IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

suuria tunteita.Lauantai 10.11.2007 19:01

Jumalauta, eilen oli |--| noin lähellä etten tehnyt elämäni suurinta munausta ja käynyt syömässä Hesburgerissa.

Kaikkihan alkoi siitä kun (takautuma...)

Olin noussut lomakyydistä täällä oulun korvilla poissa (katsottiin autossa kummelia ja joku rajajääkäri nukku meikän olkapäätä vasten) ja hyppäsin nassen urheiluautoon jolla porhallettiin sitten tuonne oulunsalon hoodeille hakemaan meikälle mm. rahaa, olutta, ruokaa ja läppäri. Kotona kävin kyselemässä myös koiralta kuulumisia ja pyytelin anteeksi valmiiksi jo sitä, kun tiesin käyttäytyväni illalla huonosti.

Noniin, mentiin sitten nasselle pelaamaan fight nightia ja nyrkkeilemään päissään, mikä on meikästä ihan hyvä tapa aloitella. Normaalisti ois tietenki oltu tupella juomassa ja pelaamassa, vaan tupe oli saanut avopuolisoltaan porttikiellon niiden yhteiseen kämppään jostain minulle tuntemattomasta syystä, no samapa tuo. Harjoitettiin tupen kanssa sitten pugilismia nassen katsoessa teeveestä die hardia. Iskuja sateli ja vuorollaan kumpikin alistui ja aneli.

Hienoa tämä elämä.

No sitten niin, pojat ei lähtenyt paariin vaan minähän lähdin, ja GC:n poikien kanssa vielä tarkemmin. Meno oli kovaa, Tanskanen koitti pistää mystery methodia käytäntöön huonolla menestyksellä, mikä oli mielestäni ihan hyvä asia, koska siinä se sisu kasvaa.

Kuitenkin, päästään siihen loppuhuipennukseen jossa jostain syystä havahduin hesburgerin jonosta lompakko kädessä, aikomuksenani oli ottaa joku teeveessä mainostettu taco-ateria, mutta onneksi tulin järkiini ja lähdin ravitsemusliikkeestä kuin kuppa töölöstä (sanonta muuten tulee kuulemma jostain siitä, kun töölössä oli joku sairaala ja sitten siellä oli kuppa, tai jotenkin noin se meni. En ole kyllä oikeastaan enää yhtään varma, että oliko se sittenkään noin. Kirjoitan myös tätä tuubaa tänne sulkuihin siksi, että teitä hyvät herra, mikko moilanen, jani pitkänen ja matias säkkinen alkaisi vituttamaan) kebabtowniin tilaamaan normisettiä.

Kebabtownissa oli about samanlainen meininki kuin villissä lännessä, heti kättelyssä päästyäni sisään joku asiakas nakattiin pihalle, koska hän oli alkanut avautumaan ravintelin omistajalle hänen kansalaisuudestaan. Fiksua. Kai se nyt järkikin sanoo, että jos on nälkä ja tilaamassa ruokaa, niin kokille ei kannata haastella. Saatuani rullan menin pihalle nortille jossa minua lähestyi aikaisemmin kesällä mainitsemani homoseksuaali (sama mies jolla oli whitney houston muovipussissa). Keskusteltiin mm. parisuhteista, mies tilitti minulle hänen parisuhteestaan toisen miehen kanssa, heillä oli ollut aikaisemmin illalla riitaa ja tämä kyseinen homoseksuaali ei ollut varma yöpaikastaan. Katsoin viisaimmaksi liueta paikalta.

Ja tosiaan, Sauli ja Tanskanenhan yöpyivät kempeleessä jonkun 30v naisen talossa. Talossa oli myös 10v lapsi (tai ainakin sänky, minulla meni puhelinkeskustelun aikana muutama lause ohi)

On se vaan niin mahtavaa olla päissään.

ps: tuossa se aikaisempi merkintä siitä muovipussimiehestä


pps: paitsi että ei olekaan, se löytyy tuolta jostain kesäkuun kohdalta. Linkitys ei toimi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.