IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

päissään juomassa.Sunnuntai 11.11.2007 07:24

Vittu vellu meikän sängyllä makaamassa.avissa juomassa, kännissä varastamassa autossa.

Jonne sanoo, että tupe on hyvä jätkä ja sen veli on kova soittaan SKEBAA! untorokissa, kehissä, naamoissa, päissään nälkäsenä.

En tiiä mistä puhutaan mutta pointti on se, että tutori oli kehissä KOLMESTI, VIIESTI kaarlessa. Siellä heitettiin settiä, kännissä. Joku eukko oli sielä myös (nimeltään ojakosken Maria.) sen kanssa sovittiin, että pidetään semmonen mettässä sijaitseva leiri missä otetaan miehestä mittaa ja katotaan kuka on mies ja kuka hiiri. Paarissa oli kovat menot.

MUTTA, baari jäi kakkoseksi verrattuna siihen mitä tapahtui sen jälkeen. Kaikki alkoi vellusta ja kaikki loppuu velluun. Vellu on ALPHA ja OMEGA, vellu on kaiken alku ja juuri. Vellu ON.

Tuolla se makaa sängyllä ja sekoilee omiaan. Kukaan ei saa puheesta selvää, äksen puhui jotain "kikkelikokkelista". Matkalla tänne baarista koitti varastaa about kymmentä autoa jne. RENTOA on elämän kevät. Painittiin tuossa pihalla myös ja jonnella meni ilmat pihalle. Meikästä se oli hauskaa. Samoin oli hauskaa hakata jonnea päällä käteen. Meikä se rules. :D

ASGDASFGGG

Kahella jätkällä on ainaki hikka täällä, HEY KYLE.

Loppu on lopullinen,

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.