IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

sekava meno jatkuuSunnuntai 11.11.2007 17:53

Tultiin tänne isän bileisiin. Meikällä vieläki vähän rapulan poikanen kehissä. Menin sitten saunaan istuun siskonpoikien kanssa. Tuli yhtäkkiä semmonen olo, että "mitä vittua" , oli jotenki niin epätodellinen olo, kun istuin siellä lauteilla kahden kääpiön kanssa heittämässä löylyä.

Pojilla oli jotku omat jutut mihin en päässyt sitten sisään. Laulettiin me siellä myös misfitsiä. Tulee vielä kovia miehiä niistä pojista, suorittajia ja suunnannäyttäjiä, suoraselkäisiä vanhan kaliiberin jannuja.. sotaväen miehiä.

Sitten vittu, että syö miestä tuo facebookin vampyyritaistelu-juttu. Meikällä on siinä joku sankari jolla pitäs muka pistää virtuaalisesti kavereiden virtuaalisia vampyyreja ja zombeja nippuun, vaan tuntuu vähän siltä että on koko ukko pelkkää puhetta. Sen tappelusta ei tuu lasta eikä paskaa.

Meikä voi vissiin päivässä hyökätä joku kuus kertaa ja en oo oikeen saanu tuloksia näkymään. Pitää jotaki amatöörejä kurmottaa kun ei muille pärjään. About sama ku meikä menis jonnekki tarhan pihalle pitään fight clubia.

EI mitään uutta auringon alla

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.