IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

vitun mulkutTorstai 16.10.2008 19:16

Vittu en ole missään pk-seudun vaalipiirissä niin vittu ei kiinnosta teidän ajatuksenne ratikoiden kulkevuudesta tia mistään muustakaan liirumlaarumista. Oulussa ei ole raitiovaunuja eikä alkoholiongelmia, alkoholi maistuu.

Jättäkää minut rauhaan, en aio äänestää teitä.

T: aakkonen

countdown to NMJKeskiviikko 15.10.2008 20:23

On sitä ilmoja pidellyt,

Ei oo joutanu kirjoittelemaan tännekkään kun on ollu niin paljon töitä ja toisekseen kun on ollut niin päessään. Enemmän toista ja vähemmän toista. Siitäpä sitten jokainen itsekseen pohtii mikä on ns. sekoitussuhde kyseisillä asiolla ja tapahtumilla.

Viime viikonloppuna tuli uhkailtua kahta poikaa (tai miehen alkua) väkivallalla kun eivät tajunneet tervehtiä kun isäntä tuli pirttiin ja pitäjään. Tanskanen fiksusti komppas ja ruokki meikän hulluutta.

Se on mielenkiintoista kun on tuon jopen kanssa ottanut tenttua, niin aakkonen on aina heräillyt pimeästä nurkastaan ja ottanut valtaansa muuten niin fiksun ja filmaattisen Arttu Eemilin.
Aakkonen on meikän pimeä matkustaja, aakkonen loppupeleissä vaikuttaa kaikkeen mitä teen ja miten toimin (PÄISSÄÄN). Selvinpäin ei ole mitään ongelmia pitää tätä kyseistä herrasmiestä kurissa, mutta sitten kun mennään yli promillerajojen ja törken rattijuopumuksen huipun niin alkaa yleensä sattumaan ja tapahtumaan.

Mitään fyysistä en ole siis tehnyt, mutta silti välillä joutuu häpeämään kun sitä käyttäytyy päissään niinku meritulliraitin brittihuligaani tai pohojaalainen juntti. Minkäpä sille mahtaa.

Ajattelin sitä vaan vähän valottaa, että vuosi tuli taas plakkariin ja selkä alkaa vihoitteleen niinku ikämiehillä yleensä, mutta myös sitä, että perjantaina on NMJ vol 3.

Kysyjille tiedoksi niin NMJ (lyhenne Nassen meren juhannuksesta, jota yleensä juhlitaan minä tahansa muuna päivänä kuin itse juhannuksena) on seesteisyyden ja läheisyyden massafestivaali, joissa eritteitä jaetaan ja alkoholia kumotaan (ei pelkästään lusikkamitoilla vaan ihan reilusti pullon suulta) , oulunsalon kuvakauniissa maisemissa. Viimeksi ilta oli niin onnistunut, että viimeisetkin matkaajat laskivat rauhassa yöpuulle jo ennen kello yhtä yöllä.

Sammumisella ei siis ollut mitään osuutta asian kanssa.

Allekirjoittanut koitti myös korjata sähkögrilliä sijoittamalla sen kuusiaitaan kukkaruukkujen kera. Sivustakatsojat sen jälkeen sijoittivat asennusmiehen pois kuistilta kaiteen yli. Tästä muistona ruvet olkapäässä ja kyynärpäässä.

Jälkeenpäin ajateltuna, voin todeta olevani erittäin hieno ihminen.

Eipä tässä oikeastaan kummempia keksi kertoa, kuvamateriaali edelliseltä reissulta oli aika julkaisukelvotonta, poislukien ensimmäisenä otetun ryhmäkuvan jossa ei näkynyt yhtään sukupuolielinta (ainostaan yks karvainen ja paljas miehen perse), joten tulevalta reissulta niitä on myös turha odottaa.

Talvea odotellessa

varjakan alkuperäinen Arttu Eemil Vahera

Vara osa hommiaTiistai 02.09.2008 19:04

meikä on niinku päällikön kisällinä näissä hommissa.

Ihan rentoa katella mäntiä ja kaasareita päivät ja jutella asiakkaille niistä mukavia niinku tietäsinki niistä jotain.

"joo jos laittaa niillä 2mm renkailla niin miten se sitten ottaa?"
"nojoo, kyllähän se tietty kannattaa aina 2mm laittaa ihmeessä.. en minä kyllä näistä niin tarkalleen tiedä"
"joo mutta sanovat tuolla huollossa että se ei toimi sitten ollenkaan"
"joo niin sehän siinä tietty on että ne ei sitten toimi."

"no kannattaako sitä sitten laittaa?"
"ehottomasti ei."
"mutta etkö äsken sanonut että kannattaa?"
"ootappa mun pitää tarkistaa tämä tuolta varaosaohjelmasta...
joo.. tuossa se ohjelma sanoo, että ei sitä kannata laittaa"

"no tiiätkö oikeasti mitään näistä"
"joo tiiän on meikä näitten kanssa pennusta asti perkannu"
"mutta alussahan sanoit, että et tiedä näistä tarkalleen oikeen mitään"
"joo niin siis, en tarkalleen tiedäkkää mutta kyllä meikä tietää että kannattaa ne 2mm laittaa varalta"

"mitä vittua. meen T.Hirvoselle"
"asia selvä, kiitos ja kuulemiin"

"mitä teille saisi olla?"
"Ei mitään, meen T.Hirvoselle"

Tuommosta se on.

jeMaanantai 21.07.2008 20:21

Meikä se poisti jo tunnukset galleriasta, vaan pohdiskelin siinä sitten rapuloissani, että oon kuitenki tänne vuodattanut ummet ja lammet niin elämästä kuin mikki hiiristä ja muista pelleistä, niin tulin siihen tulokseen, että on kai ne kuitenni jossakin mielessä ihan säilyttämisen arvoisia tuotoksia (vaikkakin suurimmaksi osaksi päättömiä ja mauttomia)

Pakko kertoa viikonlopusta sen verran, että tuli aiheutettua taas enemmän tai vähemmän vaaratilanteita ja paheennusta (varsinkin lauantaina, mutta osittain myös perjantaina)

Lauantaina nimittäin promillemäärien ollessa aika rakettimaisessa nousussa, alkoi joku 155cm ja 40kg jätkä leijuun meikälle siitä, että se oli hyväksytty lukemaan lakia rolloon, (tai ainakin ilmeisesti)
ihan jees homma sinänsä, siis olen ylpeä puolestanne, mutta tosiasia on silti, että ei se jätkä osannut varmaan edes autosta renkaita vaihtaa.

Miehen pitää silti meikästä osata tehdä miehisiä hommia, kuten vaihtaa renkaita ja kolata pihaa.

Vituttaa semmoset pellet ja mikki hiiret jotka puhuu vitusti työnteosta jne. mutta tosiasiassa eivät osaa tehdä käytännön hommia ollenkaan. "miten tätä ajetaan?" , "kumpaan suuntaan tätä pitää pyörittää?"

Saatana.

Mieluummin juntti kuin semmonen kädetön apina.

Tervehys kaikille.

töistä kai se johtuupiLauantai 28.06.2008 13:10

tai ainakin luulisin niin,

Myyntihommat on kyllä aika rankkoja henkisesti ja fyysisesti. Oon huomannut, että persoona muuttuu heti kun lähtee kauppaamaan jollekkin jotain, sitä jotenkin herättää itsessä sen lipevän puolen ja ryhtikin korjaantuu heti muutamalla asteella.

Oon ruohonleikkureiden myymisestä tehnyt niin järkkyä rutiinia, että se menee vaikka unissaan.
Mystery metodin olen huomannut toimivan myös tässäkin asiassa.

Asiakasta lähestyttäessä ei pidä pitää turhaa ääntä tai mekkalointia, myös huutamista on hyvä välttää. Hyvä taktiikka on tulla vähän kuin tutkan alapuolelta, muka mennä keräilemään roskia myytävän tuotteen läheisyydestä ja aloitettava keskustelu vaarattomasti tokaisemalla "ON SE ILMOJA PIDELLYT" , asiakkaan vastattua on kurottava välimatka umpeen ja aloitettava pistävä tuijotus.

Toisin kun eläimen kanssa, katsekontaktia ei pidä välttää.

Myyntipuheiden ja tuotteen esittelyn kanssa on hyvä heittää jokin naseva vitsi jonka jälkeen siirrytään jo ehdotteluvaiheeseen tyyliin, "siitä voi vielä hinnasta sen vitosen pudottaa, laittaa öljyt mukaan ja kantaa autoon. Tämän kun ostat niin tiedät, että on hyvä kampe"

tässä vois mietteitä laittaa kunhan kiire helpottaa.

en tiiä teistä, Torstai 22.05.2008 23:32

mutta itehän syön sipsiä. Tämä on kolmas kerta kun rupean kirjoittamaan tätä, jostain syystä tämä tietokone koittaa kokoajan vastustella. Voi olla, että kohta on isän hieno tietokone pihalla tuulettumassa. Sen verta hurja on luontoni mun.

Tuli vaan tänään kotimatkalla semmonen olo, että vois vetästä vaikka pussin sipsiä yheltä istumalta.
Olin tuossa tosiaan pari päivää saikulla ja huomasin, että niin virtaviivaista miestä kuin minä, ei ole tehty joutenoloon (en tiiä onko tuo yhdyssana niin kirjoitin varalta yhteen) aika ei kulunut nimittäin ei millään. Lueskelin kirjaa ja jotaki koitin jumpata vaan eihän tuosta tullu mitään.

Tänään oli mahtavaa olla töissä. Oli niin mahtavaa että tein tuplavuoron hyvää hyvyyttäni.
Lauantaina on ilmeisesti jotku pihatalkoot joissa on juomatarjoilu, mikä on ihan hyvä, koska kuka nyt kuivin suin töitä tekis. En minä ainakaan.

Nyt vähään aikaan ei oikeastaan ole sattunut mitään kummempaa, paitsi että joku turkkilainen löi meikää turpaan kaarlessa jostain sattuneesta syystä. Samapa tuo. Kukapa nyt ei Billy Idolia haluaisi lyödä.

Välillä toivon olevani rauhallisempi, niin ihmiset ehkä ottais meikät vakavasti. Toisaalta helpompi ehkä olla hurja.

___&

vitusti metässä!Lauantai 17.05.2008 02:00

Vitusti mönkijällä metässä!

MEikä on oikeasti ihan liekeissä.

Otin töistä mönkijän lainaan ja kävin kattoon kumpi taittuu, mies vai kone ja tasapeleihin päästiin. Telasarja alla niin pääsi mistä halus. Kävin montuilla painaan niinku vanha panzer commanderi tekemässä tiukkoja manuuvereita ja revittelemässä. Kamppeet haisee ihan katkulta ja muutenki paikat on pumpissa. Oli kyllä niin miehistä, että vois kruunata päivän pieksämällä vaimon ja nakkaamalla pennut kartanolle tuulettumaan, toisaalta ihan hyvä, etten omista kumpiakaan. Että tuuoota.

Kämpän tyhjennnys oli myös aika onnistunut projekti. Isokatu 73b asunto 17 on tyhjillään ja avaimet on luovutettu.

Pakko palata vielä ensimmäiseen aiheeseen ja todeta. Vittu että vitun iso mönkijä on vitun mahtava laitos. Jos meikällä ei olis jo valmiiksi niin iso temmi, niin voisin kuvitella, että se ois tässä tilassa melko massiivinen. Eli ei uutta länsirintamalla.

Ehtoota kaikille.

Ehtoota.Tiistai 13.05.2008 02:01

EI oo jaksanut kirjoitella pitkään aikaan mitään, kun ei oo juurikaan tapahtunut mitään mistä ois voinu kirjoittaa.. paitsi nyt viikonloppuna.

Perjantaina meni jotenki ja lauantaina vielä kovempaa. Perjantaina mm. unohdettiin yks jätkä yksille jatkoille kun se sammu keittiöön ja käytiin leikkimässä merirosvoja. Jos Korvan Janilla ois merirosvolaiva niin meikä pääsis siihen kompassin ohjaajaksi ja yks olli tykinkuulan lataajaksi. Vastuuta jaettiin siis kovalla kädellä.

Lauantaina meikä oli vaan muuten päissään. Kävin kolmessa kapakassa ja käteen ei jäänyt muuta kuin iso kebabrulla, mikä oli toisaalta ihan ok lopputulos.

Sunnuntaina käytiin äitien bileissä. Meidän suvun naiset oli kokoontuneet karjasillalle jossa meikä veti lihaa turpaan ja juttelin mukavia.

Töissä on menny ihan ok. Kävin tänään mm. Stora Ensolla ja siellä oli portilla semmonen äijä joka tenttas meikältä vitusti eri asioita, olin ihan varma, että jos oisin työntäny käden sen koppiin niin se ois purru kädestä. Joutasivat ruokkimaan koiriaan.

Sitten tänään oli kova meno reeneissä. Tupen kanssa varsinki rollattiin niinku vanhat jänikset. Jäi aika hyvä maku suuhun vaikka ei päässytkään vääntämään mitään raajaa suoraksi. Vitutti vaan kun vellu huusi yhen setin poikki vaikka meikällä ei ollu jalka edes missään pulassa (tuota viimeistä nyt ei ollutkaan tarkoitettu sellaiseksi, että siitä ois joku jotain tajunnu.)

Ehtoota mieheen.

isosyöte.Maanantai 14.04.2008 17:02

käytiin tosiaan työporukan kanssa isolla syötteellä vähän hiihtelemässä ja patikoimassa.
Oli oikeen rattoisaa ja ilmat oli hyvät. Iltaa vietettiin myös saunoen ja luonnosta nauttien. Ilmeet kotimatkalla oli hieman haikeat, mutta kaikki olivat saaneet reissusta silti positiivista energiaa.

Luonto on ihmeellinen.

PS: tarina on fiktiota.

jeePerjantai 04.04.2008 21:22

oksasilppuri 2 - työntekijät 0

Yhden oksasilppurin takia on pari kättä jo paketissa. Yks käsistä on kiinni omassa kropassa, toinen tuon työkaverin. Oksasilppuri for the win.

PS: kädet on silti kiinni ruumiissa, että ei tässä mitään sen vakavampaa.

PPS: oma tietokone paskana