IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

vitun vittu saatanan saatanaMaanantai 08.01.2007 04:09

Elämä hymyilee.

En jaksa tässä edes kaikkea tilittää mutta sanon, että nukkuminen ei onnistu ja kaikki on perseestä. Jos en olisi niin taistelujen sekä elämän koulima, niin kirjoittaisin synkän runon ja päättäisin päiväni kuristamalla itseni kuulokkeiden johdolla. Ranteet ja parveke tulisi hyvänä kakkosena.

Meikä ei oikeasti ymmärrä mikä on se suuri suunnitelma, mikä taatto wanhalla wäcewällä on meikän varalle. Joko se haluaa, että meikä katkeroituu elämääni niin täysin, että meikästä tulee joku seuraava tappajien pyhimys (lukekaa Preacheria) tai sitten hän vaan katsoo kuinka pitkälle jotkaki voi potkia ennenkuin se joku tajuaa ruveta potkimaan takaisin. Ongelmat tulee kimpussa. Vähän kuten kukat ja banaanit. Yksitellen niitä on niin vaivalloista kuljettaa. Ongelmia siis, ei kukkia ja banaaneja.

Huomenna, siis tänään uudet mosat lähtee sodankylän lämpöön. Kopin niistä ottaa meikän pojat. Elkää missään nimessä sisäistäkö sissikiimaa ja sitä vouhotusta. Ne alikeisarit ja tulevat salmiakkihomot oli ainakin vielä viimeksi kun näin, niin ihan normaaleja paskahousuja. Vähän niinku meikä, muttei yhtä komeita.

Lisättävää tähän paskaan sepustukseen en keksi. Ajattelin että vois mennä kotiin hermolomalle pariksi viikkoa. Tulis tarpeeseen. Kahvia ei jaksa keittää kun ei oo maitoa.Lihaa ei jaksa ruveta lämmittään kun sen kanssa ei oo mitään muita lisukkeita paitsi makaroonia... ja ketsuppi on loppu.

täältä tähän.

PS: tähän ei hätään ei auta vaikka kattos tuota konsta hietasen kuvaa. Näyttää se silti typerältä vaan ei jaksa naurattaa.

Cissie

vaimo tuli palveluksestaPerjantai 05.01.2007 21:38

Tupella on nyt TJ0. Aika rentoa. Tultiin tänne meille kotia ottaan muutamat. Tupella on pullo sepon viinaa (sawon wiina) ja meikällä pullo vinkkua. Isäntä tarjos meille parit ketterät vielä siihen päälle näin niinku saunajuomiksi niin kyllä kelpaa olla.

Kävin tänään ostoksilla. Ostin puvuntakin. Meikä näyttää se päällä ihan sutenööriltä. Voi olla ettei meikän kuppi teetä mutta mikäpä oon sanomaan, minulla ei ole mielipiteitä.

Tupe kysy just että montako sivua oon kirjoittanut tätä elämänkertaani. Ihan hyvä kysymys. Ei oo tullut aikasemmin mieleen. Kyllähän sitä muutama kirjain on tullut naputeltua bittiviidakkoon... Samapa tuo. ei oo meikän vika.

Memorable Quotes from BoratTiistai 02.01.2007 16:20

Borat: What's up with it, Vanilla face? Me and my homie Azamat just parked our slab outside. We're looking for somewhere to post up our Black asses for the night. So, uh, bang bang, skeet skeet, nigga. Just a couple of pimps, no hos.
-
Azamat: [arguing with Borat] What's in California?
Borat: [making it up] Pearl Harbor is there. So is Texas.
-
Borat: You telling me the man who try to put a rubber fist in my anus was a homosexual?
-
Borat: What kind of dog is this?
Zookeeper: It's a tortoise.
Borat: Is it a cat in a hat?
Zookeeper: No... it's a tortoise in a shell.

joo.Tiistai 02.01.2007 16:10

Eilen ei päässyt kirjoittamaan uv:n kohokohtia vaan nyt on aikaa.

Eli aloittelut tapahtui ystäväni jukka-matin asunnolla. Pelasimme siellä uudenlaista juomapeliä. Jos rikkoi jukkiksen natsisääntöjä (jätkä on ihan vitun perfektionisti sen kämpän suhteen) niin piti juoda aina yks bisse pois. Pahimpia mokia oli mm. välioven auki jättäminen ja tavaroiden asettaminen vääriin paikkoihin. Tuli oltua päissään. Sinne tuli sitten alikersantti kotimäki jonka kanssa lähdimme keskustan hoodeille etsimään lisää sotilaallisia tuttavuuksia.

Keskustasta löysin jonku eukon käsilaukun jonka kyseinen känni-emäntä kävi jotenki kummasti meikältä hakemasta. Siinä vaiheessa olin jo aika tuiskeessa niin en muista tilannetta tarkkaa. Alkoholi jatkoi vaikuttamistaan ja saan sieltä täältä fläshbäkkejä kun ammuttiin kummisetäni kanssa raketteja kaupungintalon edestä.. fiksua.

Mutta kuintekin. Yhtäkkiä olin kaarlessa ja minulla oli päälläni jonkun puvuntakkia ja pankkikortti ei toiminut. Onneksi oli käteistä joilla ostin paukkuja. Jostain syystä en itselleni vaan kahdelle emännälle joista toinen putosi ikkunalaudalta jaloileen alas. CATLIKE MOVES!

Kännykälle olin kuvannut videota jossa toinen näistä kahdesta emännästä pystypanee liikennemerkkiä musiikkikullaksen edessä. Rules.

Baarista lähdimme jatkoille johon meitä seurasi kaksi miestä jotka olivat käyttäytyneet varsin homoeroottisesti baarissa. Totesin pojille että lähtekääpä vittuun. Ja lähtivät. Jotaki toinen koitti huudella meikälle mutta totesin että oon päissään enkä jaksa inttää.

Ja niin. Joku muija anto meikälle 2e siitä hyvästä että oisin käynyt vääntämässä parkkisen nikon siltaan? se kuulemma nostelee paitaa aina satsissa ylös ja on turkasen ile. Tämä on jotaki tämmöstä slangia mitä meikä ei ymmärtänyt, mutta raha kelpasi.

Eilen olin krapuloissani ja kävin syömässä oulunsalossa yhden eukon kanssa joka kusee housuun aina kun sille kertoo vitsejä. Katottiin myös The Illusionist ja Borat. Meikä on kuulemma niin kuuma että mun pitää nukkua lattialla jonku ison nallen päällä. eh


"I must buy pamela a gift so she would grant me an access into her vagina"

onnellinen uusi vuonnaSunnuntai 31.12.2006 21:38

ei lisättävää

rentoKeskiviikko 27.12.2006 17:06

^^justus^^

kaverilla kesällä läskitakki päällä. Aika rentoa. Ei oo meikän vika.

pukkeilut on pukkeiltuSunnuntai 24.12.2006 22:34

Aika ripustaa parta naulaan ja ottaa rennosti.

Menin täydestä. Lapsi kyseli että miten pukki oli tietokoneen rakentanut. Rehellinen kun olen niin totesin että osat on kiinasta ja työvoima samalta suunnalta. Ei ymmärtänyt.

Sain lahjaksi pyjamat, vaatteita, kirjan yms yms ja ihan homona suklaata.
Kalsarit ja villasukat jäi saamatta eli joulu on pilalla. Ja niin, sain eräästä talosta palkkioksi olutta :D eh. Koitappa siinä sitten selittää että pukki on autolla.

Joku puukotettiin uutisten mukaan hengiltä. Joulumieltä. Veikkaan että sekään tyyppi ei saanu kalsareita lahjaksi tai sitten joku oli kussut sen joulupuuroon. Pitäisivät puukot taskussa ja kunnioittais joulurahaa. Paskaa hommaa tuommonen.

hyvää joulu ja onnellinen uusi vuonnaSunnuntai 24.12.2006 17:20

Hyvää joulua kaikille ikään, sukupuoleen tai seksuaaliseen suuntaumukseen katsomatta.
Itse vietän jouluni kotona. Oldschool.

Nyt odotan kinkkua. Illalla olisi yksi setti heitettävänä maksullisena miehenä. Luultavasti joudun laulamaan mutta mikäpä siinä. Meikällä on kokemusta. Varjakan komein pukkikokelas.

tänään.Sunnuntai 24.12.2006 02:50

Todistin ihmettä. Toisille se oli ihme. Minusta se näytti lähinnä paskalta. Tilanteesta on kuva muistona. Artturi kävi ekaa kertaa potalla. Hienosti hoidettu homma. Se ei ollut asia mitä tulin tänne kirjoittamaan, vaan.

Jaan kanssanne seuraavan sivusto johon minut eräs ihminen ohjasi (kiitän)

http://www.pandora.com mahtava nettiradiohässäkkä.

tein sinne oman profiilin

http://www.pandora.com/people/vaaramiesratti

en keksi lisättävää. Huomenna on jouluaatto. Miksi sitä ei jännitä enää kuten ennen :( Muistan ku joskus 10v sitten istu kuset housussa jossain huoneensa nurkassa jännittämässä että tuleeko se joulupukki kun sanoin sitä Perttua siellä koulussa homoapinaksi. Onneksi meikä tietää nykyään paremmin. Olen suomen paskin pukki.

KarmaPerjantai 22.12.2006 16:46

Meikällä on muuten menny ihan käsilleen hommat niin eilen voitin sotilaskodin jostain arvonnasta jäkismailan (en tee sillä mitään) ja sitten tänään kaupan pelikoneesta 7e.

Jos tekee hyviä asioita niin hyviä asioita tapahtuu. Meikän kohdalla tuo ei toimi kun en oo tehnyt viimeaikoina mitään ns. good deedsejä. Samapa tuo.

Mietittiin tupen kanssa että mitä syödään tänään ja päädyttiin ranskalaisiin ja makkaraan. Hajusta päätellen ne on palanut sinne uuniin. Tietysti voisin käydä hakemassa ne sieltä pois vaan ei just nyt jaksa.

Tänään päivä on mennyt flogging mollyä kuunnellessa ja örkkipeliä pelatessa. Tupella on selvästi jotain vaivaamassa sen keskittymistä kun ollaan otettu ihan suvereenisti turpaan paitsi äskeisellä kerralla. Nyt tuli ilmoitus että ruoka on valmista.

Meen syömään. Mutta sitä ennen vois mainita että lähden tänään viettään joulua kotia. Pitäs ottaa tuohon läppärille jotaki pelattavaa niin ei tuu tylsää. Ja niin. Meikä on maksullisena pukkina ainaki yhdessä talossa. Meikä huoraa.