IRC-Galleria

sitten viime näkemän...Tiistai 20.11.2007 15:14

viikko sitten tiistaina lähdin siis päivystykseen kun olo alkoi olla tosi huono.siellä todettiin että pulssi on korkea ja tulehdusarvot koholla.annettiin lähete ja passitettiin naistenklinikan päivystykseen.
siellä sitten tutkittiin ja otettiin verta ja muita kokeita mutta mitään ei selvinnyt ja koska kyseessä oli joku kummallinen viirus niin en päässyt osastolle hoitoon.
kotona oli sitten kauhea yö kun ei saanut kunnolla henkeä eikä voinut mitään syödä kun ikenet ja huulet ja koko suu oli ihan kipeä ja kirveli.käsistäkin alkoi mennä tunto yms kivaa.
ysiin asti sinniteltiin ja sitten painuttiin taksilla takaisin naistenklinikalle.
sillon tulehdusarvot jo reippaasti päälle 100.
siellä otettiin lisää kokeita ja verta ja lääkärit konsultoi muita lääkäreitä kun kellään ei ollut hajua mikä voisi olla vikana.
tehtiin laajat virus ja veri seulat ja istuttiin päivystyksen aulassa kolmeen kunnes jouduin osastolle tiputukseen.
tässä vaiheessa suussa olleet haavat yms oli selkeästi jo muidenkin nähtävissä ja niiden takia en ollu syönyt suht mitään sitten su illan....
kaulaankin oli ilmestynyt kivat puolikkaan kananmunan kokoiset möykyt.pissassa verta ja veren hyytymisarvo ihan pyllyllään.
tarvittiin kolme eri tyyppiä laittamaan tippa käteen kun olin niin kuivunut. :(
tehtiin alaraajojen ultrakuvaus ettei vaan oo tulossa mitään veritulppia ja kaikkea kokeiltiin.
tästä sitten lauantaihin asti makasin ja tiputettiin antibioottia ja nesteitä ja tarkkailtiin oloa eikä kellään edelleenkään hajuakaan mikä hätänä.
onneksi antibiooteissa joku kuitenkin puri ja olo lähti kohenemaan.vauvan sykettä otettiin 2 kertaa pvässä ja pikku kaverilla kaikki kunnossa.
sunnuntaina tuli sitten jonkunlainen diagnoosi: aftoottinen gingivostomatiitti eli suomeksi:
kaulan imusolmuketulehdus jossa kyytipoikana herpes simplex 1 virus.
eli kaulan imusolmukkeissa oli tulehdus ja samaan syssyyn olin napannut ihan perus huuliherpeksen jota mulla ei koskaan ole ollut jolloin se ensimmäinen altistuminen sille perusvirukselle voi olla tosi voimakas.
olipas perseestä!
kuulemma jos sen aikuisena saa niin voi olla kamalan vaikea ja paha ja raskaana ollessa keho vielä enempi nappailee kaikkea pöpöjä.
eilen pääsin tipasta ja tänään oikeiden lääkkeiden kanssa kotiin.olo on tosi heikko kun suuhun ei saa laitettua oikeen mitään mutta kyllä se tästä! kivempi maata kotona kun eristyksessä yhdessä sairaalahuoneessa melkein viikon.

olis varmaan teininä tarvinnu koittaa hankkia huuliherpestä ahkerammin ettei se olis nyt vieny sairaalaan.eli antakaa vaan kaikkien teini-ikäisten nuoleskella lyhtytolppia kaupungilla! :D no eiii...
kuitenkin loppu hyvin kaikki hyvin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.