IRC-Galleria

Sisi

Sisi

MegabeiberouvaÄITI

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Mitä ihmettä?Keskiviikko 26.10.2005 13:06

Milloin tänne tämmöinen on ilmestynyt? Saa nähdä, mitä tämmöisellä päiväkirjalla oikein tekisi. Jos vaikka kirjottaisi päiväkirjaa. Silloin joskus nuoruudessani se oli hirvittävän kivaa, meinaan kirjoittaa ihan paperiseen päiväkirjaan. Piirrellä sinne sydämiä ja niitten sisälle poikien nimiä, pistää kirja lukkoon ja piilottaa lukon avain johonkin tosi hyvään paikkaan, ettei pikkusisko vaan pääse päiväkirjaan käsiksi. Saa nähdä, löytääkö pikkusisko(t) tämän päiväkirjan.

Lunta. Sitä näytti yöllä tulleen. Kouluun pääsin autolla, ei viitsinyt pyörällä lähteä ajamaan kauheassa tuiskussa. Pari pakettiautoa oli tuossa kulman takana ojassa, ja kotiin kävellessäni kuului pariin otteeseen pillien ulvontaa: pari ojaanajoa varmaan lisää. Taasko se talvi yllätti autoilijat? Aika ihme juttu, eihän tästä myräkästä kuin eilen ehkä joka uutisissa kerrottu.

Omassa autossa on kyllä vielä kesärenkaat alla, pitäisiköhän ne jossain vaiheessa vaihtaa talviversioihin? Ainoa ongelma asiassa on se, että talvirenkaani sijaitsevat 150 kilometrin päässä suurin piirtein pohjoisen suunnassa. Mutta ei se talvi mua pääse yllättämään muutenkaan, eilen hain kellarista kaikki talvivaatteet ja vein kesävaatteet pois. Odottamaan ensi kevään ensimmäisiä lämmittäviä auringonsäteitä. Kesä nimittäin tulee, sen on pakko, koska juhannusmökkikin on jo varattu. Pakko.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.