IRC-Galleria

Jättäkää Ike rauhaan.Keskiviikko 19.03.2008 02:43

Mä en vaan tajua... Kai mä oon vaan tyhmä.
Nimittäin tätä niin kutsuttua tekstiviestikohua.
Mikä vitun kohu?

Ilkka Kanerva vähän tekstailee jonkun muikkelin kanssa sen alusvaatteista?

Olis tehnyt tutkintopyynnön ahdistelusta jos ahistaa. Ne oli yhteydessä toisiinsa, mikä on kuulkaas hyvä Suomen Kansa aivan eri asia kuin yksipuolisten ahdisteluviestien lähettely. Mitä jos muikkeli tekstas Kanervalle ensin ite että "arvaa millaset pikkarit mullon jalas?" Missään ei oo oikeesti kerrottu kuinka monta tai millaisia viestejä arvon neiti Johanna Tukiainen on lähettänyt Kanervalle, vaikka ainakin alkuperäistä Hymyn jutusta käy aivan selvästi ilmi että viestittely on ollut molemminpuolista.

200 viestiä kuukauden sisällä?
Se tekee maksimissaan 32000 merkkiä sisältäen välilyönnit. Jos oletetaan keskimääräiseksi sanapituudeksi viisi merkkiä (+välilyönti), se tekee 6400 sanaa. Yhden sanan sekunttivauhdilla 6400 sanaa saa puhuttua tasan kahdessa tunnissa. Ehkä Kanervan olisi siis kannattanut soittaa?

Mutta Kanervahan on ukkomies?

Mitä sitten. Se on kuulkaas sitten Kanervan ja sen vaimon välinen asia sitten se. Väitetäänhän Kekkosellakin olleen avioliiton ulkopuolisia suhteita. Ja nyt myös Mannerheimilla. Sillä ole varmaan vittu mitään tekemistä ministerin tehtävien hoitamisen kanssa.

Muikkeli on strippari?

Hei, jokainen tekee sitä mitä osaa ja missä on hyvä. Jos Kanerva tuntee vetoa muihinkin kuin akateemisiin naisiin, niin sekin on kyllä varmasti Kanervan oma asia.

Eduskunnan virkapuhelimesta?

Se puhelin on tarkoitettu kansanedustajan tehtävien hoitoon. Kansanedustajan tehtäviin kuuluu myös yhteydenpito "kentälle". Tukiainen on Turusta. Kanerva on Turusta. Case closed. Ei sitä yhteydenpitoa sen kummemmin ole määritelty.

Kanerva valehteli FST:lle?

Jos mä olisin naimisissa ja mä tykkäisin tekstailla strippareille, ni emmä siitä ihan heti rupeais telkkarissa huuteleen ennenku kukaan kaivaa todisteita esille. Se ole mikään vitun virkavirhe, se on inhimillistä..

Kanervan toiminta on uhka kansalliselle turvallisuudelle?

Mistä helvetistä valtio oikein Supon miehille palkkaa maksaa, jossei ministerit voi huoletta tekstailla ihan kelle huvittaa. Se vittu Kanervan tehtävä ole selvittää onko kansalaiset joiden kanssa se on tekemisissä luotettavia.

Missä ne oli ne asiat mitkä vaatis oikeasti ulkoministerin eroa? Ei niitä vittu ole.

Ps. Jännä juttu sinänsä: Tää "kohu" alkoi torstaina 6.3.08, Johanna Tukiainen oli Iltalehden iltatyttönä viikolla 10 eli 3.-8.3.08.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.