IRC-Galleria

DubrovnikPerjantai 02.05.2008 22:28

Juu, oisin halunnu päästä kirjotteleen aikasemmin, mut nää nettikahvilat ynnämuut on aika kortilla tässä maailmankolkassa. Juu nyt on vihdoin päästy sitten tänne lämpösiin paikkoihin, eilenkin oli semmonen 25 astetta, kun oltiin tuolla Barissa, Montenegrossa. Tuli sitten hieman liikaa makoiltua tuon auringon alla ja nyt on selkä sen värinen, ettei oo kylla kauheen kivaa istua autossa enää. Kilometreja on takana hieman päälle 4000, mutta nyt ollaankin jo "kotimatkalla". Mut nyt mä meenkin jo asioiden edelle.
Ljubljanasta ajettiin siis ensin Zagrebiin ja päästiin ekan kerran nayttään passeja tämän reissun aikana. Sieltä jatkettiin Bosnia ja Herzegovinan puolelle, mika olikin kohtuu mielenkiintoista, kun yhtakkia suuntana olikin CAPAJEBO, puhumattakaan niiden muiden paikkojen nimista. Eipa ihme etta tulikin sitten eksyttya sielta Montenegroon tullessa. Oli se muutenkin aika erikoista, illalla kun tultiin Sarajevoon, Minareettikutsut raikasa ja kaupingilla pyöri YK:n autoja. Koukattiin sitten tän Kroatian kautta ja päästiin illaksi Bariin. Poliisikin pysaytti Bosnian puolella ja kyseli jotain, mutta kun ei osannut englantia, niin huito vaan etta menkää pois. Jep jep. Pitaiskohan kokeilla Suomessa joskus.
Sen Barin suhteen meitä oli kylla lievasti kusetettu, kaikki ne siistit jutut mita siella piti olla, olikin lähinnä viereisissa pikkukylissa ja lisaksi se koko kaupunki oli ihan rempassa, yhtä monttua koko kylä. Ihan siistia oli kyl, vappuakin tuli vietettya. Vittu tas nappikses on z yyn paikalla ja y ztan paikalla. menee ihan sekasin. Mut joo hyvat vaput mzohassa kaikille tutuille ja muille.

Edit: lisäilin äät ja ööt. paitsi tohon loppuun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.