IRC-Galleria

Mut hei sehän on massii vaan..Torstai 06.12.2007 00:58

Tein sitten uuden yhden vuorokauden rahanpolttamisen ennätyksen tänään.
Ja oon edelleen selvinpäin. Hajottaa :/

Ympäristöavautuminen - osa 1Torstai 15.11.2007 02:49

Mua alkaa pikku hiljaa vituttaa tää koko vitun ilmastonmuutoskeskustelupaska mitä tungetaan nykyään joka tuutista. Kohta sitä joutuu valitsemaan porkkanatkin kaupassa sen mukaan kuinka paljon hiilidioksidia niiden syöminen tuottaa.

Tänään puhuttiin meinaan radiossa (en muista millä kanavalla, vaihdoin aika nopeasti pois) biopolttoaineista. Miettiikö nää idiootit tutkijat ynnä muut oikeesti näitä juttujaan loppuun vai onko tossa vaan oikeesti kyse jostain öljy-yhtiöiden megakusetuksesta tai jotain. Onhan se sentään kalliimpaa?

Miettiikäpä nyt ihan oikeasti. Esim. rypsiöljystä valmistettu biodiesel ei lisää kasvihuonekaasupäästöjä, koska sitä poltettaessa vapautuvan hiilidioksidin ovat kasvit (tässä tapauksessa rypsi siis) sitoneet ilmakehästä. Biodieselin käyttö ei siis kuitenkaan vähennä hiilidioksidin määrää, vaan sitä vapautuu ihan saman verran kuin poltettaessa maastaporatusta öljystä tehtyä dieseliä.

Se rypsipelto taas sitoo sitä hiilidioksidia ilmakehästä ja siten hidastaa kasvihuoneilmiötä. Näin tapahtuu joka tapauksessa, riippumatta siitä tehdäänkö siitä rypsistä dieseliä, ruokaöljyä vai rehua. Joten eikö loppujen lopuksi olisi ihan sama vaikka annettaisiin sen rypsipellon vain olla siinä sitomassa hiilidioksidia ja poltetaan vaam sitä Norjalaisten öljyä. Säästetään samalla yhden leikkuupuimurin verran luonnonvaroja. Se öljynporauslautta on siellä Pohjanmerellä joka tapauksessa.

Viedäämpä ajatusleikkiä hieman pidemmälle vielä. Mitä jos ei edes kasketa ja kylvetä sitä rypsipeltoa siihen. Itse elän nimittäin aika vahvasti siinä käsityksessä että läntti sademetsää sitoo ihan saatanasti enemmän hiilidioksidia kuin joku v***n rypsipelto. Jossei ne meinannut samantien keksiä semmoista rypsiä mikä kasvaa kastelematta Saharassa niin ei tossa touhussa ole mitään järkeä.

Mutta eihän niitä sademetsiä tarvitse kaataa, kyllä kehitysmaissa viljelyskelpoista maata riittää yllin kyllin. Vai mitä? You'll get the point..

Älä lue mun päiväkirjaa..Perjantai 19.10.2007 02:56

..vai tuunks mä lukeen sun päiväkirjaas? Ei sen nimi ois päiväkirja jos se ois tarkotettu julkiseks.

KlaipedaPerjantai 29.06.2007 02:38

Vittu mikä sää. Täällä sataa neljättä päivää putkeen ja on tuullu koko ajan joku 20 metriä sekunnissa. Hajottaa. Tää keli vie elämänhalun aivan totaalisesti. Onneks kohta pääsee kotiin.

Laitoin lottoa,...Lauantai 28.04.2007 23:27

...kysy papereita.

MITÄ VITTUA! Multa on ehkä kolme kertaa viimesen viiden vuoden aikana kysytty pahveja ostaessa viinaa tai röökiä tai baarin mennessä.
Nyt ne kysyy ärrällä että oonko mä viittätoista. VITTU VIITTÄTOISTA????!!!!!
Mihin tää maailma on menossa?

Mä en ees tienny et lottoomiseen on ikäraja. Sitäpaitsi kello oli yli kaheksan ni jäi nekin rivit sitte laittamatta. Perkele.

Jeejee Kansainvälinen valmiusjoukko.Tiistai 09.05.2006 01:51

Edellisen merkinnän kokeiden pohjalta napsahti postia, että sinne mennään sitten niin. Säkylään. Niin. Jee!
(Lisätietoa kuvissa)
Aivan paskana.. Tulin juuri tuolta Porin Prikaatista Suomen perseen kupeesta. Kiva juosta jossain räntäsateessa coopperia kun rata on puoliks jäässä ja puoliks veden alla, ja lihaskuntotestit heti perään pohjalla joku viis tuntia istumista ja puuduttavia paperitestejä. No empähän ainakaan karsiutunu suoralta kädeltä. Pari viikkoa joutuu venailemaan, että pääseekö sinne itteään lisää rääkkäämään kesällä. Tällä hetkellä kyl ei ees jaksais vituttaa vaik ei ees pääsis..

Kysymyspaperi kiinNI! Kydä kädesTÄ!
Jee jee öitä..

aivan turha olo.Maanantai 17.04.2006 01:27

ei jaksa.

Lisää kuviaLauantai 01.04.2006 05:42

Arkistojen kätköt ovat loputtomat uumenet. Voiks noin sanoa? Eniveis aattelin vielä laittaa lähipäivinä uudempaakin kuvaa. ko jaksan.
Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Minulla ei ole omituisia tapoja. Kaikki mahdolliset tapani ovat aivan normaaleja. Minulle.
Olkoon muiden tehtävä päättää tapojeni mahdollisesta outoudesta. Mikä minä olen sellaista arvostelemaan.

Emmä kyl oikeestaan jaksa muitakaan haastaa...
Mutta, jos mulla mielestäsi on joitain tosi outoja tapoja, kerro ihmeessä niistä mulle TUOLLA --\/