IRC-Galleria

Idioottien maailma..Maanantai 25.02.2008 20:40

Törmäsin taas vaihteeksi tähän monille tuttuun listaan tyhmiä kysymyksiä ja nyt rupes vihdoin vituttamaan.. Joten tässä vastaukset, vaikka tuskin maailmasta sillä tyhmyys loppuu.


- Mitä teet jos näet uhanalaisen eläimen syövän uhanalaista kasvia?

Et mitään. Vai mitä sä teet kun näet jonku muun eläimen syömässä uhanalaista kasvia? Ammut sen?

- Miksei kissanruoka ole hiiren makuista?

Koska niitä ei ole tehty hiirestä? Idiootti. Miks Big Mac ei maistu mansikoille?

- Miksei lampaat kutistu sateella?

Koska toisin kuin villapaidassa, niiden villan kuidut ei ole niiden ulkopinnan suuntaisia, vaan ovat kiinni vain toisesta päästä lampaasta ja kasvavat radiaalisesti poispäin lampaasta. Vaikka ne kuidut kastuu ja kutistuu, niin niiden NAHKA pysyy saman kokoisena.

- Jos sanon että valehtelen aina, valehtelenko silloin?

Valehtelet. Koska jos sä et valehtelis aina sä valahtelisit nyt ja jos sä oikeasti valehtelisit aina niin sä et sanois tollasta koska silloin se olis totta.

- Miten lumiauran kuljettaja pääsee aamulla töihin?

Kaikki sanoo aina että sillä lumiauralla, mutta todellisuudessahan lumiauran kuljettaja ei odota aamuun jos yöllä sataa lunta.

- Jos ajat valon nopeudella, mitä tapahtuu kun sytytät ajovalot?

Sun ajovalot räjähtää ilmanvastuksesta tulevan kitkan aiheuttaman lämpenemisen seuraksena ennenku sä huomaat et ne ei ollu päällä.

- Mikä on pimeyden nopeus?

Sama ku valon. Jos junan veturi kulkee 140km/h, ni empä kyllä keksi kuinka kovaa tulee viimeisen vaunun takaseinä. Aika paha.

- Miksi kamikaze-lentäjät käyttävät kypärää?

Ettei ne löis päätään nousussa tai muuten matkalla ja menettäis sen koneen hallintaa pääsemättä kohteeseensa..

- Jos kuuro viittoo kirosanan, peseekö äiti hänen kätensä saippualla?

Eiku teräsvillalla.

- Jos tefloniin ei tartu mikään, miten se saadaan kiinni paistinpannuun?

Sintraamalla. http://fi.wikipedia.org/wiki/Sintraus

- Jos liimaa voileivän kissan selkään ja tiputtaa sen kolmannesta kerroksesta, putoaako kissa jaloilleen vai voileipä voipuoli alaspäin?

Kissa jaloilleen, koska se tekee sen tahallaan.

- Miksi kuolemaantuomitun neula sterilisoidaan, kun hänelle annetaan myrkkypistos?

Ehkä ainoa näistä kysymyksistä, jossa on oikeasti jotain pointtia. Tosin kysyjä ei ole perehtynyt aiheeseen lainkaan. http://fi.wikipedia.org/wiki/Myrkkyruiske

- Jos pikaliima kiinnittää mitä vain, miksei se kiinnity tuubin sisälle?

Koska sen täytyy hapettua ennen kuin se kovettuu. Jos tuubin jättää auki, näin nimenomaan tapahtuu.

- Mistä tietää että näkymätön muste on loppu?

Kattomalla sinne pulloon? Urpo. Ja jos se olis oikeasti näkymätöntä myös siinä pullossa, niin ravistelemalla sitä pulloa tai kokeilemalla sen pullon painoa?

- Mihin lumen valkoinen väri joutuu kun lumi sulaa?

Huoh.. Kyllä mä luulen että se väriaine kulkeutuu veden mukana mereen mistä se haihtuu taivaalle ja värjää pilvet valkoisiksi. En oo kyllä ihan varma.

- Jos jäniksenkäpälä tuottaa onnea, mitä jänikselle tapahtui?

Se jänis kuoli. Ei lottovoittajatkaan oo kuolemattomia, vaikka onnekkaita.

- Miksi kaukosäädintä painetaan kovempaa kun patterit ovat loppumassa?

Se on psykologiaa. Ihmisten kokemusmaailma on opettanut että joidenkin laitteiden kuluneita nappeja pitää painaa kunnolla että ne laitteet toimii kunnolla. Mitä itse teet jos meet hissiin ja painat nappia, mutta hissi ei lähde liikkeelle? Aivan, painat uudestaan kovempaa. Aivot soveltaa näitä opittuja malleja osittain vastaavanlaiseen tilanteeseen. Sitäpaitsi monesti se auttaa sen kaukosäätimenkin tapauksessa.
Meillä oli kotona joskus taannoin semmonen kaukosäädin jonka kolmosnappia piti vähintään lyödä vasaralla ihan riippamatta siitä millaset patterit siinä sattu olemaan..
Eli lyhyt vastaus: Koska se auttaa..

Elämän opetuksia...Maanantai 28.01.2008 01:41

Bensa ei lähde vaatteista pesemällä.

Avautumisia taasLauantai 19.01.2008 07:32

Jenkeissä sitten hyväksyttiin kloonatuista eläimistä tehdyt elintarvikkeet. Jep, mikä on reaktio täällä? Kauheat lööpit iltalehdissä tyyliin "SÖISITKÖ SINÄ KLÖONATTUA PIHVIÄ?" Söisin, todellakin söisin. Pihvi on hyvää. Lehmä se on edelleen riippumatta siitä kuka sen äiti ja kuka identtinen kaksoisveli on? Syntyyhän niitä ihmisiäkin koeputkesta.

Mut ei, mitä siellä vastataan? "Mielestäni tähän asiaan liittyviä riskejä ei ole tutkittu tarpeeksi." Ja näin siis sanoo joku Kaisa Keskiverto, kotiäiti, Vantaa. Sen mielestä ei ole.. Ketä v***u kiinnosta mitä sen mielestä on tai ei ole tehty. Montako tutkimusta se on aiheesta lukenut läpi? Ei varmasti yhtään. Hyvä siinä on sitten mielipiteitä laukoa perstuntumalta ja vaatia valtiolta ja tuottajilta vastuuta. Vaikka niitä tutkittais miljardilla eurolla vuodessa vuosituhannen ajan, se niitä tutkimuksia lukis, se sanois edelleen että "mielestäni...". Liikkuuhan se autollakin liikenteessä. Sitä on tutkittu paljonkin ja todettu todella vaaralliseksi.

Muutenkin toi koko geeniruokakeskustelu. Sitä samaa "ei ole tutkittu," "ei ole turvallista"-skeidaa. Paljonko niitä pitää tutkia? Kuka sen sanoo että luomutomaatti on sen turvallisempaa? Mutta eihän luontaisia elintarvikkeita tarvitse tutkia, kun esi-isän isoisäkin söi luomutomaattia Sumeriassa 2000 eKr, eikä sekään kuollut siihen, vaan tuberkuloosiin. Onhan siinä luomutomaatissakin 900 miljoonaa emäsparia dna:ta, miksei ne muka voi siirtyä ihmiseen? Sitten alkaa puskemaan juurta varpaankynnen alta, naaman puhjeta lehtiä ja hillutaan tuolla kylillä raaka tomaatti kiinni kainalossa. Sitähän tässä pelätään, eikö?

Vielä kun miettii, että toi geenimuuntelu on kuitenkin ihan pikkunysväämistä. Parannellaan vähän sieltä ja vähän täältä, että saadaan parempi sato pienemmällä rasituksella ympäristölle. Nälänhätä vähenee ja maailma pelastuu. Mahdollisuuksia ja teknologiaa olis paljon parempaan.. Mutta kun ei ole turvallista jne jne shaissea. Nykyvauhtia täällä kuolee ihmisetkin sukupuuttoon alta tuhannen vuoden, joten eiköhän olisi aika tehdä semmoinen kunnon pitkäntähtäimen riskikartoitus ja kattoa tosissaan että mikä on turvallista ja mikä määrä tutkimusta riittää. Todetaan vaan kylmästi, että jalastettuja mutaatiogeenejähän sitä on loppujen lopuksi naapurin koirallakin ja hyvin silläkin menee. Kehitetään sitten jotain oikeesti mullistavaa. Tässä on mun toivomuslista:

Itselannoittava viljakasvi.
Laitetaan vaikka vehnälle sen verran lehmän geenejä, että sille kasvaa lehmän perse siihen varren tyveen, mistä se tuikkaa säännöllisen sopivasti luomusontaa siihen juuriston päälle. Sitten ei tarvitse enää levittää miljoonia tonneja fosfaatteja ympäriinsä huuhdottavaksi Itämereen.

Eettisesti kestävä pihvikarja.
Otetaan sitten siltä lehmältä sen verran geenejä pois parempaan käyttöön, ettei se enää kasvata tarpeettomia päätä ja raajoja tai muutenkaan mitään luita tai tuntoelimiä. Jonnekin tuotantolaitoksen lattialle semmonen epämääräinen möykky sykkivää lihasta vaan mihin pumpataan letkuilla riittävästi kaura-soijatiivistettä. Siitä kyljistä vaan sitten slaissataan viikoittain regeneroituvaa sisäfilepihviä suoraan marinoitavaksi, eikä tarvitse miettiä että onko sillä mansikilla nyt varmasti tarpeeksi laiduntilaa.

Minkkiturkkipuu.
Laitetaan sitten samalla jollekin hedelmäpuulle sopivasti minkin geenejä sopivaan kohtaan, että se pukkaakin omenan sijasta valmiita turkkeja eri väreissä ja monessa koossa. Sitten voidaan animaliakin lopettaa tarpeettomana.

Kaikkiallaselviävä viljakasvi.
Loppujen lopuksi sitten vielä muokataan sopivasti jotain riisiä tai jotain, että sille kasvaa semmoiset juuret ja lehdet, että se kukoistaa vaikka Murmanskilaisen kerrostalon seinällä varjon puolella ja tuottaa vieläpä reilusti siementä. Jossei sillä keksinnöllä maailmasta nälänhätä lopu niin sitten ei millään.

Kuulosta arvelluttavalta, mutta mun mielestä kyllä ekosysteemin ja ihmiskunnan kannalta pienempiä vaaroja kuin kasvihuoneilmiö, aids, Iranin ydinaseohjelma ja George W. Bush..

Lisätää tohon listaan vielä semmonen moottorisahan kestävä sademetsäpuu, joka sitoo sata kertaa paremmin hiilidioksidia ja jonka oksilla on enemmän tilaa harvinaisille apinoille. Sinne voi sitten lähettää sen Kaisa Keskiverronkin istumaan..

jepMaanantai 24.12.2007 05:54

"Kuten tiedämme, on tiedettyjä tiedettyjä asioita. On asioita joista tiedämme tietävämme ne. Tiedämme myös olevan tiedettyjä tuntemattomia asioita. Tällä tarkoittaen, että tiedämmä olevan joitain asioita joista emme tiedä. Mutta on myös tuntemattomia tuntemattomia asioita, niitä joista emme tiedä ettemme tiedä niitä."

- Donald Rumsfield

Maailman synty.Torstai 13.12.2007 18:43

Pohdiskelin tossa tänään, että mitä jos raamatun luomiskertomus pitääkin paikkansa, jossain määrin?

En mä sitä että maailma ois oikeasti luotu seitsemässä vuorokaudessa. Tai itse asiassa kuudessa, jos Luoja kerran piti seitsemäntenä päivänä lepopäivän. Se tekee 144 tuntia. Tarina ei kerro nukkuiko Luoja päivien välissä, mutta joka tapauksessa olisi kyllä kiirettä pitänyt. Tosin jos Jumala pystyy nykyään kuuntelemaan parin miljardin kristityn rukouksiakin joka päivä, niin eiköhän Hänellä ollut jo silloin jonkinmoinen kyky suorittaa useita asioita samaan aikaan. Mutta silti..

Erityisen ihmeellisenä kuitenkin pidän ajatusta siitä että kaikki tämä olisi vieläpä tapahtunut vain noin 6000 vuotta sitten, niinkuin jotkut uskovat. Miksi ihmeessä Jumala olisi sitten tehnyt maaperän, fossiilit, tähdet ja jotkin muut asiat todella vanhan näköisiksi. Laskenut hiilen isotooppien pitoisuudet ja kaasumolekyylien suhdeluvut juuri sellaisiksi, että vaikuttaa että maailmankaikkeus olisi miljardeja vuosia vanha. Hämäykseksi? Koetellakseen ihmisten uskoa? Vai oliko kenties kyseessä joku rakentajan oma pikku vitsi, vähän samaan tapaan kuin tyhjä kossupullo valettuna omakotitalon betonijalkaan? Oli miten oli, minä en siihen usko.

Mutta jos ajatellaankin että maailmankaikkeus syntyi juuri niin kuin tiedekin opettaa, mutta Jumalan toimesta, että raamatussa mainittu viikko koostuikin vertauskuvallisista päivistä, jotka kestivätkin satoja miljoonia vuosia. Miksi ihmeessä muutenkaan KOKO maailmankaikkeuden luoja noudattaisi maapallon pyörimisestä johtuvaa vuorokausirytmiä?

Vertauskuvallisesti ensimmäisenä päivänä (maanantaina) tapahtunut valon luominen voisi tarkoittaa siis alkuräjähdystä. Tiede opettaa että avaruus syntyi välittömästi tämän jälkeen, mutta raamattu kertoo taivaan luodun vasta toisena päivänä (tiistaina). Voidaan ajatella siis että suurimman osan ensimmäisestä päivästä Jumala käytti suunniteluun ja aiheutti alkuräjähdyksen eli loi valon vasta hyvin myöhään maanantai-iltana jolloin taivas syntyikin siten vasta tiistain puolella.
Tästä voidaan ajoittaa vertauskuvallinen maanantain ja tiistain välinen keskiyö n. 13,7 miljardin vuoden päähän menneisyyten.


Raamattu kertoo Jumalan luoneen kuudentena päivänä maaeläimet ja ihmisen. Tieteellisen maailmankuvan mukaan elämä työntyi meristä maalle n. 500 miljoonaa vuotta sitten. Kuudes päivä, eli lauantai alkoi siis viimeistään silloin ja loppui aikaisimmillaan jumalan luotua ihmisen, eli tieteellisten arvioiden mukaan n. 2 miljoonaa vuotta sitten. Edellisistä saadaan laskettua Jumalallisen vertauskuvallisen vuorokauden pituudeksi 2,74 - 3,3 miljardia vuotta.

Koska raamatussa sanotaan nimenomaan Jumalan pyhittäneen lepopäivä seitsemännen päivän, eikä tämän aikovan pyhittää sitä, voidaan vahvasti olettaa että raamatun kirjoituksien kirjoittamisajankohtana (Wikipedia sanoi 1400eaa. - 125jaa.) vertauskuvallinen sunnuntai oli jo alkanut ja Jumala siten lepäämässä.

Niimpä, se kyllä selittäisi aika paljon. Mahtaa olla Jumalalla ihmettelemistä joskus kolmen miljardin vuoden päästä kun tulee uusi maanantai, että mitäs me ihmiset ollaan tai ei olla saatu aikaan täällä maan päällä...


Mut hei sehän on massii vaan..Torstai 06.12.2007 00:58

Tein sitten uuden yhden vuorokauden rahanpolttamisen ennätyksen tänään.
Ja oon edelleen selvinpäin. Hajottaa :/

Ympäristöavautuminen - osa 1Torstai 15.11.2007 02:49

Mua alkaa pikku hiljaa vituttaa tää koko vitun ilmastonmuutoskeskustelupaska mitä tungetaan nykyään joka tuutista. Kohta sitä joutuu valitsemaan porkkanatkin kaupassa sen mukaan kuinka paljon hiilidioksidia niiden syöminen tuottaa.

Tänään puhuttiin meinaan radiossa (en muista millä kanavalla, vaihdoin aika nopeasti pois) biopolttoaineista. Miettiikö nää idiootit tutkijat ynnä muut oikeesti näitä juttujaan loppuun vai onko tossa vaan oikeesti kyse jostain öljy-yhtiöiden megakusetuksesta tai jotain. Onhan se sentään kalliimpaa?

Miettiikäpä nyt ihan oikeasti. Esim. rypsiöljystä valmistettu biodiesel ei lisää kasvihuonekaasupäästöjä, koska sitä poltettaessa vapautuvan hiilidioksidin ovat kasvit (tässä tapauksessa rypsi siis) sitoneet ilmakehästä. Biodieselin käyttö ei siis kuitenkaan vähennä hiilidioksidin määrää, vaan sitä vapautuu ihan saman verran kuin poltettaessa maastaporatusta öljystä tehtyä dieseliä.

Se rypsipelto taas sitoo sitä hiilidioksidia ilmakehästä ja siten hidastaa kasvihuoneilmiötä. Näin tapahtuu joka tapauksessa, riippumatta siitä tehdäänkö siitä rypsistä dieseliä, ruokaöljyä vai rehua. Joten eikö loppujen lopuksi olisi ihan sama vaikka annettaisiin sen rypsipellon vain olla siinä sitomassa hiilidioksidia ja poltetaan vaam sitä Norjalaisten öljyä. Säästetään samalla yhden leikkuupuimurin verran luonnonvaroja. Se öljynporauslautta on siellä Pohjanmerellä joka tapauksessa.

Viedäämpä ajatusleikkiä hieman pidemmälle vielä. Mitä jos ei edes kasketa ja kylvetä sitä rypsipeltoa siihen. Itse elän nimittäin aika vahvasti siinä käsityksessä että läntti sademetsää sitoo ihan saatanasti enemmän hiilidioksidia kuin joku v***n rypsipelto. Jossei ne meinannut samantien keksiä semmoista rypsiä mikä kasvaa kastelematta Saharassa niin ei tossa touhussa ole mitään järkeä.

Mutta eihän niitä sademetsiä tarvitse kaataa, kyllä kehitysmaissa viljelyskelpoista maata riittää yllin kyllin. Vai mitä? You'll get the point..

Älä lue mun päiväkirjaa..Perjantai 19.10.2007 02:56

..vai tuunks mä lukeen sun päiväkirjaas? Ei sen nimi ois päiväkirja jos se ois tarkotettu julkiseks.

KlaipedaPerjantai 29.06.2007 02:38

Vittu mikä sää. Täällä sataa neljättä päivää putkeen ja on tuullu koko ajan joku 20 metriä sekunnissa. Hajottaa. Tää keli vie elämänhalun aivan totaalisesti. Onneks kohta pääsee kotiin.

Laitoin lottoa,...Lauantai 28.04.2007 23:27

...kysy papereita.

MITÄ VITTUA! Multa on ehkä kolme kertaa viimesen viiden vuoden aikana kysytty pahveja ostaessa viinaa tai röökiä tai baarin mennessä.
Nyt ne kysyy ärrällä että oonko mä viittätoista. VITTU VIITTÄTOISTA????!!!!!
Mihin tää maailma on menossa?

Mä en ees tienny et lottoomiseen on ikäraja. Sitäpaitsi kello oli yli kaheksan ni jäi nekin rivit sitte laittamatta. Perkele.