IRC-Galleria

Slayde

Slayde

http://goo.gl/NFtcS <-- Click, click (Dark Souls)

natosotailua, osa xLauantai 09.04.2011 21:28

Mukaan en jaksanu ottaa muuta kuin puoliautomaatin ja revolverin, mutta pirun hauskaa oli silti.

Ojat täynnä vettä, joten sitä myöten sit joka paikka märkänä. Maihareista sai ihan kaataa vedet pois ennen kuin lähti polkeen takas kämpille. Ei kyllä haitannut kun tuossa auringonpaisteessa pysty tetsaileen ihan pelkkä t-paita päällä; vähän se kyllä teki lumisohjossa ryömimisestä epämukavaa, mutta tulipa ainakin liiketta kun ei sellaisissa kamoissa paljoa tehnyt mieli jäädä paikalleenkaan hillumaan.

Pari pudotusta sain tehtyä uudella Dan Wessonin rellukalla, mutta ehkä vähän olen pettynyt kuulien kantomatkaan, kun vanhalla Hi-Capa CO2:llanikin saan 0.2g kuulalle enemmän kantomatkaa. Dan Wessonissa toki käytössä 0.36g kuulat valtavan lähtöenergian vuoksi. Vaan sen mitä kuula sitten Dan Wessonilla lentää, lentää se tarkasti siihen mihin tähtää - kantomatkan antamissa puitteissa tietenkin. Needs more experimenting, this one.

Kotosalla kamat kuivumaan partsille, suihkuun hoitamaan camo-maalit pois naamalta ja käsistä ja sit voiki siirtyä läheiseen ravintolaan nauttimaan ansaitun burgerin ja lonkun.

Over and out.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.