IRC-Galleria

Masentavaa...Tiistai 01.11.2005 01:15

Mikäköhän siinä on,että ku on paha mieli ja yrittää puhuu jollekkin niin se ihminen vaan tekee olon pahemmaksi... No ei mul enää oo pahaa oloo ku sain kullan kaa puhelimessa puhua,mutta välillä ahdistaa kotona niin paljon että tuntuu ku tukehtuisi eikä saa happea. Ja välillä vaan olo on niin saatanan vittumainen että tuntuu ettei kukaan välitä mun tunteista tai huomioi mua ja ajattele mikä mulle on tärkeintä. Voi kuulostaa itsekkäälle mutta ei voi mitään. Sit mua vituttaa ´ku syön pahaan oloon ja kohta oon pullee ku omena :( No sillekään asialle en voi mitään. Mutta suoraan sanoen välillä vaan tuntuu että ketään ei kiinnosta mitä mulle kuuluu ja miten voin henkisesti. Voi kuulostaa sairaalta ja hullulta , mutta ei voi mitään. Ja mua niin suuresti ärsyttää ettei mun pahalle ololle voi tehdä mitään. En voi muuttaa kotoa pois ku ois vitun maistraatti mutsin perässä. Ei saatana.
Mutta olisiko muuttokaan hyvä ratkaisu?? Mä vaan oon ihminen, joka tahtoo että mulle osoitetaan rakkautta mikäli sellaista on olemassa. Mulla oikeesti asiat pitäis olla hyvin : On toinen vanhemmista vielä elossa,sisko ja veli, katto pään päällä. Mutta sille ei voi mitään jos välillä tuntee että ei saa henkeä, ei kuulu perheeseen. Oon sikäli erilainen ku muut perheen lapset että olen ainoa joka on lukiossa/käynnyt lukion. Kunhan nyt vaan mulla se lukio jäis kesken ku välillä rankasti pelottaa. Onneksi on ens viikolla opon kaa keskustelu.
No onneks mulla ollu jo parisen tuntia ihan hyvä olo mut jotenkin vaan itkettää kamalasti, mutta ku se itku ei tuu ulos. No ei kyl tarviikaan tulla...
Mut se siitä valittamisesta. On hyvä saada kirjottaa tällee, vaikkei kukaan koskaan näitä mun juttuja luekaan... Joo kuulostaa kauheelt pissistelyltä, mutta kiinnostaa ku kilo hevosen paskaa, saatana. Itseäni varten kirjotan ja se ketä kiinnostaa voi kommentoida.
Huomenna onneks mulla ei oo ihan normaalii koulupäivää vaan menen Helsinkiin Studiamessuille katselemaan mitä vaihtoehtoja ois lukion jälkeen ja mikä mua ihan oikeesti kiinnostaa.
Nyt tämä tytteli menee nukkumaan ku väsyttää niin maan perkeleesti ja silmiä kirvelee.
Hyvää yötä kaikille ja jaksakaa, vaikka huonoja päiviä olisikin.


PS. Sain tänään kuulla että mun kultsilla ois enää kaksi viikonloppuu kiinni armeijassa!!! Ois niin ku niin ihanaa, etten tiedä mitä sanoisin, jos niin tapahtuisi.


Kauniita unia, oman kullan kuvia kaikille <sydän>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.