IRC-Galleria

Slerb

Slerb

Smyde mai laaav <3

Selaa blogimerkintöjä

Kalkkunainen ja estesatulaLauantai 29.07.2006 17:58

Tänään hurja lötjönen sai selkäänsä uuden ja hienon estesatulan (ja kuppi-malliseen koulusatulaan tottunut täti koki järkytyksen kun tuntui ettei satulaa ole lainkaan 8)).

hattivattinen oli könkkis alkuun ja pääsikin aika helpolla, tosin laukkasin vähän kentällä (yök, sanoo lötjönen).

Naamarista on kipu luettavissa hepantertusta, alkanee kumminkin helpottaa kun liikkuu isosti ilman könkkäämistä alun jälkeen. Tosin kipua juoksee karkuun, varma merkki kivusta kun Löttis hölkkää alta pois.

Ai kuinka jälleen on hassua elämä; Asioista KUULEMA on hyväkin sanoa suoraan. Nooh, sanopa suoraan ja mitään ei tapahdu. Keskustelepa asioista muiden kanssa ja heti leimataan VALEHTELIJAKSI, hassu ja mukava yhtälö. Toki ko. ihmisillä on lupa ja oikeus haukkua ja puhua paskaa muista seläntakana, kunhan vaan arvostelu ei koske heitä itseään. PELLEJÄ sanon minä, ihan sydämestäni halveksin moisia "kylläpä minulla on elämä hankalaa"-ihmisiä. Ja omituista kuinka jotkut ihmiset joita lähinnä pidetään naurettavina voivat olla NIIN täynnä itseään ja omaa erinomaisuuttaan että keskustelevat kuinka mahtavia ihmisiä he ammatissaan ovat ja kuinka kaikki heitä rakastaa, vaikka totuus onkin ihan sieltä asteikon toisesta päästä.

Jep, minä juttelen suoraan tästä eteenpäinkin ja vastailen rehellisesti esitettyihin kysymyksiin, koskivat ne sitten mitä tahansa. Antaa pellejen pelleillä ja murjottaa keskenään, eipä vaikuta minun tai hevoseni hyvinvointiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.