IRC-Galleria

Slerb

Slerb

Smyde mai laaav <3

Selaa blogimerkintöjä

HmmmpffTorstai 14.09.2006 23:03

Voi perä, kyllä on tädillä kiirettä pitänyt ja nyt sitten tietysti kipeänä...

Tänään piti kanasella hypätä mutta arvatkaa vaan jaksoiko täti kuumeessa tehdä mitään... Onneksi simba armahti ja kävi hyppäämässä hattiksen. Ja kylläpä hyppäsi hyvin 8), täti kokeili s:n jalustimia ja onneksi tädillä ei ole yhtä lyhyet jalat... Saa simba kyllä ihan tosissaan kaivaa kantapäätä kylkeen jos tahtoo että hattiwatti jalkaa kuuntelee.

Hattis on kovasti hörissyt ja hirnunut tädille, on siis palautunut normirytmiin ja mieltänyt uuden kodin kodiksi (kyllä täti on onnellinen!)

Hattivatti pääsee huomenna maastoon lainaratsastajan kanssa, K tulee rytkyttämään.



Ajatuksia taas herätti;

Mikä kumma siinä on että ihmiset eivät voi ymmärtää toisen ihmisen tekemisiä vaikka asiat on selitetty järkisyillä tuhanteen kertaan? Vaikka heillä itsellään ei ole ratkaisua tarjota toisen ongelmiin. Miksi ihmeessä ollaan valmiita ivaamaan ja ilkeilemään rivien välistä asiasta joka saattaa olla toiselle kovinkin pakkoratkaisu? Kuka on niin hieno ja ihana ihminen että voi haistattaa vitut toisen rahaongelmille ja kertoa ettei se ole syy päätyä tekemään ratkaisuja elämässään? Kuka teistä on niin äärettömän viisas ja älykäs ihminen ettei koskaan tee virheitä? Pitääkö sen kohteena olevan ihmisen taantua idioottien kanssa samalle tasolle ja alkaa leikkiä "minä olen suurin ja sinä pienin"-leikkiä ennen kuin asiat saadaan järjestykseen?

Minun puolestani saatanan luuserit, kitiskää ja vinkukaa, mustamaalatkaa ja heitelkää vaikka alasimilla, tätä peliä voi pelata kaksikin. Roikkukaa menneisyydessänne ja syyttäkää äitiänne elämästänne, itkekää hulluja naapureitanne ja sahatkaa rannettanne, minua se ei liikuta.

Minä voin sentään sanoa tehneeni elämäni ITSE sellaiseksi kuin se on, hyvine ja pahoine päivineen, minulle ei kukaan ole sanellut mitä nyt tehdään ja mitä tyttö nyt tarvitsee, itse olen virheeni tehnyt ja niistä maksanut. Jeesustelkaa omaa hienouttanne ja taivastelkaa muiden tyhmyyttä, onneksi sellaiset jäävät aina lopuksi yksin. Puukottakaa selkään ihmisiä ja ihmetelkää sitten myöhemmin (mielellään vielä suureen ääneen närkästyneenä) ratkaisuja joita "puukotetut" tekevät, hokekaa kuinka "uskonhan minä sen" ja "ei tietenkään asia näin ole" ja ajatelkaa mielessänne muuta ja varsinkin toimikaa kuten kunnon juorukellon kuuluukin. Ja huomatkaa sitten vahingon jo tapahduttua että olitte väärässä, että olisi ehkä pitänytkin uskoa tai ainakin jättää muutama puhelinsoitto välistä kunnes totuus on julki.

Kivasti olet ajatellut muita ja varsinkin ystäviäsi jotka olisivat olleet valmiita menemään puolestasi minne tahansa (nyt saatkin sitten mennä ihan itse ja ihan minne haluat). Toivottavasti juuri sinä luet tämän ja juuri sinä tunnet piston edes jossain, asiastahan sinä et keskustelemaan tule, koska et voi olla varma koskeeko tämä juuri sinua. Ja minä nauran partaani kerrankin sinun kustannuksellasi, taannun tasollesi.

Huhuh sanon minä, perkeleen tekopyhät "minä raukka se kovasti kärsin"-ihmiset. Katsokaa välillä peiliin ja miettikää että vastaako se metsä kuten sinne huutaa ja kuka sitten petaa jos itse makaa.

Kaikille kusipäisille omaannapaantuijottajille-, rivienvälistätässävihjaan-, oletpa sinä typerä-,haluanmokatasinuttäsävieraidenihmistenläsnäollessa-, olenparempikuinsinä ja muille turhanvalittaja-ihmisille vitun hyvää yötä ja helvetillisen kauniita unia. Toivottavasti nukahdat miettien lisä-källejä muille ja saat taas huomenna toteuttaa itseäsi.

Suuren suurella rakkaudella se valehteleva, vittumainen, takinkääntäjä-täti (oho, eikö se ollutkaan niin? Oliko se ratkaisuun päätyminen sittenkin sinun toimiesi ansiota rakas puhelin käteen ja soitellaan-ihminen? Ja nyt tuntuu sitten kivalle arvostella ratkaisua jonka sinä sysäsit alkuun?)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.