IRC-Galleria

Slerb

Slerb

Smyde mai laaav <3

Selaa blogimerkintöjä

Kanasen ajattelumaailma poikkeaa normaalin hevosen sellaisesta hurjissa määrin. Epäillään jopa, että kananen on saanut aivonsa siltä rusakolta joka periytti sille sen korvat.

Kas, kun kananen rentoutuu, sen korvat alkavat heilua hervottomina sivuilla askellajin tahtiin. Sen naama menee uneliaaksi ja silmät kuvastavat kovaa keskittymistä. Kananen tekee silloin töitä.

Kananen osaa marssia saksalaisittain. Tänään se esitti kokonaisen ympyrän verran vake-R:lle marssia. Katsokaahan; Kyllä rva osaa.

Rouva rakastaa paitsi itseään ja ruokaa, myös lajitovereitaan. Se kävi kova äänisen keskustelun samassa tallissa (tietysti toisessa päässä sitä...) olevan myyntihevosen kanssa. Tämä myyntihevonen kun tuli saksasta. Rva varmaan huuteli sille että "Täällä suomessa ne määrää sulle lässy-tädin, varo vaan. Kun vaan pääset niin juokse takaisin laivaan, ei täällä kestä pirukaan". Keskustelua kesti 15 minuuttia jonka jälkeen rva lähti ulkoilemaan miehensä, herra P:n kanssa.

Rouvan kanssa puhutaan equsta, sillä on paljon asiaa. Siitä on mukavaa että täti käy sen kanssa maastossa tahi pellolla ja hyppää esteitäkin. Tädille se ei uskalla vielä kovasti kieltää esteelle; Ettei täti vaan putoa ja lopeta hyppäämistä. Se antaa tädin roikkua harjassa ja rytmittää itse hyppynsä niin, että se ainakin tuntuu samalle kuin ope-S aikanaan kertoi kun hevonen tulee hyvässä rytmissä esteelle.

Kouluväännössä rouvalla on oma (iso) pää, se tahtoo sanoa mitä seuraavaksi tehdään eikä aina jaksa ymmärtää ettei täti tahdo kanasensa päättää tehtävistä (tai vauhdista). Kaikkein ällöttävintä rouvasta on kulkea muodossa, se ei halua, ei tahdo, käyttää takapäätään. Ja ulko-ohjan tukikin on ihan vääränlainen, sellainen suomalainen versio ihanasta saksalaisesta sellaisesta. Antaa se tädille periksikin. Siihen vaan menee aikaa kun asiasta täytyy neuvotella.

Täti ja rouva on kuulema aivan samanlaisia, alúksi molemmat koittaa nätisti, mutta kun herne menee nenään, niin se todella menee nenään.

Rouva Lötjönen alias maailman kaunein kananjalka- saksalainen tryffelisika on kultaakin kalliimpaa tädille. Täti rakastaa mustaa pientä shetlanding bonyä ihan oikeasti!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.