IRC-Galleria

Slerb

Slerb

Smyde mai laaav <3

Selaa blogimerkintöjä

Laitumelle voimain koitoksen jälkeenKeskiviikko 19.07.2006 18:59

No kylläpä oli Lötjönen tänään hmmm, omatoiminen... Mustasta kanasta KAIKKI pohkeen merkit saattoi tulkita isoksi ja raskaaksi kaasujalaksi. Täti selässä yritti olla kiroilematta ja vain ratsastaa. Onneksi toimi hetken n. tunnin ratsastamisen jälkeen, jotta päästiin radalle kävelemään. Siellä Lötjönen oli vakuuttunut että hevoselle tekee hyvää hiipiä ja täti raukan jalkalihakset (siis mitkä?) huusivat hoosiannaa.

Retken päätyttyä Lötryskä pääsi suihkuun ja hierontaan. Onnellinen kana laskettiin laitumelle syömään vendin kanssa, jaksaapahan sitten taas riepottaa maastossa tätiä huomenna 8).
Lötjönen nautiskeli hieman viileämmästä ilmasta ulkoillen koko päivän.

Illan saapuessa Lötjönen huomasi joutuneensa alkeisratsun hommiin, ja näytti ihan tyytyväiselle osaansa. Maastossa jolkoteltiin Lötryskäisen ja Jontun kanssa ravia ja käyntiä. Rouva omistajan kunto koheni pykälällä juostessa pitkä askelisen kanan vieressä ylös mäkiä 8).

Sinne jäi musta, onnellinen kana viettämään yötä kauniina. Mä joudun taas töihin huomenna, siis kananen on muiden armoilla, höh. 8)
ps. löysin ampiaiselta tällaisen joten liitän mukaan kuvioon (no laittakaa nyt edes joku, pliiiis 8)):

Katsele kuva-albumeitani ja valitse sieltä yksi parhain/hauskin/kaunein kuva joka on
mielestäsi ylitse muiden tai vaan paras. Kerro sitten miksi. Siis vain yksi kuva ja linkitä se päiväkirjaani.

Sen jälkeen lisää tämä omaan päiväkirjaasi ja katso, mistä kuvasta muut pitävät eniten.

Tänään kana pääsi loikkaamaan hurrrrjia esteitä kirkuva täti selässään. Voi maar, kyllä se taitaa pitää tätiä vähän omituisena (onneksi taitaa laittaa omituisuuden "no sehän onkin suomalainen"-piikkiin...) mutta kiltisti se HYPPÄÄ sellaistenkin esteiden yli jotka pääsisi yli hyppäämättäkin 8).

Kanitus oli kova tänään edestä, antoi kiinni nätisti ja muutenkin toimi mutta piti alkuun kökkiä ihaaaan pitkänä edestä.

Huomenna maastoon.

Lötjösen "kävely"päiväPerjantai 14.07.2006 23:42

Lötryskä joutui tänään riimussa lenkille, hmmm, niin siis lenkille 8)...

Mentiin radalle kävelemään ja tuloksena oli puoli tuntia kestävä "ota tästä musta rakas kana, heinää huuleen"-kilometri 8).

Löpsö siirrettiin "vauhdikkaasti" omistajan toimesta maneesiin kävelylle, mutta kuinka ollakaan omistaja jäi (jälleen) suustaan kiinni ja vatruska lähes nukahti niille sijoilleen. Siis hylkäsimme ajatuksen urheilusta ja siirryimme suoraan sisätiloihin jalkapesulle ja heinää nauttimaan (taas).

Ah, elämä on ihanaa 8) (ainakin saksalaisesta mustasta kanasta...)

simba ja musta poniTorstai 13.07.2006 17:26

Tänään lötryskä pääse simban kanssa urheilemaan koska mä joudun hankkia kaura rahoja töissä ollen.

Kävin pikapikaa löttistä tervehtimässä ja siellähän se murjotti. On ollut aika apaattinen viime ajat, joko helle tekee sen tai sitten ötökkää on "kohdeltu kaltoin" taikka sitä sattuu johonkin, toivottavasti vaan ei tuo viimeinen vaihtoehto.

Jeps, kalkkuna uutisia lisää myöhemmin.

Hmmm, Lötjönen oli halunnut leikkiä kirahvia joka osaa juosta vermomaista ravia. Simba sisukkaana junior handler lepakkona hallitsi tilanteen täysin. Löttis oli täysin työntekoa vastaan, ajatteli varmaan esittää simballe saksalaisen kamelitanssin 8).

Huomenna mennään leikkimään kamelia radalle ja sitten hypätään (juu, edelleen sillä koulusatulalla...)
Tänään musta eläin pääsi Riston ratsastettavaksi. Alkuun koitti kovasti kanittaa mutta taipui taidon edessä 8). R:kin tuntui tykkäävän löttiksestä.

Kumma juttu tämä nyky ajan meininki, minulta kysellään kovasti terveyteen liittyviä kysymyksiä, mutta auta armias kun itse tarvitsisi apua, vastaus tuntuu aina olevan "sulla on huonot varusteet, et tajua niistä mitään" tai "huvittavaa että sulla on hevonen etkä osaa sitä edes oikein käsitellä" yms.yms.

Jaa, taitaa olla niin että ensi kerralla kun joku kysyy mikä sillä mahtaa olla vikana niin tämä tyttö vastaa vaan että "on se huvittavaa että nyky ajan ihmiset omistaa terveyden eikä tiedä siitä mitään, enkä mä ala sun terveyteen puuttumaan". Mun puolesta, otetaan sitten tämä linja. Niin ja kaikki ylimääräinen auttaminen saa riittää joka suuntaan, tyhmähän mä olen jos vaan jaksan uskoa ihmisen hyvyyteen.

Niin, Lötjösen hiertyminenkin on kuulema vain mun pään sisällä, sanoo ihminen joka ei hevosta ole juurikaan edes käsitellyt, saatika tutustunut siihen sen enempää. Hahhahahaa.

Ja onhan se kamalaa että mulla on omat (joskin aika jyrkät) mielipiteet hevoseen liittyvistä asioista ja väitän käsitteleväni hevostani enemmän kuin yksikään muu ihminen (jopa enemmän kuin keskiverto omistaja) joten tunnen sen myös paremmin kuin muut. Jep, olihan vuodatus mutta jospa näin pystyisi pitämään suun supussa ihmisten ilmoilla...

Nimim. P*rkele että ottaa kupoliin joskus.

Vermon volttilähtöKeskiviikko 12.07.2006 01:03

Lötjösestä on jees olla lomalla ja jees palata takaisin töihin, kunhan vaan saa jolkottaa keskituntinopeudella 700km/h. Oli äärettömän herkkä pohkeelle tänään ja pysähtyikin ajatuksesta, mutta raviin ei saanut minkäänlaista tahtia (tai siis jos sitä vermo-meininkiä ei lasketa 8)).

Ajattelinkin ilmoittaa sen ensi viikolle vermoon, jospa huolisivat pv:n joka menee 13 aikaisesti mukaan 8).

Löttis raukan niskalihakset ovat hellänä, kanittanut niin kovasti kuolainta vastaan vissiin xD.

Juu, runnoin akupisteitä ja nyplyttelin okahaarakkeita, asijaa.
Lötryskälle laitettiin tänään menomonot jalkaan, taitavat olla aika kevyet sillä tultiin alatallilta tanssien ja poikittaen ylös 8). (tapansa mukaan kalkkuna pysyi nahoissaan, piti vain tanssia kaula kaarella) ja tarhaan päästessä hepanterttu kokeili kenkien kestävyyttä iloisesti perää lennättäen ja tykitellen tarhaa päästä päähän.

Ja illalla maailman kaunein kana joutui töihin, tosin vain vähän hölkkäämään narun päähän kun on seissyt 2 päivää ja vielä hienot, uudet kengät jalassa (ettei menis likaiseksi 8)).

Lötryskä-vatruska halusi piiloutua mun (=vahvan, pelottoman ja suuren johtajan :D) taakse kun risto lauloi. Kyllä voi hevosen huumorintaju olla joskus käsittämätön!

T sai taas lötjösen nätisti kenkään, kuumasovituksella! Kyllä, minusta tulee isona T xD!

Mustan kanan lepopäiväSunnuntai 09.07.2006 04:19

Kana lepäsi tämän päivän. Tallilla oli askot ja lötjönen osallistui tarhasta käsin tunnelman luomiseen. Saa lötryskä levätä huomisenkin, jaksaa sitten taas uusilla kengillä venyä huippu suorituksiin (kunhan kengät alle saadaan).

Tänään mustan kalkkunan alahuuli roikkui lähes laahaten maata eikä jäntevöitynyt yhtään kun täti kävi karsinassa, ettei vaan olis halpaantunut näistä helteistä 8)??

Juu, nyt nukkumaan että jaksaa huomenna mennä töihin tienaamaan kaurarahoja... Höh, ei pääse mustaa kanaa kiillottamaan (ja lötjönen huokaa jälleen helpotuksesta.)

Lötjösen vanhat ja väsyneet kengätLauantai 08.07.2006 03:14

Vika kurssi iltama oli tänään. Löttis oli ihan kiva, mutta jokin sen olon ja askelluksen tekee tukalaksi. On vähän ep (ei siis näkyvästi vaan tuntuu selkään) ja tuppa jolkottamaan alta. Siis kaikki vanhat merkit kipuilusta, H-Ö-H!

Tosin kengitys alkaa olla siinä mallissa että kaviot tulee yli kengän, reunat repaleiset ja suht pitkä jalkateräinen alkaa poni olla. Jospa se T ehtisi tulla jo maanantaina laittamaan löttiksen kun ei sitä voi liikuttaa enää ennen sitä (huomenna maastokävely ja sitten vapaa...)

Jes, ihan tod. väsy olen joten eikun natinati!