IRC-Galleria

Slind

Slind

palasi Szigetistä, huh huh!

Baarista jee jeeSunnuntai 13.07.2008 06:53

Olinpa kerran eli tänäänkin baarissa. Ja mieleeni tuli ihan mahtiajatus. Luonnollisesti hukkasin sen ennenkuin kerkesin kotiin, mutta se oli perinteisesti maailmaa mullistava ajatus. Ainahan minun ajatukset ovat sellaisia. Se liittyi jotenkin siihen miten ihmiset haluavat itsensä nähtävän tms. No mutta, eihän tästä pitänyt kirjoittaa, vaan siitä miten yksinkertaista elämä on.

Ja elämähän on yksinkertaista. Ellei sitten tee siitä vaikeaa. Ja minähän en tee elämästä vaikeaa, eli se on yksinkertaista. Tänään baarissa oli uskomaton brunette nimeltään Maija. Muitten mielestä hän ei ehkä ole uskomaton mutta hänessä oli kaikki se mitä naisella pitääkin: pituutta todella paljon, painoa sopivasti sekä sopivan paljastavat vaatteet (tarkoittaa siis että päällä on selän paljaaksi jättävä toppi). Tämä on helppoa, tästä minä pidän. Ja kuten kaikki sadut, tämäkin päättyi onnellisesti. Näin nimittäin tämän tytön polttavan.

Ehkä olisin jäänyt kaiholla kaipaamaan tätäkin kaunista naista mutta sen sijaan en jää. Aivan kuten sähköpistokkeesta saa sähköiskun jos sinne työntää sormensa, minulta saa pitkät jos polttaa. Turha itkeä että olen epäreilu, minä vain reagoin sen mukaan mitä pidän oikeana. Ei minulla ole sen enempää valintaa kun on tällä sähkötöpselillä jonne työnnät haarukan. Ja kumman vika on se että saat sähköiskun, töpselin vai sinun? Onko töpselillä mahdollisuus valita? Ei ole, ei ole minullakaan. Minä teen kuten on oikein, ja oikein on vain yksi. Väärin on monta. Moraali on kyllä henkilökohtaista mutta ei sen henkilön määräämää. Ehkäs siinä on meillä primus motor.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.