IRC-Galleria

PuuhKeskiviikko 03.05.2006 04:21

Kaikkea sitä tuleekin kirjoitettua... Jostain kumman syystä en kuitenkaan toteuttanut itseäni, ainakaan vielä, mitä tulee siis viimekertaiseen merkintään :). Vissiin jotain vappuhuumaa ja hyvin menneen illan jälkihehkua.

Sunnuntai-illasta käväisin kahdissa biletyksissä, Lutakossa ja Hippoksella. Tuhosin 12 pulloa olutta, 4 shottia Jormaa, shampanjaa, hmm... toivottavasti en mitään sieniä...?!

Jäi mieleen huvittava tilanne kun sikailtiin itsemme Gigglin Marlinin jonon ohi tavoista poiketen; rupesi yllättäen tyttöjoukko valittamaan etuilustamme. Sanoin sit äänekkäimmälle naikkoselle, kahta päätä lyhemmälle, kun olivat aikansa valittaneet tavoistani poiketen "Ja mitä SÄÄ aiot tehdä asialle?", kuitenkin hieman hymyssä suin. Suuttuivat todenteolla ja rupesivat tönimään :D. GRAR! Johan rupesi naurattamaan... Aika huvittava kokemus kun hobitit tönii ja huutaa. Miesystävänsä olivat kumman hiljaa ja taustalla...

Päivitin kotisivujani, hassuja kuvia vuosien varrelta... suuri osa on täälläkin mutta on siellä jotain ennennäkemätöntäkin XD.

Chevy on nyt tosiaan myynnissä. Kaksi vuotta tullut ajettua. Ajattelin vaihtaa hieman sporttisempaan ja uudempaan. Hyvin on Corsica palvellut, ei juuri mitään vikaa. Jotain nyt kumminkin; pari kuukautta ostosta rupesi käymään viidellä pytyllä ja söi 25 litraa / 100km bensaa :O.Vaihdettiin tulpat ja johdotkin, vika oli kumminkin viallisessa virranjakajan puolassa. Niitä on kolme, yksi sylinteriparia kohden. Vaihto ja avot, taas kulkee kuudella, kulutukset kohtuuksissa....

Sitten tuli se ABS-vika viime kesänä, takajarrut hävisivät ja merkkivalo syttyi häiritsemään. Vian diagnosointiin kului aikaa, mutta vika löytyi. ABS-hydrauliyksikkö oli jotenkin viallinen joten päätettiin avata se ja katsoa ennen uuden 1000€ yksikön ostamista. No, hyvä että avattiin, oli vain ratas lähtenyt sijoiltaan kun sen kiinnitysmutteri oli löystynyt! Tonnin korjaus vartissa, vikavalot hävisivät ja takajarrutkin rupesi yhteistyöhön, ei hullummin... Olikin katsastus jo muutaman viikon päässä :P.

Sitten jarrut pettivät lumisateisena alkukevään iltana. Vika oli haljennut jarruletku, uusi vaan tilalle. Sen kummempia vikoja ei tuosta autosta ole siunaantunut, halpaa ajoa siis moniin muihin tarinoihin verrattuna. Moottori toimii loistavasti, ei syö öljyä tippaakaan ja pitää ne melko kirkkaina tuhansien mailien jälkeenkin. Jäähdytysnesteiden osalta sama juttu.

Jahas, jos vaikka menisi nukkumaan, tänään jo tullut tehtyä ihan tarpeeksi; koululla, kaupassa, työpaikalla, ontologian suunnittelua Protégé - ohjelmalla, taksikurssilla, salilla, LISÄÄ ontologian suunnittelua, kotisivujen päivitystä, travian, travian, travian...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.