IRC-Galleria

PerjantaiLauantai 14.01.2006 18:07

Tämä ilta oli sovittu jo uutenavuonna; pitäisi mennä samalla porukalla katsomaan Matti-elokuva.
Ennen sitä oli kuitenkin kiireinen päivä; auton huoltoa, shoppailua, salilla käynti...

Perjantai oli tosiaankin 13. päivä tätä kuuta. Ja sen sain huomata! Parkkeeratessa Chevyä peruutin liian ahtaaseen väliin parkkihallissa ja oikea sivupeili rutistui betonitolppaa vasten!

"ARRRRRGHHH!!!"

Peili itse säilyi ehjänä mutta kiinnitys meni täysin vituilleen; peili irvistääkin nyt reilusti eteenpäin ja hiukan ylös. Huomasin että peltiäkin on vääntynyt. Kyynel! Voi autoilun onnea... No, koitin hukuttaa suruni sitten shoppaillessa... hajottaa silti aikalailla... :(

No, pääsimme lopulta leffaan. Itse pidin siitä, hyvin tehty ja loistavasti näytelty. Ehkä hiukan liian pitkä. Leffan jälkeen iloinen seurueemme siirtyi syömään ja aloittelemaan. Pelasimme illan aikana peliä jossa jokaiselle pelaajalle keksitään kuuluisa henkilö lapulle jota pelaaja ei itse näe mutta muut näkevät. Henkilön nimi pitää selvittää kysymällä muilta pelaajilta esittämällä kyllä/ei - vastauksen antavia kysymyksiä. Rattoisaa. Ennen baaria jutustelu meni poliittiseksi ja hyvin kiihkeäksi. Hassua miten äänestäminen saa tietyt ihmiset raivohulluuden partaalle :).

Loppuilta meni lähinnä diskoteekin lattialla lannetta heilutellen, pitkästä aikaa. Hyvää jalkatreeniä :).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.