IRC-Galleria

Mr. FixitKeskiviikko 25.01.2006 00:14

Korjasin tänään autoa. Se pakitellen kolaroitu peili ja nokkapellin avausmekanismi. En ollutkaan ennen vasaroinut lekalla autoani, cool :D. Piti nimittäin suoristella peltiä peilin alta. Inhaa! Ennen tätä piti toki purkaa oven verhoilut, baah... on onneksi kokemusta siitä hommasta jo Passatistakin. Meisseli, ruuveja, klipsejä, paljon käsiin hajoavia muoviosia :). Onneksi Kanukit
ovat laittaneet melko kestävää muovia tähän malliin. Peilistä tulikin kuin uusi. Suuri ihmetys vaan että itse peili oli 99,9% vahingoittumaton vaikka juuri SE otti sen iskun vastaan o_O. No, olihan se kolmella sormen paksuisella pultilla kiinni, tsiisus. Melko hyvä lopputulos, pitää vielä laittaa eristeitä joku päivä. Myös nokkapellin avausvaijeri oli melko helppo korjata; se oli jo autoa ostaessani irronnut kahvastaan. Vedettiin vaijeri suojuksestaan etukautta pois ja pistettiin samaa tietä uusi tilalle. Hankalinta olikin saada aluksi pelti auki.

Kulut: 0€
Aikaa paloi: kolmisen tuntia

Muuta:
-Piti käydä sitten vielä naapurissa mikrotuessa.
-Pipsaakin raksuttelin.
-Hiukset lyheni parisen senttiä.

Loppuilta meni taas lenkillä. Kiva juoksennella ja jutustella tuolla keskellä ei mitään.
Oli tarkoitus käydä Yrjönkadullakin mutta taisi isäntä väsähtää :). Ei sinänsä, niin väsyttää minuakin, heräsin aikaisin matkustamaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.