IRC-Galleria

VuodenvaihdeSunnuntai 31.12.2006 18:37

Huhh... Ajot alkaa olla lopuillaan. Tänään vielä kevyt 24 tunnin koettelemus ja sitten viikko vapaata, ainakin taksista. Tammikuu näyttää toistaiseksi kevyehköltä, seitsemän vuoroa joista 5 lyhyitä ja rahakkaita öitä. Pitäisi nimittäin se projekti lyödä lukkoon ja ilmoittautua kevään kursseille.
---
Chevyssä on pikkujuttuja; ABS-anturi jostakin pyörästä on menossa kun ABS-valo syttyy satunnaisesti palamaan. Ja pakoputken yksi kiinnike näyttää roikkuvan villisti. Muuten auto pelittää loistavasti, nuo uudet kitkarenkaat on suoraansanoen paljon pitävämmät kuin minkään ajamani taksin renkaat!
---
Meidän häkkivarastoon oli murtauduttu! Kaikki kamat oli hävinneet :O. Soitettiin poliisit paikalle ja totesivat varkauden tapahtuneen. Myöhemmin selvisi että isännöitsijä oli sitten murtanut meidän lukon... Vittu mitä toimintaa. Huvittavinta oli että meidän vanha avain kävi ja käy edelleen siihen uuteen lukkoon :D. Harmittaa kun kamat löytyi, oltiin jo vaatimassa 3000€ kadonneista tavaroista. Ei uskois miten "arvokasta" tavaraa sielläkin lojuu. Hirvee säätö sit perua rikosilmoitus ja kotivakuutuksen vahinkoilmoitus.
---
Voitin 50€ yhdellä joululahjaksi saamallani Casino-arvalla, jihaa! Kaikista kolmesta pelistä tuli jotain :D. Vuodenvaihteita vaan kaikille, juokaa itsenne änkyräkänniin...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.