IRC-Galleria

Tampereella 2Lauantai 15.09.2007 01:59

Kolmisen kuukautta töitä takana. Going good... On tää sittenkin se oikee ala - nyt on harvinaisen itsevarma olo työnteosta. Helvetin paljon uutta tulee kyl päivittäin mutta lähes kaikki on uponnut melko hyvin. Viikot menee nopeasti. Hyvät työoltavat, loistavat työkaverit - helppo olla motivoitunut.

---

Kävin tänään vajaan kympin lenkillä Hervannan metsissä. Paljon löytyy korpea täältäkin metropolista. Ja mäkeä. Ja teinejä kiljukannulla. Metsässä. Salaa. Sataa. Ja on pimeää. Muistot...

Parasta on että polku alkaa ehkä 50m päästä etuovesta. Helppoa.

---

Autonlaitto on aika tuohua... Se prosessi ruokkii itseään jatkuvasti ja lähtee lopulta elämään omaa elämäänsä. Helvetin paljon visioita mutta loppujen lopuksi vain vähän taitoa. Projekti kestänee vielä useamman viikon. Sitäpaitsi, yksi tietty osa tulee aiheuttamaan paljon ongelmia; sisarmalli Beretta GT:n takaspoileri. Niitä ei joka kulmalla heilu, ja ainostaan sen kelpuutan.

Puskurit on enää maalausta vailla, mutta pitää suunnitella tarkkaan millaisia reikiä niihin tekee.
Ne on syöneet ehdottomasti eniten aikaa, pakkelia ja epätoivoisa hetkiä.

Helmat taasen on naurettavan helppo leventää niiden rakenteen vuoksi. Muutama pala peltiä saksilla ja 20 pulttia niin homma on hoidettu...

Ajotietokone oli paljon simppelimpi tapaus kuin luulinkaan; se juttelee mulle ihan bittijonoina. Nopeus, kierrokset, kaikki anturilukemat! Lyhyt oppimäärä ALDL-protokollaa ja simppeli kysely kotitietokoneen DOS-konsolilla paljasti ABS-viaksi oikean taka-anturin signaalin; heittelee liikaa.

Ja asiahan oli tosi; mittasin sen käsin yleismittarilla, ja volttimäärä sekä vastus heittelivät kun laakeria pyöritti. Arvot hyppäsivät lähtötason alapuolelle, toisin kuin vasemmalla puolella missä arvot nousivat nätin lineaarisesti.

Huono uutinen on että se perkeleen takalaakeri maksaa 260€/laaki uutena. Perse. Anturi on nimittäin sisäänrakennettu... Oli tuttuja Floridassa käymässä mutta enhän minä laiskana jaksanut niiden kautta sitä tilata, sehän ois maksanu 70$ jenkeissä :F. On tää maa vaan jossain asioissa niin vitun takapajuinen.

---

Netti aukesi pari päivää sitten. Periaatteessa täyttä typeryyttä MAKSAA yhteydestä kun pällistelet 7-10h päivässä ruutua muutenkin. Tai pitää ainakin ostaa joku thai-hierova lumileopardin esinahalla päällytetty työistuin kotiin että jaksaa sitten istua, perkele!

---

Hiukan yksinäistä täällä tulee olemaan nyt kun kämppis muuttaa tyttöystävänsä kanssa yhteen. Ei oikein tee mieli juopotellakaan. Viime kerrasta (siis ihan kunnolla, ei mitenkään eurooppalaisittain) on jo aikaa. Tais olla juhannus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.