IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Tiistai ja keskiviikkoKeskiviikko 30.11.2005 18:28

Tiistai oli harvinaisen tylsä päivä... nukuin pitkälle iltapäivään ja neppailin kotona koko illan. Sain sentään luettua muutamankymmentä sivua XHTML:stä ja CSS:stä erästä kurssia varten. Myöhäisillassa neuvoin kaveria VPN-yhteyden luomisessa.

Keskiviikkona kävin koulussa esitelmöimässä. Esiintyminen on ihan kivaa, siinä(kin) harjoitus tekee mestarin. Kaveri tuhosi autonsa kuulemma. Corolla bye-bye :(. Kävikö pahasti?, kysyin. -Ei kuinkaan. Kenen vika? -Sen toisen. Huh, sitä ei koskaan tiedä milloin joku lähtee :S... Loppuillasta pitäis kai pelailla ropee...

EDIT: ...ja niinhän me pelasimme! Naisetkin karkkosivat kun aloittelimme vain yhtä lukuunottamatta :S. Pelit kesti puol kahteen, väliliikuntana Chevy lainaan yllämainitusta syystä. Matkalla kaivettiin eräs Saab ikiroudasta ja se päätyikin lopulta minun haltuuni :O. Elämä on ihmeellistä. Rottajumalakin kuoli. Rottajumalajan Luoja nukahti kun matkustajalentokone teki hätälaskun saarelle. Sekavaa? Niin pitääkin :).

Sunnuntai ja maanantaiTiistai 29.11.2005 18:44

Sunnuntai: Lumihommia kohtuupalkalla, tein kunnes rupesi vituttamaan. Iltapäivällä kävin taas jatkamassa Lostia.

Maanantai: Luento, jonka jälkeen lyhyesti kämpän kautta Lostia katsomaan. Illalla pelattiinkin sitten CP2020 aamuviiteen, täysin puskista :P. Pelasin viimeksi yli 5 vuotta sitten :O. Tykkäsin. Tein naispuoleisen teknon, sillä puhdistettu tykki laukeaa helpommin ;). Yö olikin sitten helvetillistä tuskaa insomnian ja ilmeisesti kahvista johtuvien vatsakipujen kourissa :(. Tätä kirjoittaessa olen valvonut 30 tuntia...

Perjantai ja lauantaiLauantai 26.11.2005 19:37

Perjantaina ehdin lähinnä karateen jonka jälkeen huonohko leffa (War of the Worlds) ja yllättävä (ihan hyvä siis) uusi sarja (The Lost) kaverin luona. En jaksanut lähteä kaljalle koska on taas työviikonloppu :(.
Lauantaina hiukkasen töitä, käynti salilla, jatkamaan ennalta mainittua sarjaa ja parin naispuoleisen tupareihin :P. Ei viinaa tänäänkään...
Nelivetoautolla oli hauska kruisailla tuoreella lumella. Chevy taasen sai kunnon pesun pesuhallissa, poloisella oli kuukauden paskat yllään.
Aamu alkaa 50€ bensatankkauksella ja 1€ kahvi-donitsiaamiaisella klo 0830 (ei se Chevrolet pelkillä positiivisillä mietteillä kulje). Onneksi tänään ei tarvitse miettiä opiskelemista paljoakaan. Ajamme ystäväni kanssa erinäistä rallia ympäri Seppälää yhdellä ja kahdella autolla, vieden niistä toista erinäisiin huoltoihin. Koitamme herätellä itseämme käymällä muutamassa autoliikkeessä kuolaamassa automaailman erikoisuuksia. Kohdallani varsinkin eräs tietty Cadillac nostattaa jo ennestään lievää autokuumetta. Olisin kysynyt autoa koeajoon ellei se olisi ollut linnoitettuna liikkeen perimmäiseen nurkkaukseen :F.
Loppupäivä kuluu huollossa olevan auton asioilla juostessa ja viimeaikoina vähemmän huomiota saaneen CoC:n parissa. Sateen takia en vaivautunut lenkkeilemään tänään vaikka niin oli etukäteen sovittu.

Epätarkkaa statistiikkaa:
- polttonesteitä paloi: 8 litraa
- maileja mittariin: 40
- kahvia kumottiin: 4 kuppia
- Vanhemmat »