Big in Finland, UUSI SARJA!

Big in Finland Yle Areenassa 8.12.2017 ja Yle TV2:ssa keskiviikkoisin klo 22 (kolme jaksoa peräkkäin) 3.1.-7.2.2018

Big in Finland on tarina kahden suomalaisen nuoren koomikon Pietari Vihulan ja Henric Chezekin matkasta läpi Amerikan. Miten uppoaa suomalainen huumori? Miten saada uudessa paikassa keikkoja? Onko kaikki suurempaa Jenkeissä?

Ohjaus ja kuvaus: Mika Niva.
►  Katso BIG IN FINLAND jaksot!

IRC-Galleria

Jeesh...Sunnuntai 25.11.2007 14:32

Perjantai oli taas niin. Käytiin Parikkalassa jossain kotipippaloissa...ei me siel oltu kyllä, ku joku tunti, ku Ida halus juomaan, ku se ajo ja me haluttii Rocksiin sitten tietysti myös. :D Mentiin joskus yhen aikaan vasta Rocksiin...mutta hyvässä kännissä kerittiin kyllä olla, et ei siinä. Mulla ei menny baariin, ku 10€!! Vau. o.O

Piti sitä vissii taas yhen ystävän kanssa kinata. Prkl, ku se o viime aikoona ollu NIIIIN huanolla tuulella ja pitää miulle kiukutella koko ajan. Ärsyttävää!! Minen oo sille mitään pahaa teheny ja pitää olla täys kusipää siltikin. :P masentavaa, ärsyttävää, vituttavaa paskaa!!!!

Noh..muuten ilta oli ihan jees. Taas tuli todistettua miten huono viinapää mulla o. 8 kaljaa join mun packista ja baarissa 2 pitkää. o.O Ja siis...mulla on tietyiltä kohilta muisti menny ja ja. Että noin, mutta eipä tuu hirveen kalliiks mun juopottelut koskaan tämän viinapään takia. Hah.

Jep, mutta se oli taas sellasta. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.