IRC-Galleria

Civic <3<3Maanantai 03.12.2007 11:46

Saan Civicin tänään! Minun hanimussua on ollut jo niin kovin kovin ikävä! Se on siis ollu korjattavana jo jonku aikaa. Nyt toimii lämppäri ja on nastat ja ja ja..

Ku siis sillehän kävi niin hienosti, että yritettiin koulussa sitä kaverin kanssa korjata ja sielä, kun viittitään opettaa ja neuvoa niin kamalasti, että sehän meni vaan enemmän paskaksi. Rupes keittämään --> Kannentiiviste palo ja venttiilit alko vuotaa --> piti koneistaa --> tuli vitun kalliiksi.

Ja vituttaa vaan ihan helvetisti, ku luokan valvoja juoksee mun peräs jonku 4€:n takia (ku ostin koulusta jäähdytin nestettä) ja herää vaan kysymys, että maksaako joku koulusta sitte tuon mun auton korjauksen, ku osasivat opettaa ja neuvoa nii hyvin, että auto meni loppujen lopuksi kunnon remonttiin. Ai jumalauta.

No joo..myönnettäköön, että ite vein autoni sinne ja itehän mä sitä rassasin, mutta asiahan on niin, että kysyin apua varmaan 100 kertaa ja pyysin, että mua pitää neuvoa, koska emmä osaa itekseni, ku ollaan lähinnä näin ekana vuonna vaihdeltu renkaita ja putsattu jotai jarrupaloja. Mutta ei..siis ketään ei tuntunu kiinnostavan yhtään auttaa ja opettaa.

Ärsyttää, ku menee akkana autopuolelle..niin se on lähinnä sitä paskaa, ett tytöt osaa käyttää harjaa niin hienosti, että ne voi hyvin heilua sen varressa. Ei niiden muuta tarvii tehä. Meidän luokan valvoja on NIIIIN epäoikeuden mukanen ja sillä on ne omat suosikkinsa (ts. oppilaat jotka osaa ja tietää jo ennestään paljon).

Olis kiva päästä opparilla johonki korjaamoon jossa olis letkeitä tyyppejä ja jossa viihtyis JA jossa osattais opettaaaaa!!! Mä, ku en tunneusti siedä kusipäisyyttä, suosimista ja epäoiekudenmukaisuutta...niin ei mua huvita käydä koulussa, jos en tuu toimeen ja jos en koe oppivani mitään. Harmittavinta on se, että tuo ala ihan tosissaan kiinnostaa mua ja HALUAN oppia ja tietää. Ja IHAN OIKIASTI on suunnitelmia kyseistä alaa ajatellen, mutta ku ei tästä tunnu tulevan mitään, ku luokanvalvoja on yks kusipää. Ja ei..mulla ei ole asenneongelmaa...tai jos on niin se tuntuu sitte olevan samalla tavalla kaikilla kyseisen opettajan oppilailla, koska joka ikinen tuntus olevan samaa mieltä.

Mutta eihän siinä...jatketaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.