IRC-Galleria

No huhhuh..Lauantai 06.05.2006 02:22

Nääntää..kuhan huvikseni kirjotan jotain päätöntä. Täälä sitä ollaan vielä itä-suomessa ja on ollu ihan mehvää kyllä. Tapahtunu outoja juttuja, mutta sehän vasta outoa, jos niitä ei tapahtuusi sielä missä minä oon. Mä kerään niitä puoleeni.
Nii ja mun työpaikka ohjaaja on hitler!! Mä vihaaaaaan olla harjottelussa. Kiinnostaa niinku kilo paskaa eli suunnattoman hurjasti.
Ai ai, kun kaljattaaaaaa....mutta selvinpäin selvinpäin..ei auta, ku on tullu ny verettyä niin mahrottomasti tuata ölssiä..nooh..jos sitte ens viikonloppuna..tai huoooomenna.. ;) No en tiiä...kattoo ny mitä sitä tuleman pitää.
Eikö ookki kaiffarit het mielenkiintosta tekstiä..kyllä muaki kävis nukuttamaan. No onneks kirjotan tämän tähän aikaan niin saatte unenpäästä kiinni heti.

En tiiä pitääskö sitä lähtiä gegulle. Vähä vois tehä mieli..ehkä. Plääääh. Ja pipanaki lähti jo yläkertaa.. melkeen tuli jo ikävä. Pitää mennä äkkiä kattomaan, ku täs on niin vähä aikaa vasta asuttu yhessä.. (Mullon hammasharja niiden vessassa ja vaatteet Pipanan vaatekaapissa..tää menee jo melko vakavaksi.. O.O )

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.