IRC-Galleria

Olipa sitten synttärit...:DTorstai 20.12.2007 09:44

Jhoo. Maanantainahan se oli riipastava tukevahko humala. Papanan kanssa aloteltiin mun kämpillä ja olihan se Wileppo poikaki siinä meidän seurana. Ja taispa tuoki pari viuna paukkua honaasta.. =)

Nooh. Siinä sitte Papanan kanssa tuumailtiin, että näistä synttäreistä ei kyllä oo tulos yhtään mitään..oli niin tylsää aluksi, että hohhoijaa. Mutta siinä humalan noustessa alko taas känni-ideat kukoistamaan ja päätettiin sitte lonkkavolvoilla parin puol tutun luo tonne kaupungille.

Siinä vaiheeshan sitä tuli oltua jo melkosessa pierussa.

Sieltä sitte jatkettiin Rocksiin..yllätys yllätys...ja sielähän sitä tuli sitte härööltyä, jos sun vaikka mitä. Muistikuvathan ovat aika heikot. Jännä juttu, että yhtään rahaa mulla ei baarissa menny.

(Ja ei pahaa, jos ei jotain hyvääkin...tuli siinä sovittua ystävänki kanssa ilmeisesti riita, ku päivällä tunnuttiin olevan hyvissä väleissä taas. :) <3)

Aamulla heräilin kyseenalaisissa fiiliksissä kämpiltäni ja päätin, että kouluunhan se on prkl lähettävä, ku koekin on. Hyppäsimpä sitten autoon ja lähdin ajelemaan kohti koulua. Puolessa välissä matkaa, kun meinasin ajaa liikenne jakajaan, tajusin, että enhän mä saatana oo läheskään ajokunnossa...vaan ihan turpa täynnä vielä. Noh..siinä sitte hissukseni ja varovasti ajelin kouluun asti ja menin kiltisti luokkaan.

Istahdimpa sitten siihen pulpettiin koepaperi nenän edessä ja tajusin, että eihän mulla perkele kynää oo mukana.(ja ku mulla siis normaalisti on AINA mukana) Nooh..siinä sitte vähä tunnustellen, että miten kännissä olevalta kuulostan, kysyin opettajalta, että "Eihän sulla kynää olisi lainata..??". No opettajahan sai, mulle sillä hetkellä täysin tuntemattomasta syystä, hirveen raivarin. Ja alko huutaa, et "MÄ EN OO MIKÄÄN SUN JUOKSUPOIKA!! PAINU KOTIAS JOS AIKUSELLA IHMISELLÄ EI OO KYNÄÄÄ!!!" Kattoin luokanvalvojaa, nousin ylös tuolista ja tuumasin tyynesti, et "Selvän teki. Haistappa sitte suoraan sanottuna VITTU!" ja marssiin ulos luokasta ja lähdin kotia. Jäi sit koe tekemättä.

Tervemenoa kännissä kouluun ihmiset! :D Sitä saattaa saada sanotuksi jotaki sellaasta mitä on tehny mieli sanoa jo pitkään!! :DD (Mun on ainaki tehny mieli haistattaa tuolle vitut jo melken alusta asti..Mulle ei vittuilla! Olé! )

Seuraavana päivänähän tuo sitte odotteli multa anteeksipyyntöä, mutta sanoin suoraan, että minä kohtelen ihmisiä niinku ne kohtelee mua, että ei mun tartte pyytää anteeksi, jos multa ei pyydetä. Ja hän ei kuulemma 12 vuoteen oo naisen suusta kuullut moista kielen käyttöä. Sovinisti saatana. Mitähän se sukupuoliki siihen vaikuttaa.

Jep et sellanen maanantai ja tiistai. Vois lopettaa viinan juonnin..o.O ku pitää tehä töllön töitä..ja vielä baarissa pakko apinoida...miksi julkisilla paikoilla..:DD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.