IRC-Galleria

Pera ja peran motskariKeskiviikko 16.07.2008 23:24

Tuossa edellä menee Pera. Pera on ostanut uuden moottoripyörän. Häntä alkoi vaimon naama kyllästyttää ja Pera päätti lähteä Helsinkiin kokeilemaan uutta motskariaan.

Pera on ostanut myös uuden nahkatakin. Se maksoi 550e, mutta Pera ajatteli, että koska vaimokin taas osti uuden kesäleningin, joka maksoi 450e, olisi Perallakin oikeus nahkatakkiin. Pera ei edes ymmärrä miksi vaimon pitää joka kesä saada uusi leninki. Pera kuitenkin sai uuden nahkatakin viimeksi 10 vuotta sitten.

Peran pyörän tarakalla roikkuvassa retki laukussa on toisella puolella 3 pulloa kossua ja toisella puolella sixpack piilotettuna vaimon tekemien eväsleipien alle.

Niin..ei Pera sentään sanaakaan sanomatta lähtenyt vaimoltaan karkuun. Kyllä hän vaimolle kertoi lähtevänsä. Vaimohan ei ollut mielissään, mutta se ei Peraa haittaa. Pera voi tarvittaessa etsiä uuden vaimon helsingistä. Kyllä Peralla niin hieno motskari oli, että sillä jonkun tytön kyytiin saisi.

Vähän lapsellistahan sellainen on, mutta Pera halusi heti ensimmäisenä lintsille. Eipä olisi vaimo tällä kertaa nalkuttamassa, kuinka sokerista hattara on tai miten Pera saisi vatsansa kipeäksi sellaisesta määrästä pehmistä. Pera tykkäsi pehmiksestä ja hattarasta. Pienenäkään hän ei niitä ollut saanut, kun äiti oli motkottanut samalla tavalla, kuin hänen vaimonsa nykyään.

Onneksi Pera oli nyt ilman äitiä ja vaimoa liikenteessä. Perasta tuntui, ihan kuin olisi lapsi, joka on ensi kerran jätetty yksin kotiin. Ja se se vasta oli Perasta jännittävää.


Siinä menee Peran kaveri Martti. Martti on lähtenyt päivää myöhemmin motskarilla liikenteeseen, kuin Pera, mutta yhdessä heidän on tarkoitus saapua Helsinkiin. Martti ajatteli, kokeneempana motoristina, että on parempi lähteä myöhemmin Peran perästä, koska Martti, vaikka innoissaan olikin Peran uudesta harrastuksesta, oli hiukan huolissaan ystävänsä pärjäämisestä.

Martti tietää, että on enemmän, kuin todennäköistä, että hän löytää Peran tienposkesta motskarin ja tyhjän tankin kanssa tai metsästä köllöttelemästä motskarinsa vierestä. Niin huteralta oli Peran lähtö näyttänyt. Vei se siinä melkein Martin postilaatikonkin mennessään.

Eikä sekään vielä niin hirvittänyt, mutta Martti tiesi myös, että Pera se tykkää kossusta. Ja Martti ei usko, että Pera tajuaa sellaista, ettei motskarin ratissa sovi kallistaa lestiä.

Martti vain toivoo, että Pera odottelee, selvinpäin ja uusi hieno motskari ehjänä, Marttia Kuorttin ABC:llä niinkuin oli lähtiessä sovittu.

Jännittävähän tästä kesäretkestä tulisi ja tapahtuma rikas. Siitä ei Martilla ollut epäilystä.



(Jep. Et sellasta... Älkää kyselkö niin mun ei tartte valehdella.. ;DD )

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.