IRC-Galleria

Yhdellä...Maanantai 11.08.2008 06:00

..tuli taas käytyä..niimpä kietasin naamariin 3 karpalo lonkeroa perä jäläkeen hyvällä miälellä. :D Hehheh..ku ei oo tänään hirviästi syäny niin tuntu, että meinas tulla melekeen piäniihin. Minullako huano viinapää..äläkää ny viittikö. :D

Onneks kellokaan ei oo viälä juuri mitään ja kasiksi pitääs kiltisti raahata ittensä kouluun. On mulla ainaki 3,5h aikaa nukkua, jos ny meleko heti käyn pötköttämää.

Juu-u.. huamenna alakaas sitte rankka asiooren järjestely ja tuumaalu. Kyllä aharistaa...mihkä vitun soppaan sitä on taas nenänsä tyäntäny?? Miksen mä voi olla normaali, tulevaisuutensa kirkkaasti näkevä ja paikallani pysyvä nuori? Aina pitää olla hosumas joka suuntaan, hetkiäkää ei voi pysyä paikallansa, eikä puhettakaan siitä, että osaas ja tiätääs jostaki jotaki..siis mitä haluaa jne. Tai siis kyllä mä NYT tiedän mitä mä haluan, mutta entäs kuukauden päästä tai vuoden päästä tai joskus... monta kertaahan mä oon jo "tienny" mitä mä haluan, mutta sitte ne on kuitenki ollu jotain ohi meneviä asioota.

No ei sinänsä.. kyllä musta tuntuu, että tämä ny vois olla se sellaanen juttu, mutta niinhän musta aina tuntuu. Paskat. Mun pitääs varmaan mennä hoitoon. Jotaki vikaahan mus on oltava. (tai siis..tarttooko sitä ny eres miättiä, että onko vikaa.. :D)

Joo-o...pitänee kattella huamenna, että mistä sitä ny lähtis liikkeelle. Kyllon taas olevinansa vaikiaa kaikki. Ajattelu ei vaan sovi mulle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.