IRC-Galleria

Mekkosovitusta...Tiistai 19.05.2009 20:46

No nii...nyt on Marsan ylppäreihin kuteet hommattu. :) Oon jo pitkään kärkkyny netistä yhtä mekkoa ja ny se viimeen ilimesty sinne niin heti pistin tilaukseen.

Käytiin varaamas Papanalleki mekko tänää, ku se ensin oli sovittanu sitä kerran vielä ja kattonu, että son hyvä. Ja kokeilin sielä kaupoos samalla ittekki jotain mekkoja jos olis sattunu, vaikka löytymään ihan kaupasta joku vielä hienompi, ku se minkä ny tilasin ja löysinki Seppälästä yhden yli hianon valakoosen..kattoon siinä vähä, että ..nojoo...34 on suurin koko, että mitenköhän mahtuu, mutta näytti päältäpäin siltä, että vois mahtuakki..ja joo..mahtuhan se muuten, mutta uskokaa tai älkää niin mun tissien kohdalta vetskari ei liikkunu enää mihkää.

Muuten oli justii täydellisen istuva mekko ja näytti hyvältä, mutta tissit..saatana. Minä jolla on tissejä härin tuskin nimeksi, nii ei saa niitä yhteen saamarin mekkoon mahtumaan.. o.o Ja sama homma muiden mekkojen kans joita kokeelin sitte jim&jillis...ku S koko on muuten just hyvä, että istuu hyvin eikä plusuta mistää, mutta S koko tarkoottaa sitte vissiin myös sitä, että ei saa olla edes sitä yhren sentin nahkariapua tissejä, mikä mulla on. :P

Ja Papanahan se sai kans survoa kaksin käsin tissejänsä siihen omaan mekkohonsa'(mikä vittu nuas mekoos on vikana, ku niiston tehty niin epämuarostuneeta), mutta se ny onki ymmärrettävää, ku sillä sentään on siälä rinnan korkeudella oikiasti jotaki.

Joo, mutta sellaasta...ny on mekko tulos, varmaanki huamenna, kengät on ja sukkahousut pitää käyrä viälä ostamas, mutta muuten on kaikki.

Jee... me ikuiset huppari, farkut ja skeittarit -tyypit saadaan laittaa mekot ja juhlakengät. ^___^

Jep..Kata kuittaa..

p.s. Prison Break on loppu. :'( Oli se hyvä niin kauan, ku sitä kesti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.