IRC-Galleria

Hoi joi...Torstai 09.02.2006 23:28

Joo-o..tiistai oli ihan paska päivä. Päivä meni niiiiiin surkiasti..ei olisi aamulla pitäny sängystä nousta.

Ensin koulumatkalla meinasin kaks kertaa ajaa yhden auton perään. Sitte jouduin väärälle kaistalle ja jouduin ajaa väärään suuntaan --> myöhästyin koulusta, vaikka ei se myöhästyminen niinkään haitannu, mutta vitutti se turhaa ajeleminen.

Ku tulin koulusta, tuli riitaa ystävän kanssa ja ei olla sen jälkeen puhuttu sanaakaan. Riita oli kaikenlisäksi ihan typerä ja turha, mutta jääräpäistä porukkaa, kun ollaan niin en tiedä koska taas tulee sopu..:P Ja tuon riidan takia en kaverin kihlajaisiinkaan lähde huomen illalla, ku jos sielä on kaks riidois olevaa niin saattaa ilmapiiri vähä kärsiä....

Illalla menin spinningiin ja meinasin kuolla. Se oli NIIIIIIIN kauhiaa se meno, mutta silti varasin seuraavalle tiistaille taas vuoron, ku tuli jälkeenpäin niin hyvä fiilis.

Sitte illalla lähdettiin yhden toisen ystävän kans """yksille""" jotka muuttu yksiksitoista suunnilleen ja loppuillastahan sitä taas tuli jotain kärhämää niinku melken aina, ku ollaan yhes ottamas. Nooh ei siinä. Paska fiilis siitäkin reissusta.

Keskiviikkona oli oksettava krapula ja kämpillä tuntu, että seinät kaatuu päälle ja vitutti muutenki yli kovaa...

Mutta huominen näyttää jo vähä valosammalta. Olis vihdoin ja viimein ne kuorma-auton kirjalliset ja sitte käväsen päivällä kaverin kihloja onnittelemassa ja viemässä lahjan ja sitte meen yhden kaverin luo varmaanki yökylään..=)

Lauantaina vaan lehmään kotona. Nyt en oikiasti lähde kantriin. Mua vituttaa koko paikka niin s*atanasti ettei mitään järkiä. Käykööt kaikki sitte sielä. Mä märännyn kotona. Ku on niin perkeleen kaavoihinsa kangistunutta porukkaa, että ei missään muualla voida käydä. Hohhoh.


Joo, mutta nyt loppuu taas ininä. Heissun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.