IRC-Galleria

Hoaaah...Keskiviikko 21.03.2007 19:50

Väsyttää ja päätä särkee vähän. Piti kahdeksaksi töihin ja mä tiätysti heräsin jo vähä jälkeen puoli seiskan, ku aurinko paisto niin kirkkaasti, että ei auttanu, vaikka verhot oli ikkunan eres.

Sitte sekosin niin aikasesta heräämisestä (olin kenties puali unes?) ja keitin kahvia ja aloon siivota. o.O Tiskasin astiat, imuroon keittiön ja eteisen, pyyhiin pöydät, laitoin keittiöön ikkunaverhot (tai semmosen kapan) vihroon ja viimeen.. Sitte tyytyvääsenä vooksiin kaiken päälle töihin. Töiren jälkeen siivosin viälä vähä lisää (imuroon vessan ja pyyhiin peilin jne..). Sitte tulin tähä Papanalle pyykkäämään ja ny oon ihan poikki.

Onneks huamenna tarttee vasta kymmeneksi töihin..tosin pääseeki sitte vasta neljältä pois, mutta ei kai se oo niin nuukaa. Sitte töiren jälkeen mäkeeeen.. =) (KUNHAN VAAN säät sallii.. >:/..paree olis). Oonki ollu kahden vuoden tauolla täs lautaalusta ja ny eilen ja toissapäivänä käyny vähä tuala harjulla kokeelemas, että miltäs se tuntuu ja emmä ehkä niin hirviästi oo unohtanu, ku luulin. En edes kaatunu kertaakaan (okei..missä välis olis kerenny, ku ne mäetki yli lyhyitä..) ja ihan hyvin tuntu olevan muutenki hallussa. Mutta huamenna sitte näkee, että mitä.. ^_^

Joo-o.. mä tairan mennä tsuumaalemaan niitä pyykkiä, että onko ne jo valamiita. Hyvää päivänjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.