IRC-Galleria

Honda Civic vm. -93 1.5l LSi :DKeskiviikko 18.07.2007 15:37

Haimpaa miinää maanantaina Civicin Turusta.

Maanantaina istuin kioskilla puoli kahen aikaan ja tajusin, että jos en hae autoa sinä päivänä niin en ainakaan tällä viikolla kerkiä ensinkään muuna päivänä.
Niinpä pirautin Papanalle ja hälytin sen puolikolmeksi töihin ja hyppäsin ite 15.40 lähtevään linkkaan tästä kioskilta ja suunnistin Mikkeliin.
Mikkelistä sit junalla Kouvolaan, jossa vaihto ja siitä Pasilaan (bwahhah..Kyösti Pöysti pidätti mut, mutta me lemmittiin ongelmat pois. ;D) ja Pasilasta sit Turkuun.
Turus olin n. klo 21.00.

Sittenhän, mun tuurilla kuinka ollakaan, ilmesty ongelmia matkaan. Civic saapu rautatieasemalla niinku oli sovittu, mutta...siinä oli alkanu yhtäkkiä lämmöt nousta, ku se ei pyörittäny sitä flektiä. Nooh...siinä sitte jonku aikaa pähkäältiin, että mitäs nytte ja mua alko jo pelottaa etten mä pääsekkää siältä autolla pois. Mutta sitte mentiin jonneki niiden hallille, että ne pystyys kattoa sitä vähä tarkemmin.

Munki olis kyllä ensimmäisenä pitäny älytä, että mikä siinä mahdollisesti vois olla vikana, ku sen verran paljo saanu tuos matus noiden sulakkeiden kans pelata. Niin, että sulake siinä oli menny. Napattiin sit penkinlämmittimen sulake ja pistettiin se siihen ja kotimatka saatto alkaa.

Pikkuusen ennen yhtätoista pääsin lähtemään ajomatkalle. Oli kyllä komiaa ajaa, ku mahtavat äänet autos ja kyllähän tuo ihan näppärästi kulkeeki, vaikkakin vähä hiras kiihtymään verrattuna matuun. Vaikkei moottoritilavuuksis oo, ku desin verran eroa. Civicissä siis vähemmän. Ei vaan vääntö tahro riittää Civicis.
Mutta ajo-ominaasuuksiltaan ihan selvästi mukavampi ajaa, ku matu. Tuntuu pysyvän jotenki paremmin tiessä kiinni, eikä rämise ja kolise ja tukevalta tuntuu muutenkin.
Sähköherkut löytyy jah jah jah... :D

Rantsuun sitten ajelin siinä ja matkaahan oli n. 460km. Mutta olipa motarit melkein tyhjillään niin sai civici vähän leipää. Melko nopiaa pääsin Heinolaan asti, mutta sitte, ku alko ne stnan kamerat ja loppu motari niin matkantaitto hirastu kyllä het puolella.
Neljältä kuitenki olin rantsussa sitten ja käytiin iitulin kans siinä aamuyöllä vielä heittämäs yks lenkki asemalla.

Mutta sellaanen pikaanen suamnkiartue. Tuli käytyä Turus ja Helsingis ja Lahdes ja ja ja-..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.