IRC-Galleria

Hohhoh. Tunnetustihan minä ja ompelukone/saumuri ollaan pahimpia vihamiehiä, mutta niimpä vain päätin ottaa riskin, kaivaa saumurin esiin ja alkaa väsätä jonkinlaista hametta itelleni. Oi joi.

Kymmenen aikaan alottelin aamulla ja pelkkä kaavojen piirtäminen ja kankaan leikkaaminen alko vituttaa jo niin suurissa määrin, että ravasin tupakalla melkosen tihiään, tiuskiin jokaiselle joka kehtas puhua mulle ja räyhäsin saksille. ^_^
Vaikka ei niis mitään ongelmaa ollu. Mä vaan vihaan ompelemista, mutta näkeehän sen jo naamasta, että mä oon masokisti, joten jatkoin kumminkin.

Nyt ollaan siinä vaiheessa, että pitäis enää reunat kääntää, ommella vetoketju ja kaventaa aika reilusti. Ei siis enää kauhiasti hommaa. Sitte mun pitää vielä mennä kangas kauppaan ja ostaa jotain ihania rusetti hörhelöitä ja pistää niitä kiinni ja sitte..vuelaaah.

Myönnettäköön, että on se äiti neuvonu vähä, että mitä pitää tehdä ja silleen, mutta itte oon leikelly ja ommellu ja improvisoinu ja se on näis ompeluhommis multa aika hyvin jopa..:D
Ehkä tästä saadaan vielä valmista ja jotaki päälle pukemisen arvosta aikaseksi..siis EHKÄ..iso E-H-K-Ä... ;D Kumminki tuo hame jää tuonne kaappiin käyttämättömänä kuleksimaan. Buahhah.

No joo..ny vissihin olis tupakan paikka, ku menee tuahon touhuamiseen niin hermot. o.O




Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.