IRC-Galleria

Kuutisenkymmentä drinkkilippua..:DDDTorstai 31.07.2008 16:41

..meni sen siliän tien..:DD

Oltiin vähä juhlimas Vinpin synttäreitä. Ei jumalauta. ;D

Ihan mielettömän hauskaa oli ja juomat ei oo ainakaa loppunu kesken missään vaihees.. ;D

JA loppuillasta ei mitäääääään muistikuvia..ja sehän se oli tarkootus.. ;D

"Ette te voi laittaa 95:en pistoolia dieselin reikään.."
"Konstaapeli on hyvä ja koittaa itse!"

xD

Eikä sit pöllitty sitä venettäkään (muistaakseni) mut meni toi muuten toteen koko reissu.
ja on muuten elämää hirveempi olo, mutta pikku vikoja..:D

Nyt tuntuu siltä, et vois tietysti vähä rajottaa tuota juomista, muttaaaah...eeei kai sitä toinna kuitenkaa. Bwahhahhaaah...
..löysin mun yhdestä blogista merkinnän ja muistanki tuon tapauksen. Ei vittu, ku oliki paska päivä! :DD


___________________________________________________________________

Heräsin klo 7.00 aamulla, kun kännykkäni muistutti ensimmäisestä työpäivästä, jonka oli määrä alkaa klo 8.00.

Heräsin melko mielelläni, koska olin pitkästä aikaa saanut aikaisin unta ja jopa nukuttua koko yön, heräämättä. Kuitenkin noustessani sängystä, tajusin melko nopeasti, että juuri tänään ei olisi kannattanut luopua peiton ja sängyn suloisesta lämmöstä.

Kävelin ensimmäisenä sytyttämään valoja, mutta kas kummaa valot eivät syttyneetkään. Noh..ehkä lamppu on palanut, ajattelin ja kokeilin ystäväni huoneen valoja, mutta ei reaktiota sielläkään. Jospa molemmista on palanut lamppu, ajattelin yhä toiveikkaana ja lähdin hapuilemaan aamun hämärässä kohti vessaa.

Mitäs hel*ettiä, mietiskelin, kun näin vessan mattojen olevan täysin rutussa ja mytyssä pitkin vessaa. Kokeilin valoja tutkiakseni tilannetta paremmin, mutta sielläkään ne eivät toimineet. Kohautin olkiani ja suoristin matot ja lähdin alakertaan kokeilemaan onneani.

Ensimmäisenä alakerrassa kokeilin käytävän valoja.. ei reaktiota niissäkään. Toivon rippeet taskussani, otin pöydältä taskulampun ja lähdin tutkimaan sulaketaulua, ei..ei mitään vikaa sielläkään. Heitin toiveet aamukahvista nurkkaan ja myönsin vihdoin, että sähköt ovat poikki.

Lähdin kapuamaan takaisin yläkertaan ja ajattelin, että on parasta etsiä vaatteet päälle, pestä hampaat ja häipyä töihin, että saisin aamukahvini.

Hapuilin vaatteeni hämärässä sängyn vierestä ja sain puettua ne melko vaivattomasti päälleni, jopa oikein päin. Sitten suunnistin vessaan, nappasin hammasharjani pöydältä ja avasin hanan. Ei prkl, manasin puoli ääneen, kun hana yski eikä pisaraakaan vettä tippunut harjalleni. Noh..jospa alakerrassa tulisi vettä, ajattelin ja käännyin lähteäkseni kunnes tunsin astuvani johonkin lämpimään, pehmeään ja erittäin liukuvaan. Seisoin hetken tyrmistyneenä paikallani kunnes nenääni alkoi levitä ehta p*skan haju. Helve*in kissat, kirosin kuiskaten ja aloin kuoriutua housuistani ja sukistani yrittäen samalla olla sotkematta lisää paikkoja. Heitin housut pöntön päälle, laitoin vessan oven kiinni ja lähdin hakemaan, puisteleksien, toisia housuja.

Puhtaat housut päällä, hammasharja ja tahna kädessä hiippailin jälleen alakertaan kokeilemaan josko siellä tulisi vettä, mutta arvata saattaa, että eihän siellä tullut. Suunnistin siis kaapille hakemaan purukumin ja heittäydyin, pas*aa aamua märehtien, keittiön sohvapenkille odottamaan, että kello olisi sen verran, että voisin lähteä töihin.

Kello tuli 7.30 ja ajattelin lähteä hyvissä ajoin hakemaan autoa tallista, koska siinä menisi oman aikansa, ja siltä varalta jos tiet olisivat huonossa kunnossa ja täytyisi ajaa hiljaa.

Päästessäni pihalle tajusin, että auton tallista saaminen ei ehkä sinä aamuna veisi eniten aikaa, koska pihalla oli, valehtelematta, polviin asti lunta. Reippaana tyttönä kuitenkin päätin, että autohan liikkuu niissä nietoksissa, jos minä niin sanon, ja avasin hallin edessä olevan pressun ja peruutin auton pihalle.

Ykkösellä huudatellen sain, kuin sainkin rämmitettyä auton pihassa olevan mäen juurelle, josta se ei sitten liikkunutkaan enää metriäkään. Juoksin hakemaan lapion talon portailta ja aloin lapioida lunta auton edestä. Ensin pieni matka ja uusi yritys. Auto liikkui kyllä sen verran mitä olin tietä lapioinut, mutta huusi ja haisi ja törmätessään taas kinokseen, ei liikkunut enää metriäkään. Pomppasin ulos autosta ja aloin lapioida jälleen kinoksia auton edestä. Nyt se saa luvan jaksaa mäen ylös asti, päätin ja heitin lapion takapenkille. Ykkönen silmään ja menoksi. Vaivalloisesti ja valittaen auto sai, kuin saikin pöngerrettyä itsensä mäkeä ylös tielle asti ja vihdoin uskalsin laittaa isompaa vaihdetta silmään ja aloittaa matkan töihin.

Koko 10km sain ajaa 50-60km/h, keli oli niin surkea ja pyrytti ihan hulluna. Pääsin kuitenkin töihin ja vain 15 minuuttia myöhässä.

Noh..jos joku on mennäkseen pieleen niin sehän myös menee ja koska päivä oli alkanut mitä huonoiten niin sellaisenahan se myös jatkui.

Päästessäni töistä kotiin ja ajettuani auton talliin, ystäväni ja hänen siskonsa kävelivät vastaan lumikolat käsissä, joten päätimpä minäkin tarttua lumilapioon ja alkaa luoda pihaa lumesta. Lumen luonnin jälkeen, lähdimme hakemaan puruja hevosille, jonka jälkeen lähdin, leivän syötyäni, ajamaan Varkauteen kaverin kanssa ostamaan hänelle talvitakkia.

Vihdoin klo 19.30 olin jälleen kotona ja salattujen elämien jälkeen pääsin ihanaan, puhtaaseen ja rentouttavaan saunaan lämmittelemään ja puhdistautumaan. Suunnittelin meneväni saunan jälkeen piiiitkälle ja nautinnolliselle tupakalle, jonka jälkeen nauttisin sauna oluen C.S.I:n parissa.

Kuitenkin päästyäni saunasta ja tullessani huoneeseeni yläkertaan, tajusin kissan paskantaneen myös sänkyyni. Se siitä puhtaasta ja raikkaasta olosta. Petivaatteet vaihtoon ja helv*tin nopiasti kalja pihalle kylmenemään NYT jos koskaan se tulisi tarpeeseen.

Ja nyt se kalja on edelleen sielä ulkona ja minä istun täs puoliksi nauramas tälle niin surullisen hupaisan surkialle päivälle, ettei oo järkee. Ja NYT haen sen kaljan sieltä ja juon sen ja toivon, että huaminen on parempi päivä.


_______________________________________________________________________

(oikeen muistan miten mua VITUTTI sinä päivänä... ei helvetti.. :D)

Olavinpäivät...Keskiviikko 30.07.2008 00:02

..menee sitte tänä vuonna selvinpäin. Noooh..viime vuonna oliki sen verran paskat kokemukset noista (olin HIRMU kännissä ---> kaaduin --> iskin pään baarin tupakkakopin lattiaan --> lievä aivotärähdys --> kämpille nukkumaan), että ehkä se on sit ihan syytäki olla vaan kiltisti..ja eipä tuota oo rahaakaan...

Mutta..jospa lähtis kattoo skinsin ja sit meikit naamaan ja blokkailemaan...

Maanantai ja työnhaku...Tiistai 29.07.2008 20:44

..vituuksihan se meni niinku jeesuksen pääsiäänen... mutta eipä voi mitää.. ens viikolla uus yritys.

Savonlinnan amikseen tämä tyttö ei ainakaan halua palata enää. Ihan mitä muuta tahansa. Mulle yhden vuoden vittuilu riitti. Kiitos.

Ens viikolla sit yhteen peltikorjaamoon keskustelemaan, et ottasko ne mua sinne.. katotaan miten siinä sit käy.

Tuos missä eilen kävin niin ottivat yhteystiedot ylös, et jos tuloo tarve, ku niillä sielä joku jo oli, niin soittavat sit, mutta kyllähän nämä ja niiren soittelut ny tiäretään... :P

Mutta minä en saatana luovuta!! Se on varma, jos joku on aivan varma!! "Eteenpäin!!" sano mummo lumessa. :DCheek..Maanantai 28.07.2008 10:38

..oltiin sitte kattomas Cheekiä tosiaan Woodoossa lauantaina. Oli kyllä hauskaa, vaikkei tuosta cheekistä paljoa tullu nähäryksikään. Hyvä se oli sen verran ku näin..
Eturiviin kyllä luovittiin Iitun kans vanhalla kunnon kyynerpää taktiikalla, mutta sit Iitu jäi jotenki matkasta ja mä pääsin sinne ihan eteen...yritin ojentaa Iitulle kättä, et saan vedettyä senki sinne nii ei saatana...joku hullu akka kävi siinä läpsimään meidän käsiä ja heiluttelemaan keskaria..tais se paukauttaa Iitua nekkuunki. Sitte Iitu kosti ja tumppas sitä polvella jonneki ja lähti livohkaan..mä jäin vielä heilumaan sinne eteen, mut sit hukkasin itteni ja ei muistikuvia mihin menin ja koska.. :D

Kaljaviestiinki osallistuttiin... Heh..oli ihan huippua...
Kaks joukkuetta, joissa molemmis 4 ihmistä. Meidän joukkue kyllä voitti ihan reilusti ja reheristi.. saatana, ku säännöt oli, et jokaasen pitää juoda tuopillinen kaljaa tai jos ei pysty juoda niin pitää kumota ne takana olevan päälle. Ja se joukkue voittaa jolla on ekana tuopit tyhjät..
Se toinen joukkue ei juonu yhtäkääjn tuoppia tyhjäks, ne kumos kaikki toistensa niskaan ja meidän joukkueesta kaikki joi tuoppinsa ja silti voitettiin. (kuvittelis nimittäin, et se tuopin kumoominen jonku niskaan olis ollu nopiampaa...) Mutta meidän joukkue sisälsikin sen sortin loppasuita (minä, iitu, niko ja joku jota en tuntenu) ettei tuo ny mikään ihme oo... :D

Saatiin jokaanen siitä sitte 3 drinkkilippua palakinnoksi...

Aika aikaasin sitte lährettiin jo sieltä pois, mutta ehkä se oli vaan hyväki, ku tuli oltua sellaases soosis taas, että oksat pois.,..ei olisi tarvinnu enää yhtää lisää juomista. Ilmeisesti nakkarinkautta mentiin (aamusesta hajusta päätellen..) ja taksilla tietysti... (rahaahan on..tai OLI..)

Noh..eipä siinä sit...yhtään ei oo hajua monelta oon käyny nukkumaan ja mitä vittua. Mutta kaiken kaikkiaan oikeen oli mukava reissu taas... :D

Kata kiittää ja kuittaa...

(Iitun (Kosonen-) blogista löytyy vastaukset kysymyksiin...) :D


Maakunta matkailua...Lauantai 26.07.2008 23:22

...niimpä vaan lährettiin tänne Ruokolahden suunnille kaatamaan keppanaa, ku viime v-loppuna kännis näin kovasti suunniteltiin. Se on sitte eri asia, että päästähänkö varsinaaseen päämäärään koskaan, mutta hyvin suatavaahan tua olis...:D

Tänään pitääs sitte ottaa eilisenki erestä, ku tuli eileen oltua selevinpäin. Vau..koskahan viimeks olin perjantain selvinpäin..se on jännä, ku ei yhtään muista...:DD

No kuitenki...ny keskiketterää naamioon ja menoksi...

Kannattaa lukia iitun (kosonen-) blogi...sielä on teille kysymyksiä pohorittavaksi..:D

Käviköhän ny hyvin...??Perjantai 25.07.2008 19:34

Hiphei..damdidamdidam!!!

Soitin yhteen autokorjaamoon ja ja ja...... Ne käski mut ens viikolla käymään, et juteltas noista oppari jutuista naamatusten!!

Sanoin niille, et jos menee vaikeeksi niin vois harkita silleenki, et ottasivat mut ensin 3-6kk työmarkkinatuella ja sit opparilla, ku oon oppinu enemmän perusjuttuja ja talon tavoille. Et se ei aluksi olis niiltä pois mitenkää... Mut se sit sano, et jutellaan ens viikolla tarkemmin.. ^___^

Ei sais ny intoolla taas kauhiasti, ku jos menööki kaikki persiilleen., mutta ku en pysy housuussani... voi kunpa kunpa... ^__________^

Ei malta oottaa ens viikkoon... :D

[Ei aihetta]Perjantai 18.07.2008 05:22

TÄMÄN OHJELMAN AINOA TARKOITUS ON SAADA AIKAAN HYVÄT NAURUT. ÄLÄ OTA TÄTÄ VAKAVASTI! TÄMÄ OHJELMA ON TÄYSIN SATUNNAINEN, JOTEN SE EI LIITY MITENKÄÄN KEHENKÄÄN HENKILÖKOHTAISESTI!

Kirjoita kymmenen kaverisi nimet alle, ja mene sitten tänne: http://servut.us/ZuiGe/Misc./insulter/ ja katso mitä kaveristasi sanotaan ja katso vielä lopuksi mitä itsestäsi sanotaan.

Ida on tontun näköinen harjoitustyttö.
Kukkonen on arveluttava pulsu.
Ville on isonenäinen kirjastotäti.
Nasu on ammattitaidoton penis.
Niina on hitaanpuoleinen hippi.
Niko on jättikokoinen teinixi.
Mami on kykenemätön luuseri.
Taina on agressiivinen himovemputtaja.
Pete on huorahtava pippeli.
Virpi on puolialaston teemu.


Ja lopuksi:
Kata on tyylilleen uskollinen pyromaani.


Että sellasta.. :DD


Huomenna..tai siis tänään..olis sitte Puustocki!! Jei jei jei!! Nyt pitääs mennä nukkumaan, että huamenna ja lauantaina jaksaa rällätä ihan kunnolla. Viinaa koneeseen!!!

Sepepetepetesepesepepetesepepetepete (nasun mieliksi)

Pera ja peran motskariKeskiviikko 16.07.2008 23:24

Tuossa edellä menee Pera. Pera on ostanut uuden moottoripyörän. Häntä alkoi vaimon naama kyllästyttää ja Pera päätti lähteä Helsinkiin kokeilemaan uutta motskariaan.

Pera on ostanut myös uuden nahkatakin. Se maksoi 550e, mutta Pera ajatteli, että koska vaimokin taas osti uuden kesäleningin, joka maksoi 450e, olisi Perallakin oikeus nahkatakkiin. Pera ei edes ymmärrä miksi vaimon pitää joka kesä saada uusi leninki. Pera kuitenkin sai uuden nahkatakin viimeksi 10 vuotta sitten.

Peran pyörän tarakalla roikkuvassa retki laukussa on toisella puolella 3 pulloa kossua ja toisella puolella sixpack piilotettuna vaimon tekemien eväsleipien alle.

Niin..ei Pera sentään sanaakaan sanomatta lähtenyt vaimoltaan karkuun. Kyllä hän vaimolle kertoi lähtevänsä. Vaimohan ei ollut mielissään, mutta se ei Peraa haittaa. Pera voi tarvittaessa etsiä uuden vaimon helsingistä. Kyllä Peralla niin hieno motskari oli, että sillä jonkun tytön kyytiin saisi.

Vähän lapsellistahan sellainen on, mutta Pera halusi heti ensimmäisenä lintsille. Eipä olisi vaimo tällä kertaa nalkuttamassa, kuinka sokerista hattara on tai miten Pera saisi vatsansa kipeäksi sellaisesta määrästä pehmistä. Pera tykkäsi pehmiksestä ja hattarasta. Pienenäkään hän ei niitä ollut saanut, kun äiti oli motkottanut samalla tavalla, kuin hänen vaimonsa nykyään.

Onneksi Pera oli nyt ilman äitiä ja vaimoa liikenteessä. Perasta tuntui, ihan kuin olisi lapsi, joka on ensi kerran jätetty yksin kotiin. Ja se se vasta oli Perasta jännittävää.


Siinä menee Peran kaveri Martti. Martti on lähtenyt päivää myöhemmin motskarilla liikenteeseen, kuin Pera, mutta yhdessä heidän on tarkoitus saapua Helsinkiin. Martti ajatteli, kokeneempana motoristina, että on parempi lähteä myöhemmin Peran perästä, koska Martti, vaikka innoissaan olikin Peran uudesta harrastuksesta, oli hiukan huolissaan ystävänsä pärjäämisestä.

Martti tietää, että on enemmän, kuin todennäköistä, että hän löytää Peran tienposkesta motskarin ja tyhjän tankin kanssa tai metsästä köllöttelemästä motskarinsa vierestä. Niin huteralta oli Peran lähtö näyttänyt. Vei se siinä melkein Martin postilaatikonkin mennessään.

Eikä sekään vielä niin hirvittänyt, mutta Martti tiesi myös, että Pera se tykkää kossusta. Ja Martti ei usko, että Pera tajuaa sellaista, ettei motskarin ratissa sovi kallistaa lestiä.

Martti vain toivoo, että Pera odottelee, selvinpäin ja uusi hieno motskari ehjänä, Marttia Kuorttin ABC:llä niinkuin oli lähtiessä sovittu.

Jännittävähän tästä kesäretkestä tulisi ja tapahtuma rikas. Siitä ei Martilla ollut epäilystä.(Jep. Et sellasta... Älkää kyselkö niin mun ei tartte valehdella.. ;DD )

millainen suhdesotku olen... :DDTiistai 15.07.2008 17:04

Error!Error!!

Testimme meni tukkoon vikaa ei löytynyt! Taidat olla täydellinen puoliso? Aina ymmärtävä, rauhallinen ja rento. Toisinaan pientä kitkaa esiintyy, mutta kenellä ei? Ja sinä selviät siitä ammattilaisen ottein. Toisinaan saatat olla jopa liian suvaitseva pieni torailu silloin tällöin ei vahingoita suhdettanne!

Nosta siis kissa pöydälle, jos siltä tuntuu. Osaat varmasti riidellä asiantuntevasti sujuuhan sinulta kaikki muukin!

Hanki suhteeseen kitkaa opettelemalla seuraavat sanonnat:Ja sinähän et sinne oluelle mene!

Et kai tuon näköisenä meinaa lähteä..?

Mikset ikinä välitä minusta? Etkä tuo kukkia! Tai tiskaa!(on se vaikiaa olla täydellinen... ;DD )