IRC-Galleria

SnöLuvU

SnöLuvU

Burton Blunt 2007 onnellinen omistaja

SpiritismiLauantai 08.12.2007 23:37

Spiritismi on erittäin hauska seuraleikki, johon liity kynttilöitä, mielialaa nostavia aineita sekä kiva lautapeli

Säännöt

Pelissä vain kysytään kysymyksiä ja maaginen lasinpalanen kertoo vastauksen. Spiritismi on niin hyvä peli, ettet halua koskaan jättää sitä väliin. Ja koska yleensä siinä ei ole voittajia, eivät pelaajat pääse riitaantumaan keskenään. Pelin häviää se, joka ensimmäisenä passitetaan mielisairaalaan tai kuolee. Muistathan, että vahinkojen varalta ota Raamattu viereesi. Muista repiä sivu 666 pois ja polttaa se, jos ei joku jo ole tehnyt sitä. Ilmestyskirjakin olisi syytä jättää pois. Ota lähelle myös risti.

Kysy ehdottomasti

Seuraavat kysymykset tulee kysyä melkein heti pelin hankkimisen jälkeen:

Milloin minä kuolen?
Milloin on maailmanloppu?
Mikä on elämän tarkoitus?
Annatko minulle voimia, Saatana?
Oletkos aivan ääliö?
Kuka olet? (Tämä pitää kysyä kaksi kertaa putkeen!)
Onko Saatana homo?
Osaatko soittaa Paranoidin?
Näiden kysymysten jälkeen peli on erittäin iloinen, kun olet käyttänyt niitä

Välineet ja tunnelma

Ei muuta kuin maria vähäisen. Tai paljon. Muista laittaa paljon kynttilöitä sekä pentagrammeja esille. Himmennä valot, sulje verhot, puhu hiljaa äläkä käännä kaikkia peilejä. Jätä vain yksi peili kääntämättä. Älä pelleile huumeilla tai alkoholilla, jos pelaat (paitsi ihan vähäsen, jos siltä tuntuu). Peliä voi pelata ihan vaikka bunsenlampun valossa. Ja tietenkin punaiset vaatteet päällä, mahdollisimman paljon punaista punainen on pop!! Myöhemmin pelissä voi esiintyä hysteriaa, mutta jatkakaa peliä toki. Jos käyniin, että joku pelaajista alkaa yhtäkkiä juosta kohti kerrostalon ylintä parveketta, älkää olko huolissanne, hän vain on päättänyt luovuttaa sen pelin suhteen. Voitte odottaa hetken ja sen jälkeen kysyä laudalta, onko äsken parvekkeelle mennyt siellä.

Tilaus

Tilaa jo oma Spiritismi-lautapelisi numerosta 11-13-666-sat ja suoraan kaupasta ostamaan voit mennä semmoiseen kujaan kun saatanan kuja. Siellä saatanan apurit tappaa sinut! hintana vain yksi sielu! Onnellisena tilaajana voit voittaa jopa luksusmatkan Helvettiin sekä tavata itse pääpirun! Mikset jo tilaa? Nopeimmat saavat ilmaista rengasrikkopurkkaa! Kerro myös kaverille, ja voitte pelata yhdessä! Ja miten olisi mahtava yllätys kaverille? Jos haluat pilailla ystäväsi kustannuksella, myy hänen sielunsa Saatanalle! Kyllä muuten kaveri hämmystyy, viimeistään kun kuolee. Jos ystäväsi sattuu olemaan kristitty, saat taatusti makeat naurut kun Pyhä Pietari käännyttääkin hänet taivaan portilta. Soita numeroon 333-666-777 ja yllätä ystäväsi!

ainiin.. ja kokeilkaa viellä netti versiota http://www.museumoftalkingboards.com/WebOuija.html

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.