IRC-Galleria

vittuperkeleTorstai 12.04.2007 02:00

tänään aamulla heräsin puoli yhdeksältä vaikka on lomapäivä koska päivärytmini on päin helvettiä. hupaisaa kuunnella siis äitini valitusta koko aamun odottaen vain innolla hänen lähtevän töihin ja jättävän minut rauhaan.
kun äitini vihdoinkin lähti [siinä kymmenen maissa] jättäen minulle hikiset 20€ leffaan, ruokaan ja röökeihin aloin olla aika kypsä. yhdeltätoista lähdin debrouckeren suunnalle tapaamaan cedriciä [LE POLAK]. kävimme katsomassa "wild hogs":in UGC:ssä joka kaikessa säälittävyydessään ja absurdiudessaan nauratti. tunnustan tosin nukkuneeni puolet leffasta. näin vain homokyttä kohdat.
leffan loputtua menimme celticaan ja aloitimme juomisen täsmällisesti happy hourin alkaesse, eli klo 13:00. jumitimme siellä semmoiset puolitoista tuntia puhuen syvällisiä asioita suihkuputkista maailman nälänhätään. hartaan keskustelun ja juomisen jälkeen suuntasimme cedricin luokse mitä oudointa reittiä tramilla ja bussilla ja kävellen ja bussilla. pahoin pelkään että ehdimme eksyäkin matkan varrella.
kun sitten jotenkin pääsimme cedricille [selvin päin tottakai] suuntasimme cedricin siskon huoneeseen keskustelemaan rauhallisesti lestadiolaisista sun muista selvästi seksuaalisesti aktiivisista lahkoista yms. jonkin ajan päästä cedricin äiti&sisko tulivat paikalle. oi sitä jälleennäkemisen riemua :) cedricin äiti juotti minulle tequilaa joka käänteessä ja cedric riehui tavanomaisesti kuin kotonaan, sherlock huomauttaa: hänhän oli kotonaan. kun tequila loppui cedricin äiti yritti saada minut syömään mutta kaikkeen minä en nyt sentään suostu joten kieltäydyin kohteliaasti ja kävin hakemassa bissen.
joskus puoli yhdeksän maissa lähdin kotiin päin ja joku saatanan ählämi seurasi minua bussiin, josta samaan tramiin HUHHEI sattumalta minun viereeni ja kyseli kuulumisia johon vastasin etten ymmärrä ranskaa ja pahoittelin ja laitoin ss sa mixin täysille juuri hitlerin puheen kohdalla, jonka jälkeen aivan yllättävästi kyseinen kusipää lähti samalla pysäkillä kuin minä, jonka jälkeen liityin homoparin seuraan jotka naureskelivat sanoen "no onhan se ihan hyvän näköinen ja kiltti, miksei kelpaa" johon vastasin hehheh täydellisellä ranskalla että heillä nyt ei selvästikään ole minkäänlaista miesmakua jos toisiinsa on katsomista, sen yhden kusipään seisoessa takanani :U
nopeana tyttönä kävelin tiuhaan tahtiin [kävelyäni kutsutaan myös hiihdoksi] debrouckerelle josta loikkasin ensimmäiseen metroon joka vei minut deltaan josta jouduin kävelemään kotiin. siinä menikin vain somat 15minuuttia jonka aikana olin täysin paranoidi ja pelkäsin että puskastakin loikkaisi se epämääräinen pedofiili.
helvetin kuustoista mitä pellelyä minunkin elämäni on

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.