IRC-Galleria

ihan basic torstaiTorstai 27.09.2007 21:52

noh ensinnäkin vain kaksi ensimmäistä tuntia tänään loppupäivä vapaata mikä ei nyt ole niin paha. mentiin jennylle kolmostunnin alkupuolella ja kahviteltiin, katottiin PULKKISIA ja ihkudaa otettiin kuviah<3 LOL. joskus ruokiksen aikaan mentiin takasin koululle kun nepalla oli seiskatunti, ja kävin hakemassa kamoja lokerosta.
sen jälkeen lähdin baanalle :D tuurillani anushka oli töissä tänään ja sain ilmaista bisseä kokoajan ja inspiriaatiota esseeseeni joka oli aiheesta "disney movieS". NÄIN SIIS TÄNÄÄN. jonkun ajan päästä saadessani työni loppuun ja tulokseen rupesin piirtämään mitä randomeimpia asioita [osa porukasta saattaa tietääkin], ja joku täysin randomi tyyppi tuli puhumaan ja häiriköimään itseasiassa, selitellen että olen "niin kaunis että se on rikos" ja että olen "joka miehen haave ja unelma" ja kaikkea tuon tommoista paskanjauhamista. loppujen lopuksi en jaksanut enää kuunnella kyseisen pellen höpölöpöä joten selittelin olevani lesbo, seurustelevani jo 2.5kk erään tytön kanssa joka on elämäni rakkaus [näytin aistén kuvan http://peaches16.skyrock.com ] ja olevani kovin tyytyväinen nykyiseen tilanteeseeni.
kundi jatkoi inttämistä selittäen että voisi tehdä minusta OH-niin tyytyväisen ja iloisen ja voivansa olla prinssi uljas tässä kunniattomassa maailmassa yms joten lopuksi hermoni menivät ja pyysin kohteliaasti kundia aller se faire foutre et de se faire niquer dans le cu. vähemmästäkin luulisi ymmärtän. pelle lähti, ja viiden minuutin päästä sen helvetin kaverit tulivat pyytämään numeroani !
helvetti että kilahti selitin että olen lesbo, en tunne vetoa heidän ystäväänsä ja lähdin celticasta hermot paskana. se saatanan pelle lähti seuraamaan minua ja teki mieli vetää turpaan mutta selitin jollekin ronskin näköiselle vastaantulijalle että kyseinen henkilö ahdisteli minua ja stalkkasi. ronski mies sanoi hoitavansa asian. en tiedä mitä tapahtui mutta pääsin livahtamaan metroon ja katoamaan :)
niin että siis tällaista belgiassa tänään tervetuloa kaikille käymään!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.