IRC-Galleria

SolAngel

SolAngel

kohtasi karhun

KIITOSPerjantai 03.02.2006 13:42

Kaikkiin vauvaonnitteluihin on mahdotonta ehtiä vastaamaan henkilökohtaisesti. Siksi teille kaikille (erityisesti entiset oppilaani :)!) LÄMMIN KIITOS onnitteluista - ihanaa, että muistatte minua ja perhettäni.

Lisää kuvia pikkuisesta tulee, kunhan ehdin (hirmuinen kiire olevinaan, vaikka jätkä vetelee 3-4 tunnin unia...) - ja varmasti kommentoin täälläkin elomme sujumista. Nyt vain sen verran, että melkoinen Rontti herra on, nimensä mukaisesti. Kärsimätön on kuin mikä (minuun lienee tullut), ruokaa pitää saada HETI kun nälkä iskee. Viis siitä vaikka vaipassa olisi millainen jööti tahansa ;). Ja ne sormet! Tassu vilahtaa pienellä suuhun alta aikayksikön, kätilöt sairaalassakin meinasivat, että pieni on harjoitellut nyrkin syöntiä jo masussa. Joka tapauksessa välillä on mahdoton ehtiä laittamaan ruokaa suuhun - avuksi tarvitaan isää pitämään käsistä kiinni, jotta syöminen onnistuu. Kovasti olen yrittänyt pojalle vakuuttaa, että äidin rinnasta tulee varmemmin ruokaa kuin omista sormista, mutta ei näytä toinen uskovan. Eli siinä mielessä vaikutteita koulumaailmasta on jo saatu ;).

Kaiken kaikkiaan lapsonen syö hyvin ja nukkuu hyvin - kahden päivvän kotielon syvällä rintaäänellä sanoo hän. Viime yönä nukuttiin oikein mukavasti, ja just nyt on suuri kiusaus mennä vielä pikkuisille unosille itsekin, kun kerran vauvakin nukkuu. Kohta varmaan herää taas - ihana tuhisija <3.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.