IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 10.02.2006 23:36

Egotepastelijat - Nämä nakit eivät ole meitä varten

[Ei aihetta]Tiistai 31.01.2006 22:09

Ja hajooko pää? no ei se hajoo ku vähä.

Ke : Bilsa 3

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.01.2006 16:59

Mulkero's log : geek-day nro 634

"Voin melkein tuntea mutterini robotoidessani"

Daft Punk - Robot rock

fliiksiiiiiiihhhh !!111Sunnuntai 29.01.2006 16:54

"Mä en osaa selittää tätä mut musta tuntuu et mul on Samuli Edelmann-olotila"

Solkka @ skhööl perjantaina 29.1.2006

Sain osakseni muutamat epäluuloiset katseet.

TEEVEEHISTORIAA!Sunnuntai 01.01.2006 20:01

Taru Naamojen Kaloista-trilogia on syntynyt!

Pääosissa Salaesa, Piilojuha ja Hideout Harri.

Sauna. Tuo mystinen suomalaisuuden merkki. Siellä kaikki alkoi. Jaska ja Hanski olivat saunomassa Irmelin kanssa, kunnes Irmeli tunsi kouristuksen vatsassaan.
Velikullat luulivat Irmelin tavoin että Irmelin oma Mauri Myyrä halusi nähdä päivänvalon, mutta ei, he olivat väärässä. Lapsivesi lurahti lauteille. Hetken päästä Jaska ja Hanski avustivat kouristuksen aiheuttajan näkemään muuailmaa. Irmelin levätessä naama punaisena, vanhan koulukunnan mulkerot, Jaska ja Hanski katselivat elämän suurinta ihmettä, uuden elämän syntymisen tuotosta.

"Onko se poika vai tyttö, mää sanosihin et aika fifti siksti." arvoitteli Jaska.
"Hmm.. vaikea mennä sanomaan, pikkukaveri sillä näyttäisi olevan kyllä" Hanski aprikoi.
Tällä aikaa Irmeli oli hieman lepäämiseltään jaksanut tulla katsomaan tuotostaan.
"Poikahan se on, senhän jo tyhmäkin näkee" tokaisi hän tätimäisesti. Irmeli oli saamelaista sukuperää ja Hanski stadin kundeja, joten lapsessa oli sekoitus junttia ja wannabeetä.

Ja koitti päivä jolloin Irmelin vauva kastettiin. Pastori Juhani, kavereiden kesken "Juhani" , hoiti rutiinit alta pois. Kaikki sujui normaalisti, vauva oli hiljaa.
Silloin se tapahtui. Kaikille valkeni kenet Irmeli oli maailmaan kaikkien silmien eteen puklannut. Juhanin hoitaessa toimenpiteitään pieni liina tipahti ja vauvan paljas takapuoli vilahti esiin.
"Pyhä jysäys!" huuti pastori Juhani vanhan ajan Batman-sarjaa nokkelasti (omasta mielestään) siteeraten. Kirkon väki päästi yhteen ääneen ihmetyksen huokauksen. Mitä oli tapahtunut? Mitä Juhani oli nähnyt? Ja kohta kaikki saivat kokea saman minkä Juhani.
Aurinko oli sillä samaisella hetkellä poistunut takavasemmalle, ja myrsky oli saapunut. Oravat ja ketut ilmestyivät kirkon ikkunoihin,sillä nekin tiesivät että jotain suurta oli paljastunut. Ei , se ei ollut vauvan takapuoli. Ei, se ei ollut pojan hieman yllätyksellinen karvoitus jo vauva-iässä. Se oli jotain taruakin hohdokkaampaa.

Arpi. Veikkauksen lottotositteen muotoinen arpi. Juhani kirkkomiehenä tajusi heti mitä se tarkoitti. Muille kirkossa oleville se ei merkinnyt mitään, mutta vanhojen sukupolvien edustajat ristivät kätensä ja tekivät kunniaa ( \o7 ). Juhani nosti vauvan ilmaan ja kuin tuomiopäivän takia, koko maailma tuntui seisahtavan hetkeksi jolloin Juhani huusi totuuden ilmoille ja pian kaikki saisivat tietää mitä hän oli tajunnut.

"SE ON...S-S-SE ON.." köhi Juhani ihmetyksestä kankeana, ".. SE ON ESA!" hän jatkoi kirkaisten kuin Teräsbetonin laulaja alapäälelujen jäädessä oven väliin.


Jatkuu heti mainoskatkon jälkeen. Ja ei, mainoskatkolla ei ole Big Brotherin Perttua sillä katsojien täytyy pysyä samalla kanavalla.

[Ei aihetta]Sunnuntai 01.01.2006 19:17

Pistä pulisongit päähän!
- Siellä pitää näyttää idiootilta

Life sucksKeskiviikko 28.12.2005 01:21

:E

lyriikkaaMaanantai 05.12.2005 15:23

heeeiiii..
mä kusen vastatuuuleeeeen
miksei kukaaan mua kuuleeee
vaikka kusen tässä ja nyyt


Np. 51 esaa - tuu mun esoihin

lisää lisäyksiä :Keskiviikko 30.11.2005 21:07

MTV:llä pyöriny 3 kertaa tänää sama paska video. Aina kun on telkkarin aukassu, sama neitipoika ähkii.

Vitutusta lisää myös Sean Paulin "musiikit".

Lisäys vituttaviin aiheisiin :Keskiviikko 30.11.2005 18:26

Maantieto