IRC-Galleria

Sonatar

Sonatar

~A nightingale in a golden cage~

Eheheheh :DKeskiviikko 29.04.2009 12:59

Britniiii tullee Suomeen kesällä, sinne!!! :DD Kuka lähtee messiin? :P

Ihanaa Leijonat ihanaa!!!Lauantai 25.04.2009 18:06

Tänään se alkaa, Suomen Leijonien matka kohti kultaista mm-mitallia :P Pelistudiona toimii meikäläisen luukku ja tytöt tulee messiin, jee :P!!!

Norja saa niin turpaansa tänään, että aijaijaijaijai :DD

Kotona jälleen!Tiistai 21.04.2009 20:33

Oltiin Kuopiossa tänä aamuna klo 7.20 ja kävin heti nukkuun, kun pääsin kotiin ja heräsin tuossa neljän jälkeen, eli nukutti ihan hyvin taas :D

Oli niin huippu reissu!!! Budapest on todella kaunis kaupunki ja immeiset on joka paikassa ihan älyttömän ystävällisiä (eivätkä uskalla heittää huumoria ulkomaalaisten kustannuksellakaan :D). En ehkä muista milloin viimeksi olisin kävellyt kahdeksaa tuntia päivässä. Siitä todisteena 6 laastaria jaloissa :D Ehkä osaan valita paremmin kengät ens reissulle (tai ehkä en). Siellä oli jo ihan kesäinen ilma, lämmintä ja aurinkoista, voi että :P Sais tulla tännekin se kesä ja vähän äkkiä.

Niin, nyt se kesä saa tullakin, kun on kesätyö ja kaikki, niin ei tarvitse sen kummempia stressata. Vois ettiä jotain ruokaa jostain nyt, kun alkaa olla jo nälkä.

Ja ai niin, piti vielä sanoa, että: Else oot ehkä maailman parasta matkaseuraa ikinä ^^ <3

Hip ja hei :)Perjantai 17.04.2009 15:36

Paastiin perille Budapestiin ja en löyda nappaimistösta oikeita kirjaimia :D No mutta, on aikas huippua olla taalla, jee jee :)

Reissuun ^^Torstai 16.04.2009 12:42

Tänä yönä matkaan kohti Helsinkiä ja huomen aamulla lentokoneella kohti Unkaria!! :) Lämmin ja toivottavasti aurinkoinen Budapest, here I come :) Parasta!

Onnea Kalpa!!!Perjantai 10.04.2009 17:11

Huippu reissu, mutta tulipahan tehtyä :D

Kalpa toi pronssin kotiin Kuopioon!!! Oli kyllä ihan mahtava reissu ja tunnelma oli ihan äärimmäisen loistava sekä bussissa, reissun päällä ja hallissa varsinkin! Bluesilla oli hukassa sekä fanit, että kiekko, lällälällä lieru :D!! Kiitos parhaalle matkaseuralaiselle Elselle <3 Ja kiitos myös kakkosbussin, etupaikkojen, hauskoille pojille, vastasitte varsin hyvin matkan huumoriosastosta :D Ensi vuonna taas pakka kasaan ja sitten otetaankin se kaikkein kirkkain mitalli!

KIITOS KALPA!!!!! :)

Mikä voitto!!!Tiistai 31.03.2009 12:44

Kalpa!!!!<3
..Jos huomenna ei ole jo parempi olo ja tää tauti ei anna periksi, niin enpäs pääsekään ratsastamaan, mitä oon oottanut ihan innolla koko kuukauden ajan! Nii! :<
Miten voi olla ihan äärimmäisen perseestä tää tällainen, että ensin on 40 asteen kuume, sitten kuume laskee, sitten alkaa kurkkukipu ja sitten kun aamulla herää ja luulee pahimman olevan jo ohi, niin eipäs olekaan. Ihan kiva, kun ei ole ees kuumetta, mutta silti aina kun nousee ylös ja lähtee kävelemään johonkin suuntaan, niin heikottaa ja tuntuu, ettei ole tasapainoaistia ollenkaan..

Mie en ala. :<

Kalpa semeihin :W:W:W!!!!Tiistai 24.03.2009 16:47

Eilen makasin sängyssä peiton alla ja kuuntelin totta kai nettiradiosta Kalpan peliä, vaikka puolikuollut olinkin :D Alkaa ärsyttämään tää helkutin flunssatauti mikälie, kun oisin niin halunnut olla näkemässä sen rantapallosateen tuolla hallilla eilen! Mutta olin sentään hengessä mukana, vaikka en ihan hengissä ollutkaan. Loistavaa Kalpa!!