IRC-Galleria

Sonija`

Sonija`

Muokkaa tilaasi

Uusimmat blogimerkinnät

;>Tiistai 22.09.2009 22:15

Mies vs. kengät

10 syytä valita mielummin kengät kuin miehet

1. KENKIÄ LÖYTYY AINA
Voit etsiä miestä vuosia löytämättä täydellistä yksilöä. Kenkiä taas löytyy aina, täydellisiä kenkiäkin suhteellisen usein. Kenkiä katsellessa ei koskaan joudu pettymään, miestarjonta taas voi vetää maton alta vaikka joka päivä (ainakin jos olet amiksessa).

2. KENGÄT EIVÄT ANNA PAKKEJA
Kenkiä uskaltaa aina lähestyä, koska niille riittää, että sinä olet kiinnostunut niistä. Tietyllä summalla ne suostuvat omaksesi ja palvelevat uskollisesti siitä eteenpäin. Mutta entäpä miehet? Ensin niiden takia saa tehdä itsestään ääliön ja sekään ei vielä tarkoita mitään?

3. KENKIÄ VOI OLLA USEAMMAT KUIN YHDET
En usko, että kovinkaan moni kaksilahkeinen on suostuvainen siihen, että sinulla on toinen samaan aikaan. Kolmesta puhumattakaan. Kenkiä taas voi olla niin paljon kuin ikinä haluat, eivät ne pahoita mieltään tai ole mustasukkaisia, kunhan vaan muistat ulkoiluttaa kaikkia rakkaitasi säännöllisesti.

4. KENKIÄ VOI VAIHTAA MIELIALAN MUKAAN
Tämäkään ei vissiin onnistu miesten kanssa? Olisihan se kiva, että voisi olla vitutus-mies ja onnellisuus-mies, mutta en usko että tähänkään järjestelyyn löytyy tarpeeksi hölmöjä kaksilahkeisia. Kenkiä taas voit vaihdella useammin kuin alusvaatteitasi.

5. KENGÄT EIVÄT KÄY VIERAISSA ILMAN LUPAA
Kenkäsi eksyvät jonkun toisen käyttöön vain SINUN luvallasi. Miehesi tuskin kysyy sinulta lupaa (todennäköisesti tietää, ettei sinulta sellaista heru). Lisäksi kenkien liikkeitä on ylipäänsä helpompi vahtia, mikäli epäilet, että joku muu liehehtii heitä. Sen kun lukitset kaappiin (no, voihan miesten kanssa menetellä samoin...)

6. KENGÄT KULKEVAT SINNE, MINNE SINÄ HALUAT
Voiko olla mitään ikävämpää kuin Dressman tai joku Biltema? Puhumattakaan hedelmäpelistä lähi-huoltsikalla. Kenkien kanssa ei ole tätä ongelmaa, koska sinä määräät minne mennään!

7. KENGÄT NÄYTTÄVÄT AINA HYVÄLTÄ
Mies voi yllättää sinut iloisesti pukemalle perhelounaalle Karjala-paidan tai mikä pahinta, KOFF-lippiksen! Kengät taas näyttävät aina hyviltä, eivätkä taatusti nolaa sinua vanhempiesi ja sisarustesi nähden.

8. KENGÄT EIVÄT FEIDAA
Futismatseja, kaljottelua poikien kanssa... Näitä riittää! Kengät eivät ikinä jätä sinua viettämään iltaa yksin kotiin typerien syiden varjolla vaan ilahduttavat sinua aina kauneudellaan.

9. KENGÄT EIVÄT KATSO TYLSIÄ OHJELMIA
Kengät eivät katso sm-liigaa tai komedioita, joille kukaan ei naura. Sen sijaa kenkien kanssa voi katsoa vaikka Sinkkuelämää saaden samalla vinkkejä Sinun ja kenkiesi suhteen syventämiseen. Sinun ja miehesi suhdetta Sinkkuelämä tuskin syventää yhtä tehokkaasti.

10. KENGÄT EIVÄT HUOMAUTTELE LIHOMISESTASI
Kengät mahtuvat aina ja näyttävät aina hyviltä (kuten aikaisemmin todettiinkin). Ne eivät valita, että syöt taas suklaata tai katsot taas hömppäleffoja. Ne eivät kerro ikäviä tosiasioita vaan saavat sinut näyttämään upealta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.