IRC-Galleria

Sonoffrost

Sonoffrost

Kemin Schumi

Uusimmat blogimerkinnät

Deus Ex MachinaTiistai 24.07.2007 00:53

Olihan taas. Oltiin poikien kanssa louhittu pilluhevit purkkiin sunnuntaina ja olin lähösä autola kämbile syömään ja nauttimaan naisellisuuden antimista ja aukasin nohevana jätkänä auton ovet avaimella, en siis semmoisella laser-härpäkkeellä koska siitä lähtee meidän loistelias oikutteleva varashälytin pääle. Siis toistan että auton varashälytin ei ollut päällä. Aukasin etuoven, nakkasin repun etupenkille ja aloin laittamaan synia takapenkille kun yhtäkkiä varashälytin alkaa huutamaan! Siis mitä helvettiä? Se ei ollut edes kytketty päälle!

Meikä sitten siinä nohevana jätkänä aukaisee konepellin ja alkaa vetämään irti sulaketta mistä sen pitäis sammua (oli ennenkin sammunut). Meikähän tietennii jysäytti ovet kiinni ja jätti avaimet etupenkille. Vetäsin sulakkeen irti ja masiina jatkaa huutamista. Toistan: Siis mitä helvettiä?? Meikä sitten jysäyttää konepellin kiinni ja lähtee käynnistämään autoa jos se vaikka auttais vaikka ei äsken auttanu. Eiköhän varashälytin ollut laittanut ovet ITSESTÄÄN kiinni! Taas: Siis mitä helvettiä???

Meikä siinä sitten kattelee niitä avaimia kun ne kiiltää ikkunan takana tavoittamattomissa. Meikä päästää ilmoille hervottoman kirouspuuskan ja karjuu ku villisika helvetistä (naapureina on muuten melkeimpä poikkeuksetta lestoja ketkä nähtävästi nauttivat meikän saatanan kutsumisriiteistä pyhänä sunnuntaipäivänä). Kaikki naapurit sitten järkyttyneenä tsiigailee meikää ja saan onneksi Hegeltä kyydin takaisin Ouluun Haukiputaalta että saan vara-avaimet avovaimolta. Sinne se auto jäi huutamaan naapureiden iloksi kruunaamaan sapattipäivän rauhallisuuden.

Noniin sitten avaimet kouraan ja ovia aukomaan. Varashälytin on onneksi sammunut ja meikä pääsee lähtemään. Käynnistän auton ja hätävilkut alkaa räpsymään taas vaihteeksi itsestään. Toistoa: Siis mitä helvettiä???? Käynnistelen autoa ja yritän kuittailla varashälytintä että ne hätävilkut sammuisivat ja ne sitten lopulta sammuu. Lähden tyytyväisenä ajamaan kohti Oulua ja huomaan että vilkut ei jostakin syystä toimi. Arvatkaa mitä: Siis mitä helvettiä????? Meikä sitten ajaa takaisin Kuusennoille ja yritän itse isännän kanssa saada vilkut pääle. Mitään loogista selitystä ei löydetä ja voi että me mietitään. Meikä sitten lätkäsee huumorilla hätävilkut pääle mutta ne ei toimi jostakin syystä. Koetan normaaleja vilkkuja ja ne taas toimii. En jaksa enää edes toistaa itseäni.

Kiitos DEFA
Kiitos Ford

Meikä taas lähtee kohti uusia seikkailuja

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.