IRC-Galleria

Sorin

Sorin

Kaikkien puolustaja

Selaa blogimerkintöjä

Ärsyttääkö sossu? Tympiikö kansalaispalkka? Ei hätää. Tässä tulee KANSALAISLAINA! \o/

Kansalaislainan ideoinnin taustalla on liberalismin ajatus. Vapautta ja vastuuta. Kansalaislaina toimii siten, että jos tulee äkillistä rahan tarvetta eikä duuniakaan ole, niin käänny pankkisi puoleen ja hae valtion takaamaa kansalaislainaa, inflaatiokorolla. Opiskelijoille tuttu juttu ;) up to 1000 euroa kuussa. Saat itte valita suuruuden :) bonuksena valtio voisi tarjota lainastasi jopa huntista kahteen kuussa :)

Jotain vastuutakin tässä on tietty takana. Laina näes pitää maksaa takas. Sit kun massia löytyy =) paitti jos delaat :/ niin omaisuutesi ulosmitataan. Mut perilliset ei tätä lainaa peri. Sen sijaan he saa kyl etuoikeuden lunastaa perintöä ensimmäisinä ulosmittaushintaan :) Ja jotta valtio ei jäis puillepaljaille nii viel ku elät sulle voitas asettaa vaik 10% lisäveroprosentti kunnes saat velkas kuitattua.

Nerokkuushan täst löytyy viel siit, et oikeestiha me kaikki sossupummit ollaa velkaa valtiolle ja veronmaksajille, me ei vaa nähä sitä, mut sit me oltas ihan konkreettisesti velkaa :)



Plussat ja miinukset:

+parhaimmillaan vähentää valtion kustannuksia

+sossut voi keskittyä muuhun ku rahalappujen pyörittelyyn

+jengin ei tarvi marista et sossu on perseestä

+ei tee duunin teosta kannattamatonta

-jotku käyttäs tätä lainaaki varmasti hyväks :/

-lannistaako laina? O_o



Ps. Ideaa vois laajentaa ja poistaa yrityksiltä sairaiden palkanmaksu velvotteet. Ethä sä hei kipeen tee duunii mistä sulle maksetaan :S sen sijaa kaikki sairaat vois hakee tätä huippu huokeaa kansalaislainaa! :) extra suuruudella työnantajan palkkatodistusta vastaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.