IRC-Galleria

Sorsamon

Sorsamon

on nykyinen stereotypia.

Paras ikinä!Sunnuntai 30.09.2007 20:26


Vituttaako?

Tämä on Vitutus-gallup. Jokaisessa asiassa vituttaa joku. Edes jokin pieni asia. Päästä pessimistisyytesi valloilleen ja ala raivota! Jokaiseen on VITTU PAKKO vastata!

MIKÄ SINUA VITUTTAA...

TALVESSA
- Kylmää, jotenka pitää käyttää joku vitun kymmenen minuuttia siihen, että saa tarpeeksi vaatetta päällensä, jotta se ei vituttas ihan niin paljon.
- Loskapaskaa joka paikassa, niin että ulkona ollessaan ei voi istuakaan ilman, että kastuu aina perseestä niskaan asti.
- Valosaa joku puol sekuntia päivässä ja sillonkin yleensä jotain pilvistä ni ei innosta sekään vähä. Yhdistetään tähän valoon vielä intti ja joku leiri ni voi jumalauta.
- Kestää liian kauan ja kesään verrattuna yleensä kaikennäköstä hommaa, eikä lomaa juuri ollenkaan.
- Ulkona tapahtuvan pelkän oleskelun mahdollisuus on täysin eliminoitu. Kuka nyt haluaisi lähteä istuksimaan ulos jonnekin kallioille juomaan olutta, jos ei ole lämmintä ja aurinko paista?

KEVÄÄSSÄ
Kesä vaan odotuttaa itseään ja aina, kun luulee, että nyt se kesä tulee, jysäyttää sää jonkin paskailman. Sit kun ne lumet joskus suvaitsee sulaa, kaikkialla haisee mädäntyneet lehdet, koiranpaska ja on ihan helvetin liukasta.
...niin, ja sit ne toisiinsa umpirakastuneet parit raahautuu ulos talviluolistaan muistuttamaan olemassaolostaan.

KESÄSSÄ
Paska sää aina, kun ei pitäs olla ja kyrpäsiä ja pimppareita ja ties mitä ötököitä niin, että koskaan ei pysty rentoutumaan makoillessaan ulkona, kun joku saatanan kusiainen tulee siihen kuitenkin ettimään lisää pesätarpeita tai jotain muuta paskaa. Tänä vuonna kesässä vitutti myös aamujen määrä.

SYKSYSSÄ
- Talvi tulee ja talvi tulee ja talvi tulee. Jos joku lämmin ilma sinne jonnekin eksyykin, tietää sen olevan vain pieni armopala ennen ku se talvi tosissaan jysäyttää kaikki loskansa naamaan.
- Jokainen päivä edeltäjäänsä lyhyempi.
- Mädäntyneet lehdet lemuaa niin helvetisti.
- Koulujen alku.
- Ja niitä aamuja vieläkin ihan liikaa.

KOULUSSA
Viiskyttuntiset päivät, ne päivät, jolloin ihmiset oli rasittavia, erilaiset projektityöt, kuviksentunnit ja ruotsi.

CD-LEVYISSÄ
Maksaa niin saatanasti ettei oo tosikaan ja sit joku vielä kehtaa itkeä siitä, että on se rumaa ladata netistä hyi! Joku vitun viikon päivärahat menee siihen, ku ostaa yhden ainoon lätyn.
Nii, ja sit vituttaa se, jos sattuu ostamaan huonon levyn.

LEMMIKISSÄSI
Kaikennäköstä vois olla, jos olis se lemmikki.

POLKUPYÖRISSÄ
Oma: Se, että sattuu olemaan paskana, enkä suurin surminikaan jaksa mennä korjauttmaaan.
Intin: Tietää kyllä, milloin kyseessä on paska pyörä, kun tasamaastossa polkiessaankin tuntuu vaappuvan ylämäkeen. Lisäksi näillä pyörillä ajaessa saa aina leikkiä arvaa-mikä-tässä-pyörässä-ei-toimi -peliä.

HAMEISSA
Vaikka ovatkin mukavia pitää ni hyi vittu yääk ku onki ällöä ku oon MIES ja on niin maailman suurin vääryys ja naurettavuus ja ties mitä, jos sellanen hameeseen pukeutuu!

HOUSUISSA
Jos ne on kuumat tai niissä on paskat taskut tai vetoketjut. Jos ne on housut, mallia M-62, niiden silkka olemassaolo vituttaa.

KORKOKENGISSÄ
Kuka muka kuvittelee oikeasti voivansa tai HALUAVANSa kävellä tämmösillä? Kaiken lisäksi korkokengät on suunnilleen yhtä seksikkäitä ku keskiverto maksalaatikko.

TENNAREISSA
Eivät käy yksiin tyylin kanssa enkä omista.

VANHUKSISSA
Hitaita, haisee, tekee ties mitä hassua, eivät tule toimeen omillaan ja vittu niitä, jotka omistaa sen loppuelämänsä nalkuttamiseen ja/tai kyyläämiseen.

PIKKULAPSISSA
Haisee, ovat ärsyttäviä, eivät osaa pitää turpaansa kiinni sekuntiakaan, huutaa vitusti, itkee vitusti, jaksavat hokea täysin merkityksettömiä ja mielenkiinnottomia paskajuttujaan koetellen pyhimyksenkin kärsivällisyyttä, eivät tiedä mitään, aina mankumassa ja tunkemassa vanukastahraista turpaansa joka vitun paikkaan.

SAIRAALOISSA
Viikonloppuginekset.

MIEHISSÄ
Jatkuva vitun pätemisen tarve ja pyrkimys siihen alfauroksen asemaan, väärä sukupuoli, rumia ja karvaisia, niitä joutuu kestämään useamman joukkueellisen verran joka viikko ja varmaan jotain muutakin paskaa niistä keksis jos huvittais miettiä.

SYNTYMÄPÄIVÄSSÄSI
Siinä just näpsäkästi lukuvuoden alussa.

RADIOSSA
Joka vitun asemalta suurin osa soitetusta jotain paskaa ja yleensä vielä samaa mitä muillakin kanavilla, hyvien ohjelmien loppuminen ja se, ettei voi skipata sitä biisiä, jota ei millään jaksais kuunnella.

TELEVISIOSSA
Paskat ohjelmat, tv-lupamaksu, joku vitun digi-tv kokonaisuudessaan.

HUONEESSASI
Puuttuu huomattava määrä asioita, joita täällä pitäis olla, liian pieni ja saan olla täällä nykyään liian vähän.

Vituttaako sinua usein?
Olen intissä, vitutus on oletustila.

Vituttiko sinua tätä kyselyä tehdessä?
Vitusti.

Vituttaako sinua tällä hetkellä, kun olet tehnyt tämän kyselyn?
Kyl.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.