IRC-Galleria

Sotka-

Sotka-

ja vain taivas rajana.

Puuh.Lauantai 24.11.2007 18:16

Mä hukun töihin. =D

Viikkoon on mahtunut aika paljon. Porukat oli Saksassa ja piti huolehtia koirasta ja kotiaskareista koko viikko. Tuntuu ettei oo ees kerenny pysähtyä hengittämään koko viikon aikana ku koko ajan on ollu menoa johonki tai jotain tekemistä. About miljoona eri koulutyötä, tiistaina lentopallovuoro, keskiviikkona metsästäjätutkinto, torstaina verenluovutus ja paloharkat ja eilen näytelmäharkat, salibandyharkat ja illlalla vielä lenttispeli.
Toisaalta jääny ihan hyvä mielikin noista jutuista.. =) Metsästystutkinto meni kuin menikin läpi. Tosin maksimivirheillä (en lukenu oikeestaan yhtään). Ja verenluovutus oli kanssa varsin positiivinen kokemus. Eilinen lentopallopeli ei nyt mennyt ihan niin hyvin kun olis voinut, mutta vastassa olikin nuo Pegin kaltaiset ammattipelurit.. =D Mutta kaiken kaikkiaan ihan hyvä viikko ollut.

Tänäänkin kerennyt tekemään jo vaikka mitä. Päivästä tulee yllättävän paljon pitempi, kun herää ajoissa eikä vasta puolenpäivän jälkeen. Aamulla vein koiran ulos ja heti sen jälkeen tuli hälytys. Sitte piti käydä vähän papan asioilla ja puoliltapäivin lähin kohti Nuoramoisia ja Hopeasaarentietä. =) Ulkona oli yllättävän kaunis ilma kävellä haulikko olalla, vaikka mitään ei oikeastaan vastaan tullukaan. Muutamat jäniksenjäljet nähtiin, mutta aika hankala oli niitäkin seurata; lunta kun ei oikein vielä metsässä ollut. Kenties sitten seuraavalla kerralla. Ulkona oli kuitenkin mukava liikkua! =) Metsäretki tietysti innosti niin paljon, että unohdin tyystin näytelmäharkat, joihin saavuin tunnin myöhässä.

Nyt vielä kauppaan ja sitten ois vielä projektina tän lätin siivous. See yourself.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.