IRC-Galleria

Sotka-

Sotka-

ja vain taivas rajana.

\o/Sunnuntai 02.03.2008 02:39

Taisi olla tuossa juuri paras hiihtoloma ikinä.

Sallaan siis viikoksi suunnattiin noitten mauritialaisten kanssa. Kaikki pakkas matkaan liikaa tavaraa ja autossa kuunneltiin 90-luvun hittejä. Matka sujui muutenkin varsin hyvin, pysähdyttiin vain kahdeksan kertaa ja lähinnä poikien nopean virtsanerityksen tähden. Automatkaa säesti Juhon röyhtäykset, meteorismi ja naurunremakat, joista voimakkain ehkä syntyi Hautajärven risteystä ohittaessamme. Kyseisessä paikassa joku tuntematon lappalainen mieshenkilö oli päättänyt suorittaa defekaation kirkkaassa päivänvalossa lumipenkkaan.

Sallassa majoituimme oikein mukavaan parimökkiin (tai siis toiseen puoleen, toisella puolella hiihtolomaa viettivät Jokiset eli mm. jauss). Mökki oli oikein passeli meidän porukalle ja viikko sujahti ohi tosi nopeasti, kun tekemistä riitti. Ensin tietty hullaannuttiin metrin mittaisesta hangesta ja sännättiin metsikköön kaivamaan Jallu-poteroa ja Lapin kulta-tunneleita. Ilolientä kului muutenkin kieltämättä jonkin verran tuolla reissulla. En sitten tiedä, nautittiinko viikon aikana muuta alkoholitonta kuin aamulla tuoremehut.

Viikon aikana tapahtui paljon kaikenlaista, joista voisi laittaa lisää juttua kunhan saa kuvat vain koneelle. Mainittakoon, että keskiviikko oli ehkä viikon paras päivä lähinnä kahdesta syystä. Toinen oli se, että syötiin aivan tajutonta megaMÄTTÖÄ. Mätömpää ruokaa on vaikea keksiä. Sisälsi siis paistettuna perunoita, sipulia, nakkeja, kananmunaa ja pekonia. (Kuva seuraa perästä.) Toinen syy juhlaan oli se, kun kotoa soitettiin ja kerrottiin, että Utista oli tullut kirje. Noh, sinnehän se tie sitten vie, Utin Jääkärirykmentin Erikoisjääkäripataljoonan Laskuvarjojääkärikomppaniaan heinäkuun seitsemäntenä kuluvaa vuotta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.