IRC-Galleria

Sotka-

Sotka-

ja vain taivas rajana.

harvinaisen jeah.Keskiviikko 30.01.2008 23:34

Huomenna alkaa harvinaislaatuisen mukava ja miellyttävä koeviikko käsittäen:

To: Äidinkielen preliminääri, 6h
Pe: Fysiikan koe koko oppimäärästä, 3h
Ma: Englannin kurssikoe ja suurin osa preliminääristä, 3h
Ti: Matematiikan preliminääri, 6h
Ke: Saksan kurssikoe, 3h
To: Psykologian kurssikoe yo-tasoisine esseineen, 3h
Pe: Äidinkielen tekstitaidon YO-koe, 6h
Ma: Englannin YO-kuuntelukoe

wuhuu.

Ohi on...Perjantai 25.01.2008 23:36

testit.

Kyllä osaa olla puhki. Jokainen lihas tuntuu olevan jumissa. Ja silti tuntuu, et ois voinu vetää fyysiset vielä vähän kovemminki. Nyt meni vaa rimaa hipoen yli. Onneks psyykkiset tuntu kuiteskin menevän suhteellisen hyvin, väsymyksestä ja päivän fyysisistä testeistä huolimatta. Sitten vain odottelemaan kirjettä. Tässäkin kuitenkin jo yks saavutus.

klo 5Keskiviikko 02.01.2008 07:03

Voehan hitto. Kello on viis. Oon kattonu tänää jonku kymmenen jaksoo Heroessia. Just meni viimenen. Perinteikäs "kaikki ratkeaa - ainakin melkein"-lopetus. Tulihan se auringonpimennyskin sieltä sitten.

Jos vaikka nukkumaan. Väsyttelis.

Jouluyön taikaa ja näytön hohdetta.Tiistai 25.12.2007 03:19

Jouluaattoaamu avautui viimehetken siivouksen ja stressin valossa, mutta kyllähän tuo joulutunnelmakin saapui joulurauhanjulistuksen, glögilasien ja jouluruokien mukana.
Äiti oli illan töissä ja isä kierteli punanuttu päällä pitkin kylää, joten olimme Villen kanssa kahden kesken kotona. Siinähän se ilta menikin sitten telkkaria katellessa ja kitaraa soitellessa.
Isä tuli kaheksan maissa ja äiti pääs puol kymmenen. Käytiin haudoilla kynttilät sytyttelemässä ja siirryttiin kotiin availemaan paketteja.

Lahjasaalis:

- Kolme pakettia toffifeeta
- 6 paria sukkia
- villapaita
- lakki
- rahaa
- arpa
- 2 leffalippua
- 0,5 l pullo leijonaviinaa

Siitä sitten arvaamaan, mikä lahjan on peräisin Villen mökkiavun tontuilta...


Tuollaset peruslahjat tuli, kun en oikein toivonu mitään.. Mut lupas nuo hieman avustaa mua sisäpelikenkien, käyttökenkien, juoksukenkien, poikkihuilun ja mandoliinin hankinnassa nyt joulun jälkeen.. =)

Joulun ihmekin tapahtui.
Huone on siivottu. Ainakin päällisin puolin.

Puuh.Lauantai 24.11.2007 18:16

Mä hukun töihin. =D

Viikkoon on mahtunut aika paljon. Porukat oli Saksassa ja piti huolehtia koirasta ja kotiaskareista koko viikko. Tuntuu ettei oo ees kerenny pysähtyä hengittämään koko viikon aikana ku koko ajan on ollu menoa johonki tai jotain tekemistä. About miljoona eri koulutyötä, tiistaina lentopallovuoro, keskiviikkona metsästäjätutkinto, torstaina verenluovutus ja paloharkat ja eilen näytelmäharkat, salibandyharkat ja illlalla vielä lenttispeli.
Toisaalta jääny ihan hyvä mielikin noista jutuista.. =) Metsästystutkinto meni kuin menikin läpi. Tosin maksimivirheillä (en lukenu oikeestaan yhtään). Ja verenluovutus oli kanssa varsin positiivinen kokemus. Eilinen lentopallopeli ei nyt mennyt ihan niin hyvin kun olis voinut, mutta vastassa olikin nuo Pegin kaltaiset ammattipelurit.. =D Mutta kaiken kaikkiaan ihan hyvä viikko ollut.

Tänäänkin kerennyt tekemään jo vaikka mitä. Päivästä tulee yllättävän paljon pitempi, kun herää ajoissa eikä vasta puolenpäivän jälkeen. Aamulla vein koiran ulos ja heti sen jälkeen tuli hälytys. Sitte piti käydä vähän papan asioilla ja puoliltapäivin lähin kohti Nuoramoisia ja Hopeasaarentietä. =) Ulkona oli yllättävän kaunis ilma kävellä haulikko olalla, vaikka mitään ei oikeastaan vastaan tullukaan. Muutamat jäniksenjäljet nähtiin, mutta aika hankala oli niitäkin seurata; lunta kun ei oikein vielä metsässä ollut. Kenties sitten seuraavalla kerralla. Ulkona oli kuitenkin mukava liikkua! =) Metsäretki tietysti innosti niin paljon, että unohdin tyystin näytelmäharkat, joihin saavuin tunnin myöhässä.

Nyt vielä kauppaan ja sitten ois vielä projektina tän lätin siivous. See yourself.

[Ei aihetta]Lauantai 24.11.2007 18:16

[Ei aihetta]Tiistai 20.11.2007 00:47

Viikonloppu kiva. Vanhoja tuttuja. Kohtaamisia. Uusia tuttavuuksia. Meno varsin mukavaa. Jatkuva jonottaminen tosin kyrsi.

Tekemistä paljon. Aikaa liian vähän. Kiire. Stressi.

Saamaan aikaan väsymys. Laiskuus. Muut menot.

Tee. Tee. Tee.

Vai että politiikka on tylsää?Maanantai 12.11.2007 19:25

Katoin tossa koulun jälkee puoltoista tuntia eduskunnan "Tehy-lain" käsittelyä. =D Ahahahahahaa... Hieman hauska kuunnella noitten vertauksia "metsäpalosta ja hallituksen vpk:sta". Sit vielä kun runoilija Tabermann puhuu verisistä käsistä ja ihmiselämän loimottavasta liekistä ja kun Mietaa puhuu melkee itsensä pussiin; "Tämä laki on nyt sitä varten, että muuten hallitus oisi vastuussa näistä mahdollisista kuolemista." Ahihihii!
Kaiken kruunas vielä Niinistön kyylä-look siellä puhemiehen lehterillä.. =D

Elämän hauskoja pikku yhteensattumiaMaanantai 05.11.2007 20:37

Mun winampin soittolistassa on tällä hetkellä 4558 biisiä ja se soittaa niitä satunnaisesti. Soittolistassa on yksi Apulannan Elli 69 kappale.

Mulla on yks kappale meidän ysiluokan näytelmän käsikirjotuksia, joka on lojunu tuolla yhen kaapin ylähyllyllä pari vuotta ja kaivoin sen äsken ekan kerran pitkästä aikaa esiin. Kässärissä on sellanen 30 sivua ja siinä mainitaan vain yhden kerran sana Elli (täysin irrallinen, kerran mainittava hahmo).

Laskekaapa todennäköisyys sille, että luen tuon Elli-sanan kässäristä Apulannan Elli 69 kappaleen kertosäkeen aikana.

Eka lehtikuva!Maanantai 05.11.2007 19:46

Jippii! Mun ottama kuva julkaistiin Itä-Hämeessä tänään. Kuva on perjantaisesta BB-88 - Barbaarit salibandypelistä. Harmi vaan, että toimitus on taas osannu ja yläkulmassa lukee "J-P Rantanen"...