IRC-Galleria

Sotka-

Sotka-

ja vain taivas rajana.

JUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSTOKeskiviikko 25.04.2007 03:18

Jiaah!Sunnuntai 22.04.2007 17:51

Löysin vanhasta cd-hyllystä seittemän The Beatlesin kokoelmalevyä! Jokaisella 25-30 biisiä! Ensi viikko kuluukin varmaan mukavasti näitä fiilistellessä..

Dataajan kasteLauantai 21.04.2007 22:22

Tein sen! Läpäisin realdataajakasteen. Odottelinkin jo päivää, kun se tapahtuisi. Eli siis onnistuin virallisesti kaatamaan kokikset näppäimistölle! Tästä lähin minua sitten tuleekin puhutella tämän datauskasteen oikeuttaman arvonimen mukaisesti nörtiksi. Kiitos ja kumarrus!
Ei sinne päinkään.

Palailin tunti sitten Oulusta toisesta valtakunnallisesta Malli-YK -kokouksesta, jossa toimin puheenjohtajana.. Matkaan lähdettiin jo sunnuntai-iltana ja nyt siis olen jälleen kotona. Tapahtuma onnistui yli odotuksieni ja tunnelmat ovat varsin mahtavat. Olisipa tällaisia tapahtumia useammin! Ei uskoisi, että ns. "kuivat poliittiset asiat" voivat olla näinkin kiinnostavia, mehukkaita ja keskusteluaherättäviä! On se politiikka joskus kivaakin. =)

Uupunut kuitenkin olen, niin henkisesti, kuin fyysisestikin kaikesta puhumisesta, ajattelemisesta, pohdiskelusta ja jo pelkästään matkustelustakin. Ja edessä odottavat kaikki näiden kolmen päivän aikana väliin jääneet koulujutut yms.. HUOH, voisin nukkua pari päivää putkeen ennen niitä. Voisikin aloittaa vaikkapa samantien, siispä unia! -->

Jee ja saniteettisuoja.Lauantai 03.03.2007 19:18

Hiihtoloma loppuu. Kamera hajalla. Kannettavan langaton netti ei pelitä. Olis törkeesti tekemistä. Kiinnostus nolla. Hajottaa.

Vaikka takana onkin aikamoisen mahtavat pari päivää Tumperoisen mökillä..!

"Ruoka on ihan hyvää, jos se ei oo pahaa."
"Elämä on ihan positiivista, jos elää."

"Pillunpäre eli saniteettisuoja."
"Riikka on kaalimadon toukka."
"Mä oon tällainen, sä oot sellainen..."
"Minä palaan..." (karhealla äänellä)

"Jos sul on kassissa hässitty pässi, niin chillaa meidän kanssa.
Jos sul on messissä karvanen kessi, niin chillaa meidän kanssa."

Saavutus.Keskiviikko 13.12.2006 01:51

Yksi elämäni suurista virstanpylväistä ja käännekohdista saavutettu!

Tämä, jos mikä, muuttaa täysin elintapojani, juoma-, ruoka- ja liikuntatottumuksiani, kirjoitustaitoani, musiikkimakuani, paidankokoani, avaimienisarjoitusta, koulumenestystäni, asuinpaikkaani, ekologisuuttani, lauluääntäni, hiuksieni rasvaisuutta, kaveripiiriäni ja napani muotoa. Kuviani katsoi ensi kertaa yli sata vierailijaa päivässä.

Paras idea lähiaikoina.Perjantai 10.11.2006 07:22

Oon tällä hetkellä videopajalla. Kello on 5.21. Oon ollu täällä koko yön. Käynnissä on psykologinen tutkimus siitä, miten univaje vaikuttaa mun vireystilaan ja tarkkaavaisuuteen. Saas nähä miten jaksaa myöhemmin tänään koulussa.. Johan se tuossa about 2,5 tunnin päästä alkaa.

Jeah.Tiistai 31.10.2006 20:42

On se kiva ku on kone paskana. Tulee galleria-irkattuakin joskus. Jeah. Löysin "viikinki-kasetit". Nyt pääsee leikkimään videoilla..

Back in Finland, tomorrow is Vappu.Sunnuntai 30.04.2006 01:29

Helou!

It voos veri kuul tu pii in Zörmani. Vii häd rilli kut taim. It voos olsou fan. Vii got nyy frends änd nau vii miss tem. Meibi vii gou bäk in sammör. Aid laik tu gou.

Tumorrou is Vappu, Först of Mei. Ich werde blau sein.

Deutschland, Ich komme!Keskiviikko 19.04.2006 13:41

Oltaisiin lähdössä tänään kohti saksaa. Eilen meni putkeen liikenneympyrän kastelu. Yksi pumppu, yksi letku ja yksi suihkuputki paskana. Vittu.